.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*

Шампоан с траен аромат

Здравейте искам да попитам кой шампоан оставя траен аромат,след като се изкъпете и изсушите.Всички шампоани имат аромат,но повечето просто не миришат,след като косата ми изсъхне.Аз лично до сега съм забелязала един на хед енд шоудърс,обаче искам да попитам и за други.Мерси на отговорилите
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Голям фен
    ами повечето на AVON са такива

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^ за сметка на това косата ти става на г*з
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    еми...на различните коси,различно действат,различните неща(колко смислено не е истина )...аз лично нямам такива оплаквания

Град
    София
    Palmolive има траен аромат,също така Schauma,но ако е Schauma ползвай и шампоана и балсама.

Аз използвам най-новият на хед енд шоулдърс-някакъв против накъсване.Имам чувството,че аромата е едно към едно с аромата на Пантен,но мирише доста трайно.

[color=black]Emrine amade kalbim
    İster yak ister sevindir
    G

Да,колкото повече аромати,толкова повече химми,парфюми и т.н.
    Малко са шампоаните,които оставят траен аромат,защо не се насочиш към спрей?

Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Да,колкото повече аромати,толкова повече химми,парфюми и т.н.
    Малко са шампоаните,които оставят траен аромат,защо не се насочиш към спрей?

Е аз имам спрей,просто ме кефи,когато косата ми мирише по-трайно с аромата на шампоана ми.Пък и на спрея бързо му изветрява миризмата,поне този,който имам от Ейвън.
    Дензъл Ребеловски

Sсhauma кокос..ако слагаш и балсам мирише наистина трайно и е яко.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Ами за времето, в което шампоана ти е на главата няма как след това да остане траен аромат. Аз когато се къпя втория път оставям шампоана в косата си за по-дълго и след това изплаквам. Така има по - дълготраен аромат. напоследък използвам много хубава маска, за коса, която нанасям на мокра коса и стоя по хавлия с нея сслед като съм се изкъпала, стоя около 30-40 минути и след това изплаквам само с хладка вода. така аромата на маската остава докато не се изкъпеш отново, след 2-3 макс дни
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Шаума Кокос, даже в момента си я усещам да мирише на кокос
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Па-па РУЛЗЗЗ
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

На Avon са със дълготраен аромат, ама ми се появява пърхот от тях ! Ползвам хед енд шоулдърс цитрус някакъв и наистина е супер! От козметиката за коса Avon не съм доволна!

Град
    ^*в нас^*
    Взех си на Шаума на кокос,но пък нямаха и балсама.По-късно ще поразпитам и из другите магазини.
    Дензъл Ребеловски

Авторке,ами то щом спрейовете изветряват както остана за шампоаните...Спрея може да си го пръскаш по всяко време а шампоана не...Между другото като търсих за шаума кокос в гугъл една беше написала че от този шампоан почнала да и пада косата...
    А какво съдържа серията с кокос?Шампоан балсам маска ясно а другото какво е?

Ами мила този на Хед енд Шоудърс против накъсване,друг на Хед енд Шоудърс те са против пърхот и двата-с аромат на мента,а другият е с тропически плодове.Миришат трайно.Пантен също мирише трайно и създава доста обем на косата.дано съм помогнала с нещо.

Град
    ^*в нас^*
    Liar ти направо ме наплаши с тези падащи коси.Аз спрей си имам,дори скоро ще си поръчам още някой,но ме интересуваха шампоаните.Иначе и аз съм забелязала този с ментата на Хед енд Шоудърс,че хубаво мирише.Иначе аз от тая серия май само шампоана имаха,но утре ще поразпитам и за балсам,пък ще видим и какво друго предлагат.Мерси на всички .
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Liar ти направо ме наплаши с тези падащи коси.Аз спрей си имам,дори скоро ще си поръчам още някой,но ме интересуваха шампоаните.Иначе и аз съм забелязала този с ментата на Хед енд Шоудърс,че хубаво мирише.Иначе аз от тая серия май само шампоана имаха,но утре ще поразпитам и за балсам,пък ще видим и какво друго предлагат.Мерси на всички .
    При мен точно обратното - косата ми изглежда по-гъста от Шаумата, мн добре ми действа.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

chocolate`kiss,значи придава обем,супер Lonely in my life,това го прочетох в един друг форум,искрено се надявам да не е вярно...Но на всяка коса различните продукти действат по различен начин,при теб може да не е така.Може и за косопада на онова момиче да е виновно нещо друго,но тя да не е знаела,въпреки,че каза,че след като спряла шампоана всичко било наред...Просто исках да те предупредя.Успех!

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    При мен точно обратното - косата ми изглежда по-гъста от Шаумата, мн добре ми действа.
    Абе то уж е за суха и изтощена коса,ползвам го от доста време,ама косата ми си е все падаща Суха не е де,мекичка е обаче кво ше прая с тая падаща коса не знам вече

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ Може да е от времето.
    На мен примерно ми пада есента и пролетта /май /

А иначе съм много доволна от Хербъл Есенсис.
    What you give is what you get!

Чувала съм, че прекаленото пръскане на косата с парфюми и дезодоранти я уврежда! Не знам за шампоана! Има специални дезодоранти за коса! Примерно ако ползваш някакъв марков парфюм можеш да зи вземеш същия дезодорант за коса! Това е най-доброто решение!

Голям фен Аватара на taamara
    Не съм попадала на шампоан с траен аромат..

Мега фен Аватара на Spider4eto
    На мен пък много пъти ми се е случвало като се изкъпя сутринта и чак на обяд съм на даскало и една съученичка ми вика колко яко ти мирише косата, а аз нищо не усещам. Понякога просто се свиква с аромата и не се усеща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си