- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Към момичетата !!!
Защото там Ви е слабото място момченца![]()
♥ ♥ ♥
Хмм само аз ли не разбрах защо трябва да удряме момчета, момичета или някой друг? И за кои момичета става дума 10-годишнш ли? Аз нямам спомен да съм удряла никого. Хайде до 4-ти клас е що-годе приемливо, ама после... На лошите момичета от филмите ли подражавате?![]()
Леле докъде може да стигне човешката тъпотия.![]()
Don't worry, be happy!
И аз не съм за ритането и въобще за удрянето,но понякога когато ме изкарат извън релси го правя.Първоначално написано от Bubbly
Вярвай в себе си и светът ще повярва в теб
според мен е тъпо да удряме момчетата в слабините. ако искаме да ги заболи истински не е достатъчно да ги ритнем под кръста... аз спецялно не удрям често момчетата, защото мн мнси лоф класа, даже и момчетата. ако някои ме ядоса си извъртам ръката на 360 градуса и със един здрав шамар ги пращам да си ходят...
SAVE WATER, DRINK BEER!!!
нали знаете правилата в бокса БЕЗ УДАРИ ПОД КРЪСТА!
Не съм толкова подла все пак![]()
аз удрям там единствено при самозащита, с дясно коляно направо ги къртяно не го правя много често да не ме изкарате лоша
Fuck you You fucking Fuckers
Poprincip tam nikoga nqma da udarq nqkoi fr ako me qdosa,ina4e moje bi samo pri za6tita.I vse pak za6to udrame tam li?Emi prosto na mom4etata tam i em slaboto mqsto i sas sig. 6tee gi zaboli![]()
[/b]
HuBaVo E dA jIvEesH nAlI????nO kOgA??kOgAtO ImA zA kAkVO!!!kOgAtO iMa ZaShTo!!!KoGaTo ImA zA kOgO!!!(h)
Всъщност момчетата твърдят че са по силния пол,ама не е така.Кой издържа повече на болка - момичетата.Всъщност май ние сме по добри в много повече неща от момчетата![]()
Ако някоя почне да ми дърпа топките, такъв прав ще и забия.Първоначално написано от Yancheto
Ако някоя ме ритне там, после ще я зашиавт в болницата.
Красиво дива, смешна си![]()
Абе вие на колко сте години? Аз с момчета съм се била последно преди 3-4 години, а сега нямам никакво намерение да ги ритам където и да е. Пък с моите приятели най-много да се пернем по рамото и то когато се разлигавим...
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
аа ми ако ме ядоса ии .... цап![]()
ама не със сигурност не е приятно .. гледам да не е силно
![]()
![]()
Наистина няма смисъл да да удряш момчета.Съгласна съм с твойто мнениеПървоначално написано от amazonkata90
![]()
Красиво дива, смешна си[/quote]
Защо да съм смешна,аз споделям наблюденията си,повечето ми познати са такива!Не че са слаби ама никак не ги бива да издържат на болка[/quote]
Ммм аз по принцип не удрям момчетата.Е, ако мого ме ядосат...може някое шамарче..Често ми се случва да ги дера...ту случайно, ту нарочно..
![]()
Но в слабините много много рядко се случва да ги ударя.....
To be yourself is all that you can do...
Първоначално написано от nadiusha
![]()
![]()
![]()
Аз по принцип който ме ядосва го запуквам кадето ми падне...първо един през лицето че докато се чуди ко става имама време да го ритна в коляното :P кръста корема или там някаде...или най-мн се кефя кат му хвана тиквата и я ритна с коляно...![]()
![]()
ц ц ц ти пък много грубо карашПървоначално написано от reni7o0o
![]()
![]()
![]()
Fuck you You fucking Fuckers
Това се казва мнение! Подкрепям те.Първоначално написано от reni7o0o
![]()
mne .. prepo4itam face-a da mu posinq .. v slabinite shte mu mine
i nqq go zapomni ..
Cash:
"Живота е кучка просто я чукай i
на всеки предател главата му спукай"
аз не удрям там не ми се е налагало ,един път един мнoгoоо яко ме раздразни и my лепнах един шамар на бузата и стана цялата червена , бая го заболя![]()
6oto tam vi boli beee!!!eno momi4e ot klasa ritna tam edno mom4e i toi ne stana ot zemqta okolo 10 15 min ma be6e golqm smqx
![]()
![]()
em neka vi ako ne iska6 da te udrqt v gordostite ne se zaka4ai s momi4eta
![]()
Аз удрям там защото най-много боли а когато някои ме издразни толкова много,че ми иде да го пратя в гроба удрям там...Така ще знае следващия път как да ми говори...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..