Здравейте!За първи път пиша тук.Бих искала да споделя с вас своите перипетии и неволи.Всичко започна преди един месец.Една моя приятелка ми показа снимки на приятеля си,който е от Търново.Не пропусна да ми покаже и снимки на много добър приятел на гаджето си.Момичето ще нарека Р.,гаджето й-И.,а приятелят на гаджето й-Г.И така.Р. ми показа снимки на Г. и аз много го харесах.Той е все още на 18ра аз след два месеца правя 17.И така,И. се обажда постоянно на Р. и веднъж тя го попита какво мисли Г. за мен-той казал бива(Р. му изпрати мои снимки) и казал,че някоя неделя ще дойде да ме види.И така,аз го потърсих по скайп и от тук започнаха моите перипетии и неволи.Когато пиша на Г.,той или излиза някъде,или не ми отговаря или просто си пишем но замалко.Как мислите,Г. отбягва ли ме?Каза ми ,че когато има повече време ще си пишем.Е,кога ще дойде това време?Толкова много искам да се видя с него,иска ми се да бъдем поне приятели,защото ако стане нещо повече между нас (което едва ли ще се случи)много ще страдам.А и не знам той дали въобще иска да е с мене.Старая се да не му се натискам и ме е страх да не сгреша някъде.А и се чудя дали наистина ще дойде да се видим,много ми е мъчно,плаче ми се.Какво мислите по този въпрос с Г. ?

А сега и другият ми проблем.Р. е моята най-добра приятелка.Миналата седмица моята баба се съгласи да й гледа на кафе и оттам излязоха наяве много истини.Без Р. да знае,че са разкрити.Баба ми видя в чашата на Р.,че тя ми завижда много,защото Р. е дебела,а аз съм по-слабичка,имам по-хубави дрехи и такива неща.Та с една дума,в чашата на Р. баба ми видя, Р. ми завижда много и ме е „проклела” така да се каже.Р. си е казала:Ей,тя колко е по-слаба от мене,колко е хубава.Тей ,ама аз пък искам тя да е самотна и да няма приятел, а пък аз да имам”И това нещо баба ми го е видяла в чашата на Р. и ми го каза и аз още не мога да повярвам,че собствената ми приятелка се радва на нещастието ми с Г. Боже господи,такова да го хванеш и да го пратиш по дяволите!!!Та кажете ми това приятелка ли е ?Понеже приятелят на Р. е от Търново,тя прави всичко възможно той като дойде тук в Левски да не ме вижда,нито да говори с мен,нито по скайп да правим конферентен разговор,защото Р. я е страх да не би като съм по-хубава от нея и по-слаба и съм по-добродушна и имам по-благородни черти от нея приятеля й да ме хареса и да я изостави.Е вече останах без думи.Кажете ми вие вашето мнение за всичко това,което изписах.Моля за съвети и помощ!Благодаря предварително!!!