.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Късно разбрах, че го обичам

Здрасти. Харесвам едно момче, не живее в моя град а много близо до него и за това преди не исках да ходя с него когато той ме молеше, но сега когато е далеч от мен и си пишем единствено в skype осъзнавам колко много значи за мен и искам да е до мен, но просто вече имам чувството, че макар да ми казва, че ме обича вече не е така. Когато беше с мен неговата бивша приятелка постоянно му званеше и му пишеше SMSи че го обича а той все ми казваше, че тя не е нищо за него... Не му вярвах защото тя и до ден днешен се пише в skype "Обичам ... ", пише му съобщения в един сайт за запознанства да се видят и да излязат , а и са ги виждали мои приятелки заедно да излизат и да се разхождат по плажа... Вече незнам какво да си мисля.. Дали наистина тя му е само приятелка ....Дали наистина да му повярвам че ме обича защото той ме ревнува от всички момчета с които излизам даже от най-добрия ми приятел а аз когато му кажа нещо за нея той ми се сърди

Град
    с0фия
    имаш уста питай го
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

тая мацка май е много отчаяня не знам какви са им взаимоотношенията,но на теб защо ти е да се занимаваш с ревнивец?!

Поговори с него. И двамата трябва да направите някакви компромиси.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Най-доброто решение е да поговорите
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Поговори с него. И двамата трябва да направите някакви компромиси.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Опитвам да говоря с него но всеки път когато приказваме на тая тема се караме защото той макар че да не му давам поводи да ревнува той е убеден че има друг. 189021839128398 пъти му обясних че обичам само него но той пак се съмнява даже си направи фалшив skype и се представяше за друго момче за да види дали ще го свалям. Аз се досетих разбира се но не му казах. И въпреки това той пак пак ми няма доверие а и вече незнам дали ме обича...

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Поговори с него и го питай какво изпитва към теб.Ти също му кажи какво изпитваш към него.И направете компромиси, както казаха преди мен.

т0я е п0гълнат 0т ревн0ст

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Кажи му... ако толкова много те обича, да ти има доверие... Ако вече му развалиш доверието(примерно да му изневериш или той да те види с друг) чак тогава да ревнува и прочие... Ти не си направила нищо (Предполагам) че той се да си мисли,че се сваляш с други и ала бала...

И ако вече това не помогне, по-добре го остави... защото тази негова ревност ТЕБ ще те подлуди...

Късмет :P

Град
    Добрич :o)
    'По-добре късно отколкото никога!' Само това ще кажа,за да не се повтарям.

Сливи в устата си ли имаш да му кажеш кфо мислиш..И ръцете ли ти отсякоха да му хвърлиш, я телефона,я да му изтриеш рега в този сайт, да пребиеш кучката.. не моа разбера...По-добре тъжен край, отколкото тъга без край

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си