- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелени чувства, помогнете ми!
Хорица здравейте...
Имам следния проблем:
Изпаднал съм в няква странна криза, причинена от едно момиче, след като ме одряза...
Историята съм я разказвал в предишни теми с две думи е следното
Познаваме се с нея от 9 години на здравей и здрасти сме, тя не ми е показвала, че има някви симпатийййй към мен, но аз реших да й кажа ей така, че я харесвам... Беше изненадана и остана без думи....
Аз потънах в срам незнам защо просто се спекох и нищо не казах,
от тогава някво ми е никво ...
Последно време взех да я виждам доста често, но добрече тя не ме видя... Незнам какво да кажа вече... Сигурно изглеждам жалък някаф такъв...
Кофти работа. Общо взето месец съм депресия и ми е сад и ми пука прекалено много за нея и много я харесвам , почти съм обеден че я обичам и някво .... не искам да харесвам друга а само нея......
Пак с нея нямам шанс....... И тъпа тъпа история....
И незнам вече кво да правя...
Не искам да я забравя.... Немога да съм с нея.......
НЕмога без нея .... И тъкмо вече ми е писнало от всичко и я виждам някаде случайно и искам да се скрия някадехаха колкото и тъпо да звучи ......
Нарушена точка 7
moderated by oth_fenka
NqKaF si TaM :P
Когато думите не стигат...
te koga sa stiga li? i kvo iska6 da kaje6 s tvanemoga da razbera
защо си толкова сигурен че нямаш шанс с нея, тя казала ли е категорично че няма да стане или показла ли е?човек трябва да е бори за това което иска, винаги докрай... не е срамно да си признаваш чувствата, така никога не губиш.. и ситуацията не е тъпа от теб зависи какво ще се случи, единсвено от теб..вземи се в ръце и поговори с нея а не се опитвай да е скриеш когато я видиш.. може би е правилно да кажа като бягаш от проблемите не ги разрешаваш...щом наистина я искаш малко повече кураж,увереност, вяра в себе си и ще постигнеш това което искаш. Успех!
spored men zasega ne trqbva da pravq ni6to osven kogato sym okolo neq da sym nqkyv gotin tq da me haresa da se dyrja milo s neq... i moje bi sled vreme ako me haresa tq 6te mi go kaje ... a az vinagi 6te q haresvam i ne6to takova se nadqvam![]()
ей споко пич и аз няам никви шансове с едно момче..той НЕзнае че го харесвам,но мисля скоро да му каца нищо че пак няма да имам шанс просто искам да знаедаа не ти пука щом не тъ иска заеби я не струва и аз май ще съм на това мнение вече ...но все пак ще му кажа кво чувствам
![]()
hora mai namerih re6enie ako nqkoi ima nqkvi saveti da kazva de ..![]()
душата.. като са несподелени чувства как аджеба да ти помогнем ний.. то тфа не се оправя със пръчка.. (магическа)![]()
Само времето и тя могат да ми помогнат в момемнта...
Явно трябва да мине време... След време може би обстоятелствата малко ще се променят... Тя може да ме види от друга светлина... ала бала......![]()
... е най-добре да млъкнешПървоначално написано от be_true
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
абе,пи4,успокой се малко-аз кво да направя като бях лудо влюбена в едно мом4е с което не сме били на здравей-здраси ,а имахме доста дълга история и накрая каза 4е никога не е имало нещо между нас???просто по4нах да излизам и зарибявам с др мом4ета и мога да кажа 4е ве4е не ми пука толкова за него
знам 4е е гадно,но тя не е последното моми4е на земята-повярвай ми,харесай си друга и ще я забравиши да знаеш-всеки минава през поне едно одрязване .и не искаам да те от4айвам,но и занапред ще ти се слу4ва-просто така е в любовта.но всеки намира и някой с който да е страшно щастлив.айде-успех
I can't stop myself from loving you <3
Просто тя е единствената, която влезе наистина в сърцето ми,
бил съм с доста момичета, но просто когато съм с нея е невероятно....
Тя е много специална за мени много я харесвам ......
Трудно се забравя такъв човек.......
еми не мислиш ли 4е може би си избързал като си и казал 4е я харесваш....щом толкова мн я харесваш-незн,може и да имате шанс![]()
I can't stop myself from loving you <3
am to az bqh trygnal da i kazvam i nakraq trqa6e da i kaja vsi4ko i i go kazah...... i ottogava ne sam talk s neq.... ne 4e si govorim mnogo de..
+1Първоначално написано от ..eNa..
sabrina mom4e samhahah naprao me po4upvate
mrazq da govorq v mnojestveno 4islo no ponqkoga se nalaga
Izvinivam se na tezi koito ne sa takiva ,
NO HORA VIE NIKOGA NE STE IZPITVALI ISTINSKA LIUBOV
KOGATO MOJESH DA KAJESH 4E DA VSI4KO ZA NQKOI I DA NE TYRSISH NISHTO V ZAMQNA, DA BYDESH GOTOV DA BYDESH NARANEN,
STIGA TI EDINSTVENO DA ZNAESH 4E TQ SHTE E DOBRE...
MNOGO 4UVSTVA VYV EDNA SEKUNDA 1 MISYL ZA CQL DEN
EDNA EDINSTVENA E TQ OBI4AM Q .... SHALQLQLQLQLLQ
I KAKTO I DA E......
+1Първоначално написано от ..eNa..
Звучи сладко когато момче разказва за чувствата си към момиче.. Но не и когато са несподелени.. Ние момичетата сме странни и рядко знаем какво искаме. Въпреки, че казваш, че не можеш да я забравиш, опитай отново. Човек се учи от грешките си.
Така, познавате се от 9 или повече години. Има ли някаква вероятност тя да те възприема само като приятел.. Но едва ли, щом сте само на Здравей-Здрасти. Ти можеш да кажеш най-добре какво искаш и всичко зависи от теб.
ПП: Само мога да те посъветвам да не я заместваш с друга, защото ще е много гадно да се опиташ да я забравиш чрез друго момиче.. Защото ако не се получи, момичето ще страда. Какво ли ти обяснявам, предполагам, че знаеш и сам :}
Пожелавам ти Успех!
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
To ima6e edno momi4e s koeto 6tqhme da tragvame oba4e znaeh kvo 6te stana ... Samo da q naranqvam i takiva ne6ta pak si super to4na i pe4ena i ne stava rabotata... i za tova i ni6to ne napravih a kazah na tova momi4e deto q haresvam istinata 4e q haresvam i t.n. ....
Vsi4ki mi kazvat zabravi q. Az si kazvam zabraviq.
Ama ne stava...........
Mina mesec i ne6to otkakto i kazah i ni6to .... Nemoga prosto taka da q zabravq.... Da probvam s druga samo da praq gadni detski istoriii i t.n.
Opitvam se da go preodoleq, no tova 4uvstvo e po-silno ot men...