- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко от вас ходят да тичат ?
Ходите ли да тичате? Къде ? Кога ? Колко ?
Аз лично тичам сутринта на стадиона до нас.Много ми е готино и не мисля да спирам.Тичам за тонус не повече от 3 километра (10 обиколки на стадиона).
♠ The Nuts! ♥
i az ti4am ama samo za tonus... ili v parka ili na stadiona... i ne po mnogo kam 3 obikolki demek kam 3 kilometra![]()
Напоследък нямам много време и не мога. Но скоро пак започвам. Тичам по полето до нас. Километър и половина-два зависи.
Тичам в седмицата веднъж или два пъти в дерето до нас. Пресечен терен - 4 километра е. Също обичам да тичам на плажа рано сутрин. След това, като стъпя на асфалт, не го усещам, направо хвърча.![]()
всяка вечер....бе3 петък и събота щото съм на работа
Fuck me I'm famous
Тичам вечер които дни мога в полето при нас, към 3-4 км. е целият път.
Преди време, като бях още в България, имаше период, в който почти всеки ден ходех да тичам на Армията...10-12 обиколки, съпроводени с доволна музика...бомба!![]()
Оф за съжаление всеки ден минимум час и половина
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Като е хубаво времето ходя да тичам всяка сутрин в морската. Колко - докато ми омекнат колената![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
ako igraeneto na football 3 4asa na den se smqta.. za bqgane zna4i i az bqgam ... i sled 20 min ne moga da varq 4ak..
2 пъти седмично в Борисовата (София)
като цяло е хибаво но го намирам за много трудно за мен поне, предпо4итам ска4ането на важе и се ма4а да настигна 1 рекорд (188 преска4ания за 30 секунди, моя е 120 за 30 сек) и за сравнение 12 минути интензивно ска4ане са равни на 10 минути бягане (относно изгарянето на калорий)![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Сега като се позатопли времето почвам да тичам често, петък, събота .. когато мога, защото ежедневието ми е супер динамично и стадиона ми е малко далече. Иначе лятото тичам всяка вечер, после минавам през банятаи съм на центъра. Правя по 7-8 обиколко по 400м = г/д 2, 800км / 3,200км, което не е многоза мен. Свикнала съм да се натоварвам и нямам търпение да видя резултатите.[/b]
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Когато е топло времето тичаме в парка с една фр...![]()
По принцип тичам на пътеката във фитнеса, но от 2 седмици го правя и на открито.
Около 2 км
ti4am vsesi den po 1 km i sam mn dovolen
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
+1Първоначално написано от Valhala
![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Ми когато се сетя.Примерно като ходя да тичам 30 минутки тичам,ама ако съм с фр-та околко 1час и половина тичаме.
играя футбол срядя,петък,събота и неделя![]()
почти секи ден " Запден Парк"Първоначално написано от Lub4o**
mi az mn izkam ama nqmam vreme pak i nqma s koi a sama kato sam harata me zqpad se edno sam luda![]()
Аз пък тичам почти всеки ден.![]()
На седмица средно правя по 60-70 км.![]()
"If you can dream it, you can do it"
Кликни ТУК
Аблсолютно всяка сутрин независимо от времето т'ва ще дойде от 6:00 до 7 някаде и след това заминавам на даскало и целия ден си зареден с енергия въпреки сутрешното натоварване![]()
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..