Цитирай Първоначално написано от ВинкелО
Цитирай Първоначално написано от kristo
Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Цитирай Първоначално написано от ВинкелО
Какво е това Руснак бе Колохозник?

Това порода Куче ли е ?

Няма такъв народ Руснаци!!!!

Русия и Украйна това е Киевска България или наричана още Черна България-Черното е означавало Северна посока.

Киевско-Волжка България след период на междуособици (855-921 г.) се разделя на Волжка България и Княжество Киев и Новгород, между които започват религиозни противоречия.

Волжките Българи при кан Алмъш приемат Исляма от Арабите а недоволните от Насилственото налагане на новата вяра Боляри-Тангристи се обединяват около Кан Лачин син на Кан Лачини, брата на Кан Джилки всички от Рода Дуло и се връщат от град Болгар в старата Българска столица град Киев основана от брата на Кан Кубрат - Шамбат Кий и носеща неговото име.

В 922 г Угър Лачини от рода Дуло племенник на кан Джилки (по-късната руска летопис от ХII в. е предала името му като “Игор Рюрикович”), основал отделно от България украинската държава Рус със столица българския град Киев.

В Болгар той изпратил свои посланници да отнесат неговите думи към кан Алмъш :

“Аз чух брат, че ти мъчиш привържениците на нашата стара българска вера, към която се отнасям и аз. Пази се защото аз станах самостоятелен уруски бег и съм в състояние да помогна на моите едноверци ”

Впоследствие от Българската държава Рус се отделило Суздалското княжество което по-късно започва да се нарича Московия (Московско–Руска държава, Русия). Но и в Украинската, и в Московската държава управлявали потомците на същия Угър Лачини – “Рюриковичите”.Не случайно национален символ на Украйна станал гербът на българския род Дуло “тризъбец”, а столица на Московията станал град Мосха, основан от българския цар Ахад Мосха в 1068 г и получил името му.

Последния потомък на Лачините (Рюриковите) от Рода Дуло е Иван Грозни извършил голими Зверства срещу Волжките Българи пре превземането на Казан в Братоубийствена война. Той превзема Волжка България и е присъединява към Русия през 1552г. и се обявява за Цар на Българи и Руси

Красноречив факт е, че краят на Волжка България съвпада с края на династията РЮРИКОВИЧИ (Лачини) от рода Дуло,т.к. в 1584 г. умира Иван Грозни-Синът му цар Феодор (1584-1598 г.) предава цялото управление на българският Цар Борис Годунов, бъдещ император на Русия, от който произхождат по права линия руските династии през Петър Велики до Романови включително.Той разширил руската територия до р.Енисей и я запазил.Така Русия пак се управлява от Българи.

И Москва и Киев и Самар и Уфа и Казан са Български градове.

Руските Славянски Свине са по низши от нас защото:

1. Тази Фалшива дъжава Русия ние Българите е Създадохме

2.Тази Фалшива дъжава Русия ние Българите е Култивирахме-Ние ги научихме да четат и пишат и от нас Българите приеха Християнството

3.Тази Фалшива дъжава Русия ние Българите ще я Ликвидираме

Руските Славянски Говеда трябва да Учат Български Език и Българска История защото Са ПРОДУКТ на нас Българите.

Вземи се Култивирай бе Славянско Добитче.

^^ Едно тъф мнение, което подкрепям!!
Атила?
Точно Атила ще да е това ...
Не знам, при положение че и в твоите жили може да тече дори и малко да е славянска кръв, защо си позволяваш да плюеш толкова злобно и глупаво срещу всичко славянско... Отделен е въпроса, че Винкело(Атила) сам си признава, че славяни в расово-етнически смисъл на думата няма, има само културно-езикова група народи, сред които сме и ние българите, които се водят славяни по този признак. Иначе за мен "раса" и етнос славяни е силно да се каже, че има. Напротив, те са много разнородна маса от индоевропейски народи, в чийто жили тече и голямо количество(даже преобладаващо) ирано-сарматска кръв също като нас българите, понеже т. нар. славяни са балтизирани иранци. Тъй че не ми е ясно защо е този краен и дивашки антиславизъм. Да бъдеш срещу панславистката идея, ДА, напълно подкрепям, но да си против т. нар. славяни и то обикновените хора и да ги смяташ за едва ли не не-хора си е уникален кретенизъм. Пък и колкото и да ти е неприятно Винкело, изкуствена или не, Русия е и винаги ще си остане една от най-великите страни в света и в последните години определено просперира и икономически, и всякак и са много по-добре от тъмните болшевишки времена. Пък и добре че е Русия в някои случаи, та да спира САЩ, които определено са много по-опасни и вредни в някои отношения. Иначе никак не съм русофил, но не приемам и крайната русофобия. Защото едно е да си против Русия като държава и против панславизма(великоруския шовинизъм), съвсем друго е да си против руснаците като хора и народ.
Бъркаш ме, това е друг човек, коментар под филм в замунда Но според мен славянска кръв няма има само езици, другото са сарматски групи и секфи миксове, тъй че
Да, може и да те бъркам, извинявай ако е така .
Аз също мисля така- има езиково-културна общност, наречена славяни, а етническият й състав е разнороден дотолкова доколкото се състои от сармати, балти(даже балтите са класическите, истинските славяни ако трябва да сме честни) и това е основно. При отделни представители на "славяните" има и монголоиден примес, угро-фински и т. н., но само при отделни представители, не при всички .
Но иначе основно е сарматската кръв+аланска и различните нордически примеси, най-вече сред руснаците в северна Русия, които са преобладаващо представители на нордическата раса. За разлика от тях в южна Русия се срещат преобладаващо иранци(средиземноморска раса), даже си имат доста хора изцяло с иранска кръв.