- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан с траен аромат
Здравейте искам да попитам кой шампоан оставя траен аромат,след като се изкъпете и изсушите.Всички шампоани имат аромат,но повечето просто не миришат,след като косата ми изсъхне.Аз лично до сега съм забелязала един на хед енд шоудърс,обаче искам да попитам и за други.Мерси на отговорилите![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ами повечето на AVON са такива![]()
^ за сметка на това косата ти става на г*з
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
еми...на различните коси,различно действат,различните неща(колко смислено не е истинаПървоначално написано от alice sw
)...аз лично нямам такива оплаквания
![]()
Palmolive има траен аромат,също така Schauma,но ако е Schauma ползвай и шампоана и балсама.![]()
Аз използвам най-новият на хед енд шоулдърс-някакъв против накъсване.Имам чувството,че аромата е едно към едно с аромата на Пантен,но мирише доста трайно.![]()
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
Да,колкото повече аромати,толкова повече химми,парфюми и т.н.Първоначално написано от alice sw
Малко са шампоаните,които оставят траен аромат,защо не се насочиш към спрей?
Първоначално написано от Liar
Е аз имам спрей,просто ме кефи,когато косата ми мирише по-трайно с аромата на шампоана ми.Пък и на спрея бързо му изветрява миризмата,поне този,който имам от Ейвън.
Дензъл Ребеловски
Sсhauma кокос..ако слагаш и балсам мирише наистина трайно и е яко.
![]()
Ами за времето, в което шампоана ти е на главата няма как след това да остане траен аромат. Аз когато се къпя втория път оставям шампоана в косата си за по-дълго и след това изплаквам. Така има по - дълготраен аромат. напоследък използвам много хубава маска, за коса, която нанасям на мокра коса и стоя по хавлия с нея сслед като съм се изкъпала, стоя около 30-40 минути и след това изплаквам само с хладка вода. така аромата на маската остава докато не се изкъпеш отново, след 2-3 макс дни![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Шаума Кокос, даже в момента си я усещам да мирише на кокос![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Па-па РУЛЗЗЗ![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
На Avon са със дълготраен аромат, ама ми се появява пърхот от тях! Ползвам хед енд шоулдърс цитрус някакъв и наистина е супер! От козметиката за коса Avon не съм доволна!
Взех си на Шаума на кокос,но пък нямаха и балсама.По-късно ще поразпитам и из другите магазини.![]()
Дензъл Ребеловски
Авторке,ами то щом спрейовете изветряват както остана за шампоаните...Спрея може да си го пръскаш по всяко време а шампоана не...Между другото като търсих за шаума кокос в гугъл една беше написала че от този шампоан почнала да и пада косата...
А какво съдържа серията с кокос?Шампоан балсам маска ясно а другото какво е?
Ами мила този на Хед енд Шоудърс против накъсване,друг на Хед енд Шоудърс те са против пърхот и двата-с аромат на мента,а другият е с тропически плодове.Миришат трайно.Пантен също мирише трайно и създава доста обем на косата.дано съм помогнала с нещо.![]()
Liar ти направо ме наплаши с тези падащи коси.Аз спрей си имам,дори скоро ще си поръчам още някой,но ме интересуваха шампоаните.Иначе и аз съм забелязала този с ментата на Хед енд Шоудърс,че хубаво мирише.Иначе аз от тая серия май само шампоана имаха,но утре ще поразпитам и за балсам,пък ще видим и какво друго предлагат.Мерси на всички.
Дензъл Ребеловски
При мен точно обратното - косата ми изглежда по-гъста от Шаумата, мн добре ми действа.Първоначално написано от lonely in my live
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
chocolate`kiss,значи придава обем,суперLonely in my life,това го прочетох в един друг форум,искрено се надявам да не е вярно...Но на всяка коса различните продукти действат по различен начин,при теб може да не е така.Може и за косопада на онова момиче да е виновно нещо друго,но тя да не е знаела,въпреки,че каза,че след като спряла шампоана всичко било наред...Просто исках да те предупредя.Успех!
Абе то уж е за суха и изтощена коса,ползвам го от доста време,ама косата ми си е все падащаПървоначално написано от chocolate`kiss
Суха не е де,мекичка е обаче кво ше прая с тая падаща коса не знам вече
![]()
^ Може да е от времето.![]()
На мен примерно ми пада есента и пролетта /май/
А иначе съм много доволна от Хербъл Есенсис.![]()
What you give is what you get!
Чувала съм, че прекаленото пръскане на косата с парфюми и дезодоранти я уврежда! Не знам за шампоана! Има специални дезодоранти за коса! Примерно ако ползваш някакъв марков парфюм можеш да зи вземеш същия дезодорант за коса! Това е най-доброто решение!
На мен пък много пъти ми се е случвало като се изкъпя сутринта и чак на обяд съм на даскало и една съученичка ми вика колко яко ти мирише косата, а аз нищо не усещам. Понякога просто се свиква с аромата и не се усеща