- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Към момичетата !!!
Защо повечето момичета гледат да ударят момчетата в слабините??? И защо го правите момичета,с каква цел???
На всички мъже това им е слабото място.
Може би искаме да покажем, че и ние сме силни и че може да ви накараме и вас да ви боли. Примерно...
Аз не удрям там.
Аз също не удрям в слабините или поне само когато си заслужава,предпочитам удара с ритник в правата кост на краката под коляното,а също и в стомаха ама по-горе където е слънчевия сплит.А най-много се дразня ,когато момче ме удари в стомаха е па тогава го запуквам както ми дойде![]()
защото това е най сигорното ви слабо място и със сиг ще ви заболи...а и не е мн трудно да ви ударим там.правим го като сте ни ядосялищото кадет и да в ударим другаде...все едно комар ви хапи
а тва има гарантиран ефект
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Ооууу чувала съм, че боли там. Аз там не удрям, че да не повредя нещо момчето. А предполагам, че някои момичета го предпочитат, защото не могат да удрят силно, а там и слабо да удариш, много боли.
мен ако някоя ме удари там, ще и извадя зъибите от устата... на момента...![]()
Raise your fist!
ми там им е слабото място![]()
аз не ги удрям там но ми се е случвало да ме удари някой в стомаха и тогава естествено че 6те му запукам работите
![]()
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Аз гледам да не удрям там......въпреки,че един път ударих един приятел там(скучайно)...много кофти се получи...![]()
Леле аз съм си казала, че няма да удрям там вече, защото един го ритнах и той горкичкия падна на земята от болкаГадно ми стана, после цяла седмица не ми говори.
хехе ми защото там най-много боли,това е тяхното слабо място![]()
Don't think about yesterday!
А и на всичко отгоре удряте с коляно в слабините,което е и най-гадно!
Удрям където ми падне. Когато някой ме е наранил искам да причиня максимална болка. Не се чудете защо от цялото ви тяло ,предпочитаме да ви ударим там.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Защото там най-много боли,както казаха преди мен.Така и по-слабички момичета са сигурни,че ще причинят болка на даденото момче.В предишния ми клас имаше едно момиче,което като се ядоса на някое момче,хваща му достойнствата () и почва да дърпа.
Сигурно боли ужасно.
![]()
май доста си удряла момчета в слабините,и то силно?Първоначално написано от mistake
ее сега носете си бандаж![]()
аз удрям навсякъде но не и там с едно изключениекоронният ми номер е шамар + среден пръст
не че е нещо кой знае какво но много ги засяга
![]()
Аз рядко удрям там.Трябва да съм много ядосана, за да го направя!Така като гледам как се превъртат и как ох-кат момчетата, не ми се иска да ги удрям там!
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see
Първоначално написано от Jeps
Koгато се е налагало. Постави се на мое място... И силния пол си има слаби места.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Момичета давайте пишете още мнения...
Аз не удрям там.Например когато приятелят ми ме ядоса аз му удрям шамар или го ритам в коленете.
Вярвай в себе си и светът ще повярва в теб
Браво,добре правиш,че не удряш в слабините!Първоначално написано от krasivo_diva
Най-лесно ми е За уцелване... по инерция го правя![]()
Не ритам в слабините. Бих направила това, ако знам, че играта загрубява. Иначе, пляскам шамар по бузата.