- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Баща ми ме отвори :(
Ммм това ако не е тоя MASTERDICK ( aka ЧЕРЕН_ЧЕП ).Вземи напиши книга.Отдава ти се да фантазираш.
само един болен мозък може да роди това :X WTF това ако е момиче ДАНО и го причинят , а ако е момче дано и него изебат :@ брутално тапа тема
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Таа сигурно си преряза вените![]()
GTA Stunting
Първоначално написано от go71n
egati izkazvaneto,nedey pojelava zlo na nikoi,6toto idva den i vsi4ko se vra6ta![]()
![]()
![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
вижте до какво води гледането на филми ... сменете жанра с УЖАСИ например по-яко е![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
hahahahahahaha беше ми малко гадно като го чета ама като се сетя че е ебавка се смях доста
ТЕБЕ САМО ВЕНИТЕ ФАНТАЗЬОРЕ !!!!!!!!!!!!!!!!! да пукнеш ей !
imaM chyvstfoto che si ciganka nZ 6to![]()
![]()
![]()
i temata Kat t////foi////ta nqma svesten 4ovek koito da postypi taka
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
ако темата е истина може да кажеш на полицията за сексуален тормоз ако ли не защо трябва да занимаваш хората с измислици
а да ако си емо дано да пукнеш по най-тъпия начин .. да се задавиш със самобръсначка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бъди толкова сигурна защото аз ще ти разкажа една слу4ка.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Дядо ми като млад е бил пианица и всяка вечер е биел баща ми сестра му и баба ми а сега баща ми е същият като дядо на младини и заради това аз съм всяка вечер на едно и също мнение да хвана да пребиа баща си но сърце не ми позволява все пак той е човека който ме е направил и отгледал но пък и немога да гледам какво прави когато се напие предлойете ми решение ,а и нейскам да се стига до полиций
Pfff.. temata veroqtno ne e ebavka za6toto ako be6e 6te6e da zvu4i mn po-tapo se edno q e napisal nqkav orangotan pak i ne mi se vqrva momi4e da se bazika za takova ujasno ne6to kato iznasilvanevqrno 4e nqkoi ne iskat da govorqt za tova no pak drugi sa to4no obratnoto imat ot4aqna nujda da spodelqt s nqkoi koito da razbere makata im, a vie kakvo pravite-nahvarlqte i se, zamislete se pone malko, ne vi li minava prez um 4e tq ne se bazika pomislete si kolko i e trudno. Na men ako nqkoga mi se slu4i podobno ne6to sigurno ne bih kazala na nikoi moi poznat, no bih spodelila s hora ot nqkoi forum poradi prostata pri4ina 4e te ne me poznavat i 4e az ne gi poznavam, taka bih go prejivqla po lesno ako go spodelq s nqkoi nepoznat, 4ovek ima nujda ot tova, po- dobre taka otkolkoto da se zatvarq vatre v sebe si.
A sega otnosno temata-kaji na maika si tq 6te te razbere vse pak e jivqla mn godini s toq bokluk 6te idete pri ginekolog da te pregleda dali vsi4ko e nared, 6te podadete obvinenie v policiqta (dano napravqt ne6to po vaprosa 4e to v taq darjava.....)
(h)
ako zeme da vi se slu4i ne6to takova na vsi4kite, dano nikoi ne vi povqrva kakto v momenta ne i vqrvate osven ako temata ne e ebavka (ima i drugi hora v neinoto polojenie ne e edinstvena v sveta 4e da smqtate 4e temata e ebavka)
(h)
Тоя път не съм аз! По изнасилванията не си падам.Първоначално написано от plmn``
Да бе, повярвах ти веднага за случилото се...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Боже мой! Май ПОВЕЧЕТО полудяха и се извратиха!
Тва е поредната тема ебавка !
Много хубаво почвате деня!
С такива неща шега не бива!
Я си помисли какво ще е ако наистина се случи ? По начина по който разказваш всичко в детайли смятам , че имаш проблем! Може би тези неща ти се искат или нзз ама е ИЗВРАТЕНО!!!![]()
![]()
![]()
Точно така!Първоначално написано от Blacka TBW
![]()
Правя евала на автора за тва какво невероятно въображение има!!!Брао само така пиши още че е интересно къде другаде може да прочетеш такива фантазий!?
"Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
CSKA & Barcelona Forever!!!
tolkova li ste ograni4eni i ne dopuskate 4e tova moje da e istina temite ebavki sa hiper prosti: gaza ma boli, onva ma sarbi, normalno li e da imam golqm problem, 6to pikaq i dr podobni tapotii, tolkova li ne dopuskate 4e moje tova da e istina i 4e moje da gre6ite,dano nqkoi den kato imate seriozen problem i pomolite za pomo6t da ne vi povqrvat da vidite kvo e, pak i poglednete kak se pi6e momi4eto, pak i ne mi se vqrva to4no momi4e da se bazika za takiva seriozni ne6ta, obiknoveno tezi koito go pravqt si izmislqt nqkav tapanarski na4in po koito da se pi6at: golqm kur, malko kurve ili razni ot toq sort
.Int 6to mislite 4e ne bi go razpravqla s podrobnosti, az moje bi to4no tova bih napravila za da mi mine po barzo i bih go razkazala tuk vmesto na priqtelka, ama taka kato gledam ne e dobra ideq da go pravq ako stane ne6to takova
taka reagirate maika mu stara vse edno iznasilvaneto se slu4va vednaj na milion, vsqka koqto kaje 4e e iznasilena i re6i da spodeli problemite si ili pak nqkoi koito ima nqkav po stranen problem i na vas poneje vi se struva neveroqtno i vednaga re6avate 4e e ebavka tolkova li ne mojete pone za mig da dopusnete 4e gre6ite...jalko mn mn jalko
(h)
Кажи браво на баща си, направи му един дудук и си резни вените в банята![]()
the_legend_of_one_love kaza vs koeto iskax i az a vie si mislete kfoto si iskate![]()
[?]şĦŧ
aba ti imash nai naiwnoto mislene weПървоначално написано от the_legend_of_one_love
koya jertwa na seksualen tormoz bi se qwqwala po forumi 2 dena sled slu4iloto se????jertwite ne razkazwat 4ak w takiwa detaili./.......zashtoto sa trawmirani...
![]()
Първоначално написано от HYPERDICK
Нали не си падаше по изнасилвяния ?!?Първоначално написано от HYPERDICK
A.D.I.D.A.S.
ti pak ot kade znae6 vsqkvi hora imaedni se zatvarqt v sebe si drugi spodelqt problema s nepoznati i t.n. ne sme vsi4kite ednakvi 4e da govori6 taka i da kazva6-teq det tva im se e slu4ilo edi kvo si, drugite absolutno vsi4ki deto nz si tam kvo pravat edi 6to si, vinagi ima izklu4eniq i sq s va6te komentari ako tova e istina ot4aivate o6te pove4e momi4eto
kolkoto i da ne vi se vqrva stavat takiva ne6ta ima gi ne mojem da si zatvorim o4ite za tqh, no pove4eto hora smqtat 4e nqkoi se bazika kogato spodeli poradi prostata pri4ina 4e za tova ne se govori mnogo a trqbva za da moje da se napravi ne6to, slu4vat se takiva ne6ta dosta po 4esto ot kolkoto predpolagate, no pove4eto hora nqmat navika da spodelqt za6toto gi e sram, a vsa6tnost te trqbva da go pravqt trqbva da spodelqt, na men ako mi se slu4i ne6to podobno 6te trqbva da spodelq s nqkoi za6toto ina4e 6te poludeq prosto 6te si izgubq razsadaka i 6te si sloja krai na jivota, za tva vinagi trqbva da ima nqkoi koito da znae za slu4iloto se za da moje da te spre
(h)