.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Hybrid View

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Защото там Ви е слабото място момченца
    ♥ ♥ ♥

Голям фен
    Хмм само аз ли не разбрах защо трябва да удряме момчета, момичета или някой друг? И за кои момичета става дума 10-годишнш ли? Аз нямам спомен да съм удряла никого. Хайде до 4-ти клас е що-годе приемливо, ама после... На лошите момичета от филмите ли подражавате?
    Леле докъде може да стигне човешката тъпотия.
    Don't worry, be happy!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Хмм само аз ли не разбрах защо трябва да удряме момчета, момичета или някой друг? И за кои момичета става дума 10-годишнш ли? Аз нямам спомен да съм удряла никого. Хайде до 4-ти клас е що-годе приемливо, ама после... На лошите момичета от филмите ли подражавате?
    Леле докъде може да стигне човешката тъпотия.
    И аз не съм за ритането и въобще за удрянето,но понякога когато ме изкарат извън релси го правя.
    Вярвай в себе си и светът ще повярва в теб

Град
    горно нанадолнище
    според мен е тъпо да удряме момчетата в слабините. ако искаме да ги заболи истински не е достатъчно да ги ритнем под кръста... аз спецялно не удрям често момчетата, защото мн мнси лоф класа, даже и момчетата. ако някои ме ядоса си извъртам ръката на 360 градуса и със един здрав шамар ги пращам да си ходят...
    SAVE WATER, DRINK BEER!!!

нали знаете правилата в бокса БЕЗ УДАРИ ПОД КРЪСТА!
    Не съм толкова подла все пак

аз удрям там единствено при самозащита, с дясно коляно направо ги къртя но не го правя много често да не ме изкарате лоша
    Fuck you You fucking Fuckers

Poprincip tam nikoga nqma da udarq nqkoi fr ako me qdosa,ina4e moje bi samo pri za6tita.I vse pak za6to udrame tam li?Emi prosto na mom4etata tam i em slaboto mqsto i sas sig. 6tee gi zaboli [/b]
    HuBaVo E dA jIvEesH nAlI????nO kOgA??kOgAtO ImA zA kAkVO!!!kOgAtO iMa ZaShTo!!!KoGaTo ImA zA kOgO!!! (h)

Цитирай Първоначално написано от Native
    На всички мъже това им е слабото място.
    Може би искаме да покажем, че и ние сме силни и че може да ви накараме и вас да ви боли. Примерно...
    Аз не удрям там.
    +1

Град
    София
    Всъщност момчетата твърдят че са по силния пол,ама не е така.Кой издържа повече на болка - момичетата.Всъщност май ние сме по добри в много повече неща от момчетата

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Защото там най-много боли,както казаха преди мен.Така и по-слабички момичета са сигурни,че ще причинят болка на даденото момче.В предишния ми клас имаше едно момиче,което като се ядоса на някое момче,хваща му достойнствата ( ) и почва да дърпа. Сигурно боли ужасно.
    Ако някоя почне да ми дърпа топките, такъв прав ще и забия.
    Ако някоя ме ритне там, после ще я зашиавт в болницата.
    Красиво дива, смешна си

Град
    паралелно
    Абе вие на колко сте години? Аз с момчета съм се била последно преди 3-4 години, а сега нямам никакво намерение да ги ритам където и да е. Пък с моите приятели най-много да се пернем по рамото и то когато се разлигавим...
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Град
    в мазето ;dd
    аа ми ако ме ядоса ии .... цап ама не със сигурност не е приятно .. гледам да не е силно

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Абе вие на колко сте години? Аз с момчета съм се била последно преди 3-4 години, а сега нямам никакво намерение да ги ритам където и да е. Пък с моите приятели най-много да се пернем по рамото и то когато се разлигавим...
    Наистина няма смисъл да да удряш момчета.Съгласна съм с твойто мнение

Град
    София
    Красиво дива, смешна си [/quote]

Защо да съм смешна,аз споделям наблюденията си,повечето ми познати са такива!Не че са слаби ама никак не ги бива да издържат на болка[/quote]

Ммм аз по принцип не удрям момчетата.Е, ако мого ме ядосат...може някое шамарче.. Често ми се случва да ги дера...ту случайно, ту нарочно.. Но в слабините много много рядко се случва да ги ударя.....
    To be yourself is all that you can do...

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от nadiusha
    Аз също не удрям в слабините или поне само когато си заслужава,предпочитам удара с ритник в правата кост на краката под коляното,а също и в стомаха ама по-горе където е слънчевия сплит.А най-много се дразня ,когато момче ме удари в стомаха е па тогава го запуквам както ми дойде

Аз по принцип който ме ядосва го запуквам кадето ми падне...първо един през лицето че докато се чуди ко става имама време да го ритна в коляното :P кръста корема или там някаде...или най-мн се кефя кат му хвана тиквата и я ритна с коляно...

Цитирай Първоначално написано от reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от nadiusha
    Аз също не удрям в слабините или поне само когато си заслужава,предпочитам удара с ритник в правата кост на краката под коляното,а също и в стомаха ама по-горе където е слънчевия сплит.А най-много се дразня ,когато момче ме удари в стомаха е па тогава го запуквам както ми дойде

Аз по принцип който ме ядосва го запуквам кадето ми падне...първо един през лицето че докато се чуди ко става имама време да го ритна в коляното :P кръста корема или там някаде...или най-мн се кефя кат му хвана тиквата и я ритна с коляно...
    ц ц ц ти пък много грубо караш
    Fuck you You fucking Fuckers

Цитирай Първоначално написано от reni7o0o

Това се казва мнение! Подкрепям те.

mne .. prepo4itam face-a da mu posinq .. v slabinite shte mu mine
    i nqq go zapomni ..

Cash:
    "Живота е кучка просто я чукай i
    на всеки предател главата му спукай"

аз не удрям там не ми се е налагало ,един път един мнoгoоо яко ме раздразни и my лепнах един шамар на бузата и стана цялата червена , бая го заболя

Мега фен Аватара на lenito_sf
    6oto tam vi boli beee!!! eno momi4e ot klasa ritna tam edno mom4e i toi ne stana ot zemqta okolo 10 15 min ma be6e golqm smqx em neka vi ako ne iska6 da te udrqt v gordostite ne se zaka4ai s momi4eta

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз удрям там защото най-много боли а когато някои ме издразни толкова много,че ми иде да го пратя в гроба удрям там...Така ще знае следващия път как да ми говори...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Заключвам по молба на автора на темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си