Знам, че историята ми ще ви стори необичайна и глупава, но е истина. Всичко се случи преди 2 дни. Родителите ми са разведени от 5 години. Баща ми постоянно пие, ходи по баровете и кръчмите и правя цигании, чука се със всяка курва от квартала и по магистралите... жива утрепка е. Когато живеехме с него, постоянно биеше майка ми, удряше и мен, чупил ми е лявата ръка. Имам по-голям брат на 19 години, който е същия като него... като характер и обноски. Винаги е създавал проблеми, от малък риташе майка ми и помагаше на баща ми с алкохола. На 13 години съм... не ги бях виждала от 3 месеца, защото живеят на квартира в съседния град. С майка ми сякаш преодоляхме травмата и свикнахме, оставихме всичко зад гърба си и започнахме на чисто... като обикновените хора. Но се наложи преди 3 дни да замине за 4-5 дни на село при баба ми, която е инвалид. И друг път съм се справяла сама, мога да си наготвя, следобед излизам пред блока да си говоря с приятелки, вечер излизам много рядко. В събота се събрахме се компанията от нашия вход 6 момичета и няколко момчета и решихме да идем на кафе, останалите решиха да идат и на диско, но аз отказах... прибрах се сама. Отворих си входната, събух се, хвърлих си чантата на закачалката и след малко ми направи впечатление, че в хола свети... приблежих се до вратата, в стаята миришеше на мастика, по пода имаше счупена бутилка и стъкла... в банята се чуваше, че душът е пуснат... приближих се... отворих вратата и заварих брат си да се къпе... беше естесвено чисто гол, пиян и залян, веднага се опитах да затворя вратата, но той ме видя, дръпна ме, хвана ме за врата и започна да... да ме целува... опитвах се да извикам, но той ме стискаше брутално за гърлото, опитах се да го отблъсна, съпротивлявах се, но той беше по-силен... след секунди се озовах на пода, вече цялата бях мокра от водата, пръскаща навсякъде... започна да ме съблича, скъса ми потника, изхлузи ми дънките... мятах се като риба на сухо... започнах да крещя... след малко вратата се отвори, баща ми влезе и измърмори нещо от сорта на Дръж я здраво... брат ми ме дръпна за косата, баща ми се съблече и ми свали бикините... не исках да виждам какво ще последва, затворих си очите и продължих да се бутам в коравото тяло на брат си, за да ме пусне... баща ми си свали слиповете и... чувствах се ужасно, надявах се да сънувам, всичко това да беше сън... зад гърба си чувах Стой пиленце... отвреме навреме някоя псувня... а пред мен баща ми се спираше да боботи 'Вече си голяма, вече си жена, време е, откога чакам този миг', брат ми ме изблъска в стената и аз паднах свита в ъгъла... толкова ме беше срам, цялото ми тяло ме болеше и двамата държаха пенисите си в ръка, чувах гласовете ми и как се оговарят кой да е отпред, изтръпнах, опитах се да пропълзя до врата но в този момент брат ми ме хвана, качи ме на рафта от плочки, хвана ми ръцете и баща ми започна да ми го вкарва, течеше кръв, болеше ме, чувствах се като животно и все още се чувствам като боклук, молих ги да спрат, а те пищяха от кеф колко яко се еба и баща ми продължаваше, брат ми ме обърна и започна да ми го вкарва отзад, исках и още искам да умра, когато свършиха и двамата се изпразниха върху мен, баща ми ме накара да му лапам хуя, да го смуча и да го лижа, да правя свирки на брат си... накрая ме изблъската в стенаха и изчезнаха... мама ще с върне след 2 дни, не знае нищо, не мисля и да и казвам, а да хвана ножа и да си отрежа вените... не знам да ви моля ли да помощ, тъй като не можете да ми помогнете... кажете как да се самоубия? с хапчета или да взема ножа и да си отрежа вените... не се бъзикам, не се шегувам, отчаяна съм... исками се да не бях се раждала