- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искате от човека,който обичате?
да ми отвръща със същото![]()
![]()
![]()
да ме обича и да не ме лъжеи в сегашното ми положение да ми отделя повече време...
![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Когато обичаш не искаш, а давашПървоначално написано от kiflata
Mi dA mI pLaShTa SmEtKiTeEe, Da mi KuPuvA PoDaRyCi - DrEsHkI, BiJuTaA, GriVniChkI, PrySteNCheTAoO i Da ImA KoLa, ZaDylJiTelNoO!!
![]()
Не,сериозно..Както всички,ще кажа, че искам и той да ме обича и да е до мен в лоши,и въобще във всякакви моменти.Какво друго да искам..![]()
ами да ме обича ...
и просто да ме приеме такава квато съм без да иска да се променям .... в квото и да е ...
![]()
![]()
![]()
да ми обръща достатъчно внимание
да държи на мен... да не прай от мухата слон
да проявява разбиране тогава когато трябва и да ме уважава
![]()
![]()
има ощее многоо ама сяя ма мързи да изброявам
ама тва ся е най важното което изброих
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Искам да ме обича,каквато съм!С всичките ми недостатъци и положителни черти.Да се разбираме и подкрепяме в тежки моменти и да споделяме хубавите.
![]()
Хубав въпрос... Като го прочетох, веднага ми дойде отговорът. Искам едно простичко казано ИЗВИНЯВАЙ.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ае искам да ме обича..пък после ще му мислим![]()
Ami ako ne moje da mi dade slednite ne6ta ne bih bila s nego:
1.da me uvajava,da za4ita mnenieto mi
2.da raz4itam,4e v truden moment 6te me izslu6a i dori i da ne moje da mi pomogne,6te mi e opora
3.az da sum nai-blizkiq 4ovek,kum koito 6te se oburne pri problem ili prosto,kogato ima nujda ot priqtel
4.da me obi4a,da vijda samo v men "svoeto momi4e" i da ne mi izneverqva
5.da mi pokazva 4uvstvata si,da bude iskren ne samo,kogato trqbva da mi svalq zvezdi,a i kogato e razo4arovan ot men-za da se popravq i da buda nai-dobrata za nego
6.da ne me postavq na piedestal,da znae,4e sum prosto 4ovek i az moga da mu dam tezi su6tite ne6ta
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Искам да е достатъчно дорасъл и да не ми прави лапешки номера..искам да ме обича и да държи на мен..да ме уважава,да ми показва че аз съм единствена за него и ме харесва такава каквато съм,искам както аз да го уча на нещо,когато имаме проблем,така и той мен..т.е. не искам когато сме скарани само аз да говоря а и той да си казва мнението..Искам да знам че мисли само за мен и няма търпение да се видим..ии да много искамтакова момче само в мечтите
амаа ще си го нарисувам и ще викам че ми е гадже
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da bude do men
Аз каквото исках - получих
в момента искам единствено да се върне в България и да сме отново заедно![]()
каквото искам го получавам обича ме до мен е и е само с мен ии след 1-2 месеца се местя да живея при него (party)
Обичам т3!!!
Аз съм от хората, които постоянно искат нещо и постоянно се стремят към него.Това, което искам от човека, когото обичам е да ме ОБИЧА ЗАВИНАГИ. Нищичко друго не искам от него (е има де, ама то...) , важното е да е до мен, да ме подкрепя в трудни моменти, да осъзнава моята ЛЮБОВ към него и да ме ОБИЧА!![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Да ме цени истински,да е с мен заради самата мен..не заради секс или визия..да знае какво иска,да ме дарява с много любов и нежност,да ме разбира и да знам че истински ме обича![]()
и аз такаПървоначално написано от The_1nv1s1bl3
![]()
![]()
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Да не ме ЛЪЖЕЕЕЕЕ... и да мне ми изнечерява....
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!