- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искате от човека,който обичате?
и той да ме обича и да е с мен
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Искам да ме обича и да ми го показва,да ми обръща внимание,да ме уважава и цени![]()
Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
+1
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
da me obicha, da e do men , da mi e veren, da me ceni i da mi go pokazva vseki den![]()
Да ми отвръща със съшотоПървоначално написано от kiflata
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
да си върне щувствата към мен (всъщност това е най-голямата ми мечта)![]()
![]()
![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Iskam samo da me obi4a,da me uvajava i da mi e veren!!!
Искам само да ме обича ,но няма да получа тази обич!Така ,че пак съм си сам! Хех![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Искам да ме обича и да знае какво значи обич...![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Да ме обича такава, каквато съм и да ме уважава![]()
любов,разбирателство и уважение
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Не бих поискала нищо от човека, когото обичам. Той сам би ми дал това, което иска, което смята, че заслужавам. Радвам се на това, което имам. Не искам да задължавам, не искам да задържам. Защото след мига идва друг миг. Защото обичам точно него заради това, което е. Заради начина, по който ме кара да се чувствам. Защото е специален. Защото Той е такъв. И аз не бих желала да бъде такъв, какъвто аз искам, защото може да поискам да е някой друг, а не себе си. И мога само да се надявам да остане верен на себе си, но пак не бих го поискала от него.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
да ме обича
![]()
![]()
![]()
Аз искам ... ми искам да е само до мен... Само това ..![]()
Да не ми изневерява че му ****** ******* ***** и на него и на нея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Какво се крие под точицитеПървоначално написано от evichka_lonelyy
![]()
![]()
![]()
да ми дава всичко за което жадува сърцето ми и най важното да харесва мен самия а не само това какво съм отвънка
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
аз искам да е до мен.. физически и морално..
в момента, а и в следващите 2 седмици само морално ще е...![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Да е по-решителен, по-зрял, да отстоява позицията си по-твърдо. разбира се искам да ме обича, уважава, цени и защитава. Нормално е. но искам да ми вдъхне повече сигурност.
mm iskam i toi da me obi4a da me uwajawa da za4ita mnenieto i jelaniqta mi![]()
![]()
da e mil i nejen
![]()
![]()
![]()
![]()
Metal is forever
Нищо особено не искам, искам просто да ме уважава, да се държи така страхотно, както сега и да продължава да ме обича...
Lubovsamo tva
Ами на мен ми трябва само да ме обича...може би това за мен е най-важното.....а и да съм единсвена [сигурността също е важна]![]()