.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Цитирай Първоначално написано от babity
    На мен не ми звучи много реално. В смисъл... т'ва са 2 години, за Бога! За две години няма да му бръкнеш в панталона на приятеля ти, или пък няма да поискаш да си легнеш с него. Странна работа!
    Да и аз се чудих точно за това,дали не са имали някакви интимни отношения,но до колкото разбрах в предаването едното момиче доста строго я държат родителите и,пък и това ,,момиче'' и е била първата любов!Може би за това не са имали сексуални отношения 2 години,но ако се беше случило да стигнат по-далеч и тя да разбере така то момичето ще получи инфаркт направо!!!
    Поуката: на първа среща се бърка в гащите на момчето!

хаха представяш ли си.Бъркаш в гащите и му казваш:
    -Чакай да видя дали си момче,че ако разбера твърде късно.....
    Имам познат, който на първа среща са му пребъркали боксерите!

Град
    Пловдив
    Аз бях хванала края на клипчето, но не очаквах, че наистина е толкова ужасно...

На мен не ми звучи много реално. В смисъл... т'ва са 2 години, за Бога! За две години няма да му бръкнеш в панталона на приятеля ти, или пък няма да поискаш да си легнеш с него. Странна работа!
    Да и аз се чудих точно за това,дали не са имали някакви интимни отношения,но до колкото разбрах в предаването едното момиче доста строго я държат родителите и,пък и това ,,момиче'' и е била първата любов!Може би за това не са имали сексуални отношения 2 години,но ако се беше случило да стигнат по-далеч и тя да разбере така то момичето ще получи инфаркт направо!!!
    Поуката: на първа среща се бърка в гащите на момчето!

хаха представяш ли си.Бъркаш в гащите и му казваш:
    -Чакай да видя дали си момче,че ако разбера твърде късно.....
    Имам познат, който на първа среща са му пребъркали боксерите!
    хахха ама е било момиче този който му е пребъркал в гащите нали

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    всеки си прай квот иска голяма работа
    Това да лъжеш за своята самоличност не само е неморално спрямо другия ,а е и ПОДСЪДИМО!!!

свършват.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Егати ужаса !! Тия не знам дали са болни ама ми се струват напълно нормални... ама това, което са направили е направо не ужасно ами не мога да намеря точната дума Пък и гаджетата им за 2 години толкова ли не са разбрали какви ги въртят тези..чап пък толкова перфектни, че да не се издънят никъде ме ми се вярва да са били... Някой по-нагоре беше написал, че опитът за самоубийство бил ненормале - знаеш ли това каква травма е ?? И не знам как очакват да им се прости нещо толкова подло и гадно..камоли да се забрави.. Не знам, просто съм потресена какви хора има. Почнали били на шега - еми ок на шега, ама толкова ли са зле-след като виждат, че нещата се задълбочават не са ли се досетили, чи ще дойде момент, когато всичко ще излезне наяве.. Пък и за тези 2 години не са ли имали по-интимен контакт ? То и по-добре, че ако момичетата бяха разбрали по този начин с какви хора ходят сигурно щяха да се побъркат...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Егати ужаса !! Тия не знам дали са болни ама ми се струват напълно нормални...
    Трансексуални са.
    Ти реши дали го сляташ за болест,или не.
    За мен лично е болестно състояние.
    А доколкото приятелките им ?!
    уот да фък ..
    олигофрени ли са ?
    Година да не разберат,че са момичета като се има предвид,че са се целували и прегръщали.
    Аз само като им видях фейсовете ми стана ясно..

Абе само на мен ли ми излиза някакъв запис от "Комиците" ? What the fuck?
    Кликнах някоко пъти на линка,влязох си в регистрацията и пак същата работата .. Гледам Руслан Мъйнов на токчета в рокля .. О.о

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ Вече е на втората страница най-отдолу.
    разгеле, тръгна ми..
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Абе само на мен ли ми излиза някакъв запис от "Комиците" ? What the fuck?
    Кликнах някоко пъти на линка,влязох си в регистрацията и пак същата работата .. Гледам Руслан Мъйнов на токчета в рокля .. О.о
    Най-отгоре на страницата има опция да избереш предаване.Избираш ,,Море от любов'' и гледаш първия запис където се вижда че Наталия интервюра закрит човек.

свършват.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Г-жата ми по инфо от 12-ти клас ми обясняваше, че го пускала на малките, зада видят какви неща има в нета и да внимават с кого си чатят

Нямам думи просто..ако те мислят, че това е детска шега или игра или каквото казаха там за другите две момичета определено не е било такова, още повече щом едната си е купила самотворни за 30 лв с цел самоубийство.А там Наталия като ги пита "Вие не мислите ли, че имате нужда от някаква помощ?" тия "Ама не мога да разбера защо не сряхте да ни убеждавате, че ни има нещо!"...Само ми е интересно майката на тия близначки не и ли е било някак си СТРАННО, че до един ден дъщерите и се лакират и носят полички, а на другия ден си слагат подплънка в панталоните и си стягат гърдите с колани?!?!?!

омг...тва ме разби тоталллллноо!!!!
    Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.

[ Дейвид Бърн ]

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    сиктир от тука ве
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    ^ Вече е на втората страница най-отдолу.
    разгеле, тръгна ми..
    Днес вече и там не излиза... Търсих го из всичките клипчета, но не го намирам... Ще може ли директен линк, че от това, което четох, ми стана интересно и искам да видя кво толкоз са направили тия близначки...
    П.П. Или кажете поне към кое предаване се води...
    The reasons of love... <3

Най-отгоре на страницата има опция да избереш предаване.Избираш ,,Море от любов'' и гледаш първия запис където се вижда че Наталия интервюра закрит човек.

свършват.

Колко тъп трябва да си за да не познаеш, че едно момиче е момиче?
    Да се целуваш и натискаш с някой и пак да не знаеш... Ето от какво страда България - от ГЛУПАЦИ. Хубаво си го казаха хората - просто игра, че на някой му се сторило друго...

божееее това е извратено бе как може да има такива хора и по такъв начин да си правят шеги с чувствата на хората ужас!
    ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си