- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Волейбол ...
Добре кажи ми ако не е Жеков кой друг да е?Първоначално написано от camp_rock_94
къде го видя това,аз прочетох че се класирал за 1/4...а серафим бързаков отпаднал оттамПървоначално написано от camp_rock_94
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
казийскиПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
а иначи тва го прочетох от : http://sportni.bg/olimpiada2008/inde...d=20&oid=10740
Атила?Първоначално написано от ВинкелО
Точно Атила ще да е товаПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
...
Не знам, при положение че и в твоите жили може да тече дори и малко да е славянска кръв, защо си позволяваш да плюеш толкова злобно и глупаво срещу всичко славянско... Отделен е въпроса, че Винкело(Атила) сам си признава, че славяни в расово-етнически смисъл на думата няма, има само културно-езикова група народи, сред които сме и ние българите, които се водят славяни по този признак. Иначе за мен "раса" и етнос славяни е силно да се каже, че има. Напротив, те са много разнородна маса от индоевропейски народи, в чийто жили тече и голямо количество(даже преобладаващо) ирано-сарматска кръв също като нас българите, понеже т. нар. славяни са балтизирани иранци. Тъй че не ми е ясно защо е този краен и дивашки антиславизъм. Да бъдеш срещу панславистката идея, ДА, напълно подкрепям, но да си против т. нар. славяни и то обикновените хора и да ги смяташ за едва ли не не-хора си е уникален кретенизъм. Пък и колкото и да ти е неприятно Винкело, изкуствена или не, Русия е и винаги ще си остане една от най-великите страни в света и в последните години определено просперира и икономически, и всякак и са много по-добре от тъмните болшевишки времена. Пък и добре че е Русия в някои случаи, та да спира САЩ, които определено са много по-опасни и вредни в някои отношения. Иначе никак не съм русофил, но не приемам и крайната русофобия. Защото едно е да си против Русия като държава и против панславизма(великоруския шовинизъм), съвсем друго е да си против руснаците като хора и народ.
няма как статистика е против нас .. а и нашите играят слабо на олимпиадата
Vladoka rulzzz
Още ме е яд,можехме да ги бием,но просто на моменти бяхме нестабилни,а и гадния съдия спомогна за това да се разконцентрирамеАз съм доволна от играта на нашите,показаха че са един отбор и се бориха до самия край.Сега се замислям че дори и при тази загуба аз пак съм горда с нашите момчета.Показаха дух,играха достойно,а от началото на Олимпиадата до сега им се насъбра много.Евала,че след слабия мач срещу Италия на терена срещу Венецуела и Русия излезе все едно друг отбор.
Просто силите са изравнени.Пламен го каза-има 5-6 отбора,които са много близо един до друг и повече зависи от моментното състояние на отбора и от това на чия страна е късмета (и съдията).Ние нямахме особен късмет и с този пуст жребий който ни отреди Русия,нямахме много късмет и в мача.
Не можем да се сърдим на нашите,винаги има победители и победени,следващия път може би ние ще сме победителите.
Да, може и да те бъркам, извинявай ако е такаПървоначално написано от ВинкелО
.
Аз също мисля така- има езиково-културна общност, наречена славяни, а етническият й състав е разнороден дотолкова доколкото се състои от сармати, балти(даже балтите са класическите, истинските славяни ако трябва да сме честни) и това е основно. При отделни представители на "славяните" има и монголоиден примес, угро-фински и т. н., но само при отделни представители, не при всички.
Но иначе основно е сарматската кръв+аланска и различните нордически примеси, най-вече сред руснаците в северна Русия, които са преобладаващо представители на нордическата раса. За разлика от тях в южна Русия се срещат преобладаващо иранци(средиземноморска раса), даже си имат доста хора изцяло с иранска кръв.
Селекционерът на националния ни отбор по волейбол Мартин Стоев приключва кариерата си в тима, стана ясно след днешната загуба от състава на Русия с 1:3 гейма в четвъртфиналите от олимпийския турнир в Пекин. Договорът на Стоев с българската федерация по волейбол изтича и засега никой не му е предложил да продължи работата си със волейболистите. Дори и да му бъде предложен нов контракт, той категорично ще откаже да остане, като най-вероятно ще продължи кариерата си в чужбина.
Заедно със селекционера, край на кариерата си в националния отбор слагат Владимир Николов и Евгени Иванов. Николов все пак си е оставил "вратичка", като единствено президентът на родната федерация инж. Данчо Лазаров може да промени решението на Николов. В същото време, Пушката е категоричен, че напуска състава. Друг ветеран в нашия състав - центърът Христо Цветанов, сподели, че не възнамерява да спира с националния и е готов да продължи ако бъде преценено, че е нужен.
![]()
![]()
Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!
Един кан-един народ-българи![]()
![]()
![]()
Мартин Стоев е най-добрия треньор . той сплоти отбора . показа им какво е отборната игра . от 16 място България стана 3 . ние никога няма да го забравим![]()
![]()
а владо николов е НАЙ-ДОБРИЯ . въпреки че беше контузен игра и то перфектно. не може да им се сърдим за тва че не станаха 1 , 2 или 3 . за мен те са най-добрите и тва че вчера не им беше ден не значи че не са добри или че са по - смотани от Русия , защото сме били Русия , Бразилия , САЩ , Италия и ще продължаваме да ги бием . ОБИЧАМ ВИ
![]()
![]()
![]()
+++++++++ \Първоначално написано от camp_rock_94
/
Абе според мен за всичко е виновен Данчо Лазаров. Всички тея глупости с Пламен за допинга , явно нещо са се изпокарали. Дори в началото като се знаеше само че има лекарска забрана , Мартин хънкаше и мънкаше и разправяше че Пламен имал стара контузия. Владо Николов има още хляб в него , а той е решил да се отказва ... което също ми се струва странно. И Мартин и той така изведнъж реши да се откаже. Има някви караници тука и то най-вероятно са свързани с Лазаров, поне аз така разсъждавам. Абе ... жалко за отбора , наистина жалко. Аз ся поне се надявам волейболистките ни да вървят напред. Откакто са с Драган Нешич имат голям напредък ( аз понеже съм от Габрово и те сега тука миналата и тая година се провеждаха мачовете им и успях да ги наблюдавам) ... та те се класираха за Европейското догодина , дано имат успехи занапред.![]()
Обрат е настъпил в намерението на две от звездите на волейбола ни по отношение на участието им в националния отбор, научи "Топспорт".
Става въпрос за капитана Пламен Константинов и Владимир Николов. Двамата дадоха да се разбере, че се отказват от представителния ни тим след олимпиадата в Пекин.
И Гибона, и Владо обаче си оставиха вратичка. Константинов каза, че "бъдещето му в националния е почти никакво". Николов пък заяви, че "президентът на федерацията Данчо Лазаров е единственият човек, който е в състояние да го убеди да остане".
Според информацията на "Топспорт" Константинов и Николов остават и за Европейското първенство в Турция догодина. Голяма вероятност има на поста селекционер да остане и Мартин Стоев, който също обяви, че не е склонен да продължи с държавния отбор.
УСПЕХ ДОГОДИНА![]()
![]()
С вас сме
![]()