.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

пфф това приятелство...

Здравейте,
    значи проблемът ми е следния: най добрата ми приятелка постепенно се отдалечи от мен и не се държи както преди - бяхме постоянно заедно и всичко си споделяхме въобще имах доверие само на нея пък и сме израснали заедно. Та тя преди 2 месеца ми се беше разсърдила за нещо (което и до днес незнам) и ми каза че повече няма да бъдем приятелки и че въобще не и пука за мен вече, аз и се извинявах но тя не искаше и да ме чуе и цяла седмица бяхме скарани .. реших да направя повторен опит да и се извиня и се сдобрихме но от тогава насам се държи студено с мен, винаги е на противоположното на моето мнение (и си мисля че го прави нарочно) и сега сме приятелки но не най-добри .. и въпросът ми какво да направя за да спечеля пак доверието и .. и дали проблемът е в мен, въпреки че според мен е нямало никаква причина да ми се сърди защото съм сигурна че нищо лошо не съм направила че чак да иска да слага край на приятелството ни ..
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Един ден седни и поговори добре с нея, кажи и ме просто искаш да знаеш какво става, кажи и че те мъчи отвътре и искаш да знаеш причината, къде ти е грешката ако има такава?.... Но ако продължава така...нз... явно тя е направила нещо или нз....но явно се подиграва с теб и добрината ти...

Извянавала си се дори когато нетрябва а тя.... ми това не е уважение... не я оставяй да прави така с теб...поговори и решете какво ще правите за напред!

Град
    Варна
    Ами според мене просто не ти е била истинска приятелка щом може да загърби всичко просто така и да каже че не и пука за теб.И щом казваш че е нямало основателна причина да се сърди не изключвам варианта просто да си е търсила повод да се дразни [дано греша де]
    А пък дори и да си допуснала някаква грешка без да я осъзнаеш мисля че всеки приятел [ или може би "приятел" ] заслужава втори шанс.Поговори пак с нея обясни и че искаш всичко да е както преди..тя или ще те разбере или не... но ако не поиска нещата да са както преди..значи може би просто не е държала достатъчно на теб.Всеки заслужава да му се даде още един шанс
    Желая ти да си оправите отношенията в най-скоро време
    Който е приятел на всички, не е приятел на никого...

Цитирай Първоначално написано от Sladuranka_ta
    Ами според мене просто не ти е била истинска приятелка щом може да загърби всичко просто така и да каже че не и пука за теб.И щом казваш че е нямало основателна причина да се сърди не изключвам варианта просто да си е търсила повод да се дразни [дано греша де]
    А пък дори и да си допуснала някаква грешка без да я осъзнаеш мисля че всеки приятел [ или може би "приятел" ] заслужава втори шанс.Поговори пак с нея обясни и че искаш всичко да е както преди..тя или ще те разбере или не... но ако не поиска нещата да са както преди..значи може би просто не е държала достатъчно на теб.Всеки заслужава да му се даде още един шанс
    нз защото преди беше готова да даде дори живота си за мен .. а сега ми казва изведнъж че хич не и пука .. пък и толкова години приятелство не искам дори и да си помислям ако през цялото това време си е играла с мен и не ме е уважавала
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

Цитирай Първоначално написано от broken_princess_
    нз защото преди беше готова да даде дори живота си за мен .. а сега ми казва изведнъж че хич не и пука .. пък и толкова години приятелство не искам дори и да си помислям ако през цялото това време си е играла с мен и не ме е уважавала

Еххх може пък да те пази от нещо и затова да прави така... нз... но след такова приятелство, трябва да има причина... може би момче Момче което я е накарало да избира между теб и него... и тя да е избрала.... оффф дано не е така...

Цитирай Първоначално написано от luciferrr

Еххх може пък да те пази от нещо и затова да прави така... нз... но след такова приятелство, трябва да има причина... може би момче Момче което я е накарало да избира между теб и него... и тя да е избрала.... оффф дано не е така...
    и аз си мислех че причината е може би в това че тогава едно момче ме зарибяваше и тя си е помислила че и аз .. а аз нищо не съм му казала дори и не го харесвам (а тя бе6е против това да общувам с него понеже той е братовчед на една фр и тя си мисли че той не съществувал щот никои не го виждал ала бала..) и даже спрях да общувам с него (е то беше само по скайп тоест че не е кой знай колко лошо нещо да съм направила) и съм го блокирала ама тя пак...
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

и аз си мислех че причината е може би в това че тогава едно момче ме зарибяваше и тя си е помислила че и аз .. а аз нищо не съм му казала дори и не го харесвам (а тя бе6е против това да общувам с него понеже той е братовчед на една фр и тя си мисли че той не съществувал щот никои не го виждал ала бала..) и даже спрях да общувам с него (е то беше само по скайп тоест че не е кой знай колко лошо нещо да съм направила) и съм го блокирала ама тя пак...

ем наистина трябва да поговориш с нея, припомни и миговете които сте прекарали заедно... може да помогне....

Един ден седни и поговори добре с нея, кажи и ме просто искаш да знаеш какво става, кажи и че те мъчи отвътре и искаш да знаеш причината, къде ти е грешката ако има такава?.... Но ако продължава така...нз... явно тя е направила нещо или нз....но явно се подиграва с теб и добрината ти...

Извянавала си се дори когато нетрябва а тя.... ми това не е уважение... не я оставяй да прави така с теб...поговори и решете какво ще правите за напред!
    Абсолютно!Поговорете ,иначе с гадаене не става!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Няма смисъл, явно не е с много умствен багаж. Ще се сърдя аз на някой, пък няма да му кажа за какво...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Варна
    И също така кажи по добре да ти каже за какво ти се сърди защото ако незнаеш няма да можеш да осъзнаеш и поправиш грешката си.

Град
    where no one needs a reason..
    Това пък сърдене за момчета е адска тъпотия.Смятай кво приятелство е..
    Ама все пак най-вероятното е да се прави на интересна или просто да се е променила.. Хората лесно се отчуждават.
    Come feed the rain..
    Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
    Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..

някакви резултати или промени има ли?
    още не сме говорели понеже тя сега е на почивка но нз дали въобще има смисъл...
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

някакви резултати или промени има ли?
    още не сме говорели понеже тя сега е на почивка но нз дали въобще има смисъл...
    Виж ако смяташ, че има още нещо от придишната тя.... има смисъл...

Град
    Варна
    и ако ти наистина държиш на нея и искаш да се подобрят нещата значи има смисъл ..пък и не ти ли е любопитно каква е прослувутата причина ;]

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Няма смисъл, явно не е с много умствен багаж. Ще се сърдя аз на някой, пък няма да му кажа за какво...

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ами поговорете и и кажи че искаш отново да спечелиш доверието й и искаш да разбереш каква е истинската причина да ти е сърдита

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    как така не знаеш за какво ти е била сърдита....откъде си сигурна,че се е сърдила,а просто не си е намирала причини да не контактува много с теб...лигли всякакви навсякъде..не се засягай,но това нейното е доста детско поведение...дори почва леко да дразни...
    Аз на твое място ще се опитам за последно да поговоря с нея и да поискам да ми обясни поведението си...Във всеки случай не бих си мълчала....Най-малкото това ще ме измъчва и наранява...а не си заслужава да се тревожиш и да страдаш за никой....няма такъв човек,заради когото да си късаш нервите....дори да ти е най-близкия... Ако и след ръзговора не оправи отношението си и ти се отдалечи...така хем няма да се ядосваш,че не си предприела нищо,хем няма толкова да те боли....

да бее...баси, как може да ти се сърди, пък да не знае за какво..?!Много мразя така..ами иначе поговори с нея и се надявам нещата дасе оправят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си