.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Към момичетата !!!

Защо повечето момичета гледат да ударят момчетата в слабините??? И защо го правите момичета,с каква цел???

Град
    София
    На всички мъже това им е слабото място.
    Може би искаме да покажем, че и ние сме силни и че може да ви накараме и вас да ви боли. Примерно...
    Аз не удрям там.

Аз също не удрям в слабините или поне само когато си заслужава,предпочитам удара с ритник в правата кост на краката под коляното,а също и в стомаха ама по-горе където е слънчевия сплит.А най-много се дразня ,когато момче ме удари в стомаха е па тогава го запуквам както ми дойде

защото това е най сигорното ви слабо място и със сиг ще ви заболи...а и не е мн трудно да ви ударим там.правим го като сте ни ядосяли щото кадет и да в ударим другаде...все едно комар ви хапи а тва има гарантиран ефект
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

Град
    Горна Оряховица
    Ооууу чувала съм, че боли там. Аз там не удрям, че да не повредя нещо момчето. А предполагам, че някои момичета го предпочитат, защото не могат да удрят силно, а там и слабо да удариш, много боли.

Град
    L.A. \ Moscow
    мен ако някоя ме удари там, ще и извадя зъибите от устата... на момента...
    Raise your fist!

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    ми там им е слабото място аз не ги удрям там но ми се е случвало да ме удари някой в стомаха и тогава естествено че 6те му запукам работите
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Аз гледам да не удрям там......въпреки,че един път ударих един приятел там(скучайно)...много кофти се получи...

Повече от фен
    Леле аз съм си казала, че няма да удрям там вече, защото един го ритнах и той горкичкия падна на земята от болка Гадно ми стана, после цяла седмица не ми говори.

Град
    somewhere in the world
    хехе ми защото там най-много боли,това е тяхното слабо място
    Don't think about yesterday!

А и на всичко отгоре удряте с коляно в слабините,което е и най-гадно!

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Удрям където ми падне. Когато някой ме е наранил искам да причиня максимална болка. Не се чудете защо от цялото ви тяло ,предпочитаме да ви ударим там.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Голям фен Аватара на Yancheto
    Защото там най-много боли,както казаха преди мен.Така и по-слабички момичета са сигурни,че ще причинят болка на даденото момче.В предишния ми клас имаше едно момиче,което като се ядоса на някое момче,хваща му достойнствата ( ) и почва да дърпа. Сигурно боли ужасно.

Цитирай Първоначално написано от mistake
    Удрям където ми падне. Когато някой ме е наранил искам да причиня максимална болка. Не се чудете защо от цялото ви тяло ,предпочитаме да ви ударим там.
    май доста си удряла момчета в слабините,и то силно?

ее сега носете си бандаж
    аз удрям навсякъде но не и там с едно изключение коронният ми номер е шамар + среден пръст не че е нещо кой знае какво но много ги засяга

Аз рядко удрям там.Трябва да съм много ядосана, за да го направя! Така като гледам как се превъртат и как ох-кат момчетата, не ми се иска да ги удрям там!
    Body of a virgin
    Soul to the Devil's kin
    Your God is me
    In all that you see

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaRcHeLiTkAa
    защото това е най сигорното ви слабо място и със сиг ще ви заболи...а и не е мн трудно да ви ударим там.правим го като сте ни ядосяли щото кадет и да в ударим другаде...все едно комар ви хапи а тва има гарантиран ефект
    + 1

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от Jeps
    Цитирай Първоначално написано от mistake
    май доста си удряла момчета в слабините,и то силно?

Koгато се е налагало. Постави се на мое място... И силния пол си има слаби места.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Момичета давайте пишете още мнения...

Град
    София
    Аз не удрям там.Например когато приятелят ми ме ядоса аз му удрям шамар или го ритам в коленете.
    Вярвай в себе си и светът ще повярва в теб

Цитирай Първоначално написано от krasivo_diva
    Аз не удрям там.Например когато приятелят ми ме ядоса аз му удрям шамар или го ритам в коленете.
    Браво,добре правиш,че не удряш в слабините!

Кадето видя там удрям

Най-лесно ми е За уцелване... по инерция го правя

Не ритам в слабините. Бих направила това, ако знам, че играта загрубява. Иначе, пляскам шамар по бузата.

Ти тъп ли си ?
    phah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си