Pfff.. temata veroqtno ne e ebavka za6toto ako be6e 6te6e da zvu4i mn po-tapo se edno q e napisal nqkav orangotan pak i ne mi se vqrva momi4e da se bazika za takova ujasno ne6to kato iznasilvane vqrno 4e nqkoi ne iskat da govorqt za tova no pak drugi sa to4no obratnoto imat ot4aqna nujda da spodelqt s nqkoi koito da razbere makata im, a vie kakvo pravite-nahvarlqte i se, zamislete se pone malko, ne vi li minava prez um 4e tq ne se bazika pomislete si kolko i e trudno. Na men ako nqkoga mi se slu4i podobno ne6to sigurno ne bih kazala na nikoi moi poznat, no bih spodelila s hora ot nqkoi forum poradi prostata pri4ina 4e te ne me poznavat i 4e az ne gi poznavam, taka bih go prejivqla po lesno ako go spodelq s nqkoi nepoznat, 4ovek ima nujda ot tova, po- dobre taka otkolkoto da se zatvarq vatre v sebe si. A sega otnosno temata-kaji na maika si tq 6te te razbere vse pak e jivqla mn godini s toq bokluk 6te idete pri ginekolog da te pregleda dali vsi4ko e nared, 6te podadete obvinenie v policiqta (dano napravqt ne6to po vaprosa 4e to v taq darjava.....)