.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

ТЪМНИ КРЪГОВЕ ПОД ОЧИТЕ

ПОМОЩ! на 16 съм и имам тъмни сенки под очите по рождение! Във всякакви сайтове чета само за маски и продукти за премахване на сенки от умора, недоспиване...! но моите са по рождение не излизам от къщи без 10 слоя фон дьо тен дори до магазина! Е, веднъж пробвах да отида без грим на училище и получих коментари от рода на "да не си била на купон; препила ли си; да не си се дрогирала; оле какво ти е станало; плакала ли си; спала ли си изобщо тази нощ......" и други.. Ходих на дерматолог и ми казаха че кожата под очите ми била много тънка и прозирала за това било така и ми препоръчаха някакво кремче 15 мл за 40 лв! копувах си 2 пъти и го ползвах 2 месеца! ефект имаше докато е на мен, измия ли си лицето... ефект-никакъв! Срам ме е да изляза така по улиците а знам че с тези гримове след 10 години на човек няма да приличам препоръчайте ми нещо! незнам дали химически пилинг ще помогне или някакви инжекции! всичко ще направя само да знам че ще има ефект!

Град
    Dreamland
    на 16 си ако почнеш с тея химии.. не вярвам чак пък толкова да си зле
    бтв и аз имам кръгове по рождние личат много понякога слагала съм какво ли не ама вече не им обръщам внимание
    БисквитенотоЧудовище

И аз съм със сенки под очите дето не се махат от нищо, обаче вече не ми пука, предпочитам да се ебавам, да не спах, и тн, отколкото да си сложа на лицето 10 пласта ФДТ и да съм папчива като краставица ...
    Обаче ти вече си насадила във съучениците ти, че си с "безпроблемното" лице (с мн ФДТ) и че си без такива кръгове ... Ще ти е по трудно ... На мен вече не ми пречат, обаче що не ползваш онова кремче дето са ти го дали, нали е имало ефект

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Може да имаш проблеми с бъбреците, на лекар да те преглеждат за това ходила ли си?

Град
    Sofiq
    Не ти прочетох темата,но ми е ясно эа какво става дума,эащото и аэ имам огромни тъмни кръгове под очите.По-добре не се эанимавай с тъпите химии,които са эа жени над 30,първо,и второ-ефект няма да има.Най-добре се постарай да се наспиваш като човек.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Пробва ли с резенчета от краставица, пликчета от билков чай /вече използван, препоръчва се да е лайка/ и кубчета лед.

И аз имам тъмни кръгове под очите по рождение, но не им обръщам внимание, защото само аз си ги виждам.
    Не се занимавай с химии и фон дьо тени - само ще си усложниш живота.
    Ползвай го онова кремче, нали има ефект? Като си измиеш лицето се маха само, значи не си мий лицето през 3 часа и ще стои по-дълго ефекта, може и цял ден да си останеш с него и да нямаш проблеми. Пък и аз смятам, че при продължителна употреба ще подейства положително!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

И аз имам по рождение, и мойта кожа е тънка и така да се каже прозира, ама мен ме свикнаха и не питат дали не съм спала или квото и да е... просто не ми пука, че ги имам и не слагам нито фон дьо тен, нито нищо.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Не ти прочетох темата,но ми е ясно эа какво става дума,эащото и аэ имам огромни тъмни кръгове под очите.По-добре не се эанимавай с тъпите химии,които са эа жени над 30,първо,и второ-ефект няма да има.Най-добре се постарай да се наспиваш като човек.
    еми да я беше прочела..тя каза че не е от недоспиване.по темата да не ти пука :P и пробва ли с това което ти предложи oth_fenka

Cruel Intentions

не, не съм пробвала с пликчета чай и краставички! тъмните кръгове са ми наследство от баба ми като малка на всички снимки съм все едно съм ревала цяла нощ и аз имам много познати с тъмни кръгове но проблемът при нето една от тях не е толкова очевиден! а кремчето което споменах съвсем леко изсветлява за да може да слагам по малко ФДТ! без ФДТ пак са си доста видими

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си