Земи го пусни тва още 100 пъти!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
+1Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
ииии се научи да правиш разлика кога се пише "ф" и кога "в"![]()
![]()
![]()
Първо се научи да пишеш грамотно и чак тогава ни питай какво да правиш! Защото аз нищо не разбрах от обясненията ти.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
НИЩИЧКО не разбрах !! ТО ЕДНАТА ДИСКОТЕКА ГАДЖЕТО В ДРУГАТА НЕ В ДРУГАТА ПОСРЕДАТА АВЕЕЕ пиши малко по разбираемо
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Тръгни на уроци по български език, може и там да се засечете.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
+1 беше си истинско мъчение да стигна до края, но за какво ли ми беше така и така нищо не разбрахПървоначално написано от TheLittleAngel`
izvinete za pravopisa :S si4ko e tolkova obarkano 4e nemojax i da napisha ne6to sfestno izvinete
[?]şĦŧ
съжелявам но НИЩО НЕ РАБРАХ тфа е толкова несмислено написано само края рабрах 4е 6те ходи6 в 4ужбина!!!![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
nikoi li ni6to ne razbrastana mi o6te po ma4no kvo si mislq zaboga :S ;(((
[?]şĦŧ
използвай чудото КИРИЛИЦА ии пиши грамотноАз д/г разбрах за какво става дума, ама накрая лееекичко и се поуплетоха нещата
![]()
So free
vijdam 4e nikoi n6t nqma da kaje a i az ne ymeq da obesnqvam togava shte pomolq moderatorite da istriqt temata
[?]şĦŧ
оф заболя ме главата заради тебе....вземи си напиши грамотно и разбираемо темата и тогава може да коментирам
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
кое обичаш неможах да схвана?забих с едно момче което въпросният познава адски много го обичам привързах се много не мога да спра да мисля за него
За препинателни знаци чувала ли си???
От това, което разбрах, си падаш по някакво момче, с което си се запознала в дискотеката и май то те харесва, обаче си ходела с друго момче, което посешавало съседната дискотека, а сега ще заминаваш в чужбина до 15 септември.Ще ти кажа, че щом заминаваш, няма какво да направиш.Като се върнеш говори с момчето.
аз си мисля също че щом заминаваш няма смисъл да си пълниш главата с глупости има мн ама мн други момчета
Аз разбрах,ама ми е забранено да общувам с тъпи хора,по какъвто и да е начин,защото ме избива на агресия
еби му майката пак нищо не разбрах едни дицкотеки едни чудеса![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
[!]silver[!] просто реши кой харесваш повече!Ние не можем да ти помогнем тук!
П.П. Каквото и да направиш ,надявам се да избереш правилния избор! Успех!!!![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
mrs ama az znam koi xaresfam ne mom4eto s koeto se zabix ami tozi za koito e temata![]()
[?]şĦŧ
Щом си наясно кого от двамата харесваш, като се върнеш от чужбина поговори с негоУспех
![]()
Тъпи хлапета, тия дискотеки ще ви провалят. Нищо не разбрах от маймуницата ти, освен, че си голяма любовчийка и ходиш по дискотеки
ama az samo iskax da pitam kak da podxodq i kakvo da my kaja ..![]()
![]()
![]()
[?]şĦŧ