- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и аз нз !!!
![]()
здравейте тфа е мн тъпо което пи6а 6тото зн 4е веднага 6те има критики но моля без тях
![]()
влюбих се дам така е но..в мом4е което не познавам зн 4е е сериозен 4овек не се лигави и тем подобни сре6тала съм му усмивката като мина покраи него или как ме гледа втрен4ето ся 6е кажете "тя пък тъз ко са е хванала и тя нз ко иска ама пи6е пак по темите" просто когато го водя се разтапям и ми летят пеперуди в стомаха
![]()
тфа е 1 мом4е с което ми е трудно се запозная при вси4ки др става кажете кфо да му кажа или да намекна
![]()
между др ние живеем съвсем съвсем близи4ко може би заради това не мога да се запозня
![]()
![]()
П.Л.моля ви без критики![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Амм как се казва ( важно е наистина ) и сега по темата ... ами и аз съм такава ... ацки лесно се влюбвам ама... запознай се с него ... отиди и му кажи нещо ... ддз
П.п ако не ти стиска преди тва пии 1 - 2 бири![]()
Първоначално написано от ne_mi_trqbva6
oo не една две ам няколко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И тъй става ... плс кажи ми как се казва , защото описанието му съвпада с описанието на моя... Ромео
![]()
hah imam ideq no purvo 6te q probvam i posle 6te ti q kaja
Амиии тука няма място за срам!!Отиваш и се запознаваш или ще помолиш някоя твоя приятелка или приятел които го познава да те запознае!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ясну тряя 4акам явнуПървоначално написано от vvs_go
![]()
![]()
![]()
am ne_mi _trqbva6 ти сериозно ли бе![]()
![]()
![]()
![]()
името хммм светлю тфа го зн поне
![]()
![]()
![]()
добре де къф е проблема да му кажеш " Извинявай , може ли да се запознаем ?! "![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
така е да,просто мнн дълго траа да пътуваш..Къв проблем!Първоначално написано от draki4ka
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..