- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Баща ми ме отвори :(
naivno mislene ima baba ti, prosto ne othvarlqm nito edna vazmojnost jalko 4e pove4eto tuk ne go pravqt, vqrno 4e moje i da e ebavka ama sam 80% sigurna 4e ne e, daje i pove4e. Razberete 4e v toq jivot vsi4ko se slu4va i 4ovek nikoga ne moje da bade siguren v mnenieto si i da se ograni4ava samo do negoПървоначално написано от FlipY
(h)
![]()
Ейй не ви ли омръзна бе пуууу, кат пораснеш да си родиш стоножка дано, та да не можеш да и насмогнеш на мартонките
![]()
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
100% съм сигурен в мнението си...про4ети вси4ки постове 99% мислят 4е е ебавка...plmmn неговоия пост про4ети наи-ве4еПървоначално написано от the_legend_of_one_love
![]()
Първоначално написано от White_Man_Playing
Мноооого зряло от твоя страна!![]()
![]()
![]()
vij kvo ne mi puka koi misli 4e temata e ebavka znam kvo mislqt drugite no ne sam na tqhnoto mnenie nqma da se vodq po mnenieto na drugite be6e mi dostata4no samo da pro4eta temata, 4ela sam mn temi ebavki v nai razli4ni saitove i te zvu4at po savsem razli4en na4in, nai6 kolko ma boli kolko procenta ot teq det sa pisali komentari po temata mislqt 4e e ebavka az si imam svoe sobstveno mnenie za kvo mi e taq glava na ramenete ako 6te se vodq po drugiteПървоначално написано от FlipY
![]()
(h)
Fse o6te sam na predi6noto si mnenie, naistina moje da se e slu4ilo!Първоначално написано от s3xy...
taka li misli6, az pak tuk spodelqm pove4e otkolkoto s nqkoi moi fr kakto i v skype s nqkvi po4ti nepoznati sa6to spodelqm pove4e taka 4e po-dobre nedei da govori6 taka 4e nikoi v neinoto polojenie ne bi spodelil s nepoznat taka govorite vsi4ki vse edno ste sigurni 100%, vsa6tnost stra6no mn hora spodelqt to4no s nepoznati za da mogat do nqkakva stepen da se ottarsqt ot tova koeto im se e slu4iloПървоначално написано от NaNa_SladuRana
a otnosno tva za ba6tata i sina-teq det imat po silna psihika go prevazmogvat, a teq deto q nqmat go prevazmogvat kato sled vreme te uprajnqvat nasilie i si izlivat celiq gnqv koito im se e nasabral zaradi ba6ta im varho drugite nai ve4e varho semeistvoto, taka 4e kakto vijda6 vseki po svoemu prevazmogva ne6tata
![]()
(h)
Не лъжи!Знам, че си ти.Първоначално написано от HYPERDICK
![]()
Първоначално написано от ДЖЕЙСИ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Някъф извратен ли си?Първоначално написано от ДЖЕЙСИ
![]()
Sasho1988
Варна..
ДЖЕЙСИ - това също е ЧЕРЕН_ЧЕП, BLACKDICK, MASTER_DICK и тн.Толкова ли не можете да направите връзката...
Първоначално написано от plmn``
plmn``, не си давам зор да помня кой как се е писал и какво е поствал.. И все пак мерси за инфото ; ))
Sasho1988
Варна..
Ами то с тези теми и невроятни истории, които поства просто няма как да не го запомня.Първоначално написано от _CuCuTy_
![]()
Първоначално написано от plmn``
Толкова ли са запомнящи?![]()
Sasho1988
Варна..
тЪпАцИ нали ако беше истина тоя/тая щеше да напише още 1 пост в темата си ве . за да ни убеди че е истина . АМА НЕ Е щото ние ся го тролим яко !!!!!!!!! то на него тва му е целта ве . ако беше истина щеше да напише "не се подигравайте" или там нещо подобно ама НЯМА !! Е ЗА ЕТВА ТЕМАТА СИ Е ПЪЛНА ЕБАВКА !!!!!!!!
moqt otgovor: nqkoi mn jestoko si izmislq ne vqrvam 4e ako tova ti se e slu4ilo vednaga 6te vleze6 v neta i 6te po4ne6 da obqsnqva6 s nai malki podrobnosti. TEMATA E TOTALNA EBAVKA S HORATA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tvoqta iztoriq e naistina gadna no neznam kak sled takava slu4ka 6e go razkazva6 4ak s podrobnosti4estno kazano ne vqrvam da e istina....
![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Айде още някой да каже, че не е истина?Първоначално написано от BeBeToOo_
![]()
![]()
Някой хора са ма мнооооого злеее!!!Можело да е истина а бе вие в пещера ли живеете?И като тръгнали да помагат за кво?За алелуя.Автора сега чете и си вика бати тъпаците повярваха ми.
"Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
CSKA & Barcelona Forever!!!
Тая история не е истина.![]()
Sasho1988
Варна..
Първоначално написано от _CuCuTy_
![]()
това ми напомня за онази приказка с овчарчето дет пасяло овце и там за вълка ...Първоначално написано от the_legend_of_one_love
може и да не е ебавка, а аз лично се надявам да е Ебавка ....
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Очевдино темата е ебавка.Както и да е,ако някой попадне наистина в такава ситуация-по-добре да каже на най-близкия си човек,отколкото да си мълчи.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh