- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Схванат съм :(
На 14 години съм и имам голям мерак да се запиша на някакво бойно изкуство, но имам няколко проблема:
1. Като малък можех да седна в поза лотос, но сега неСега даже ми е трудно да си пипна пръстите на краката изправен. Можете ли да ми препоръчате някакви упражнения или уред, защото се чувствам(а и съм) много схванат.
2. Висок съм около 180см. - за годините си съм много висок. Явно и заради това(защото бързо дръпнах нагоре) съм много слаб - не дебел имам в предвид. На сила също не съм кой знае какво. Поне наскоро, преди да се залежа отново заради варицела, като почнах да правя малко силови упражнения лицевите ги докарвах към 20 и нещо, за разлика от преди, когато и една не можех, но все пак пак си е много малко. Е, ребрата ми не се броят на пръсти, но въпреки това съм си доста слаб, макар че ям по четири пъти на ден като прасе и хората даже ми се чудят как мога да поглъщам толкова. За шоколада пък да не говорим - пристрастен съм и всички ми викат да не ям толкова много, защото съм щял да хвана захарен диабет. Та някакви насоки? Също така дали ще е проблем при бойните изкуства? Попринцип удрям много силно, а и до сега не е имало в класа човек, който да стиска с ръка по-силно от мен, но това не оправдава факта, че не мога 20 лицеви.
Trust, will, courage - the three things one must have!