- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 91 НЕГ или НФСГ
чудя се коя да пиша по напред .. кое препоръчвате ???![]()
![]()
When you can live forever, what do you live for?
Колко ти е балът?
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
31.7 незнам дали имам шанс но поне искам да опитам
Момиче си, нали?
Не си хаби желанията, по-добре пиши НФСГ.
Ако държиш на немски - 2-ра немска на второ класиране може и да влезеш, но е рисковано.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Какво му е рискованото?Сега се запазва мястото от първо класиране ,ако на второ не влезеш там,където искаш.Все пак ,ако не държиш на НЕ(немския) пиши на първо място 9ФЕГ.
втора немска ми е далече
В твоя случай най-добре е 9ФЕГ ,а после НФСГ.
е ок ама аз нито съм учила до сега френски нито нищо и въобще незнам дали ще ми хареса камоли да го уча усилено
е ок, ма в НФСГ не е много сериозна работата.Ако наистина искаш немски по-добре избери 2 НЕГ.Първоначално написано от DiScOnEcTeD
И във фсг може да го научи немския,ако наистина има желание.
Напиши немската по-напред. Една приятелка на майце ми е учителка в НФСГ и казва, че там няма да се научи нито език, нито професия, защото са намалили часовете, в които се изучава чужд език, до 9 на седмица.![]()
Така е .Те дори не учат на немски часовете.Само в 8.клас се учи немски повече и после свърши(все едно си в някое квартално училище)Първоначално написано от dark_wings
Е не знаех за тва..То и ние не учим общообразователните на аглийски примерно,но си учим езика и за една година бих казала,че имам доста добро ниво и основа.
+1Първоначално написано от dark_wings
То си зависи и от теб - ако не ти се учи,където и да влезеш, все едно и също ще бъде