.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Какво се случва с дългите връзки и силната любов.....

Град
    Русе
    Na koлко години сте двамат...
    ...

OMg..stiga s taq privarzanost..tq ne vodi do nikude..posle samo ti e stava po trydno
    Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...

според мен сте си омръзнали.В крайна сметка любовта е химичен процес и интезивна дейност в четири зони на мозъка,това продължава максимум 5 години,после оставо само респекта и приятелството.Животът не е приказка,никой не живее дълго и щастливо. Колкото и да е трудно продължи напред,надали ще стане чудо и всичко ще е както преди,най-вероятно нещата ще стават по-зле и по-зле,замисли се как виждаш съвместното ви бъдеще по този начин

аз съм на 17, той сега ще стане на 21

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Ем според мене тва си чисти знаци, че вече сте си писнали до такава степ, че се случват периоди в които даже и неможете да се гледате, неможете да се траете...

Така е... първо се започва с псувните, после с големите караници, след това се биете, накрая той те вкарва в болница... ти късаш с него и си окончателна.. Той ти се извинява с месеци и ти го приемаш отново.. и после същатата история на нов глас.. Вие се обичате, но не сте създадени един за друг... Незнам... може и да не разбирам много, но... Погледни реално на нещата... Та той ти е разкървил крака... след време можи да ти пукне главата...

На твое място, колкото и да го обичах, колкото и да ме боли, щях да прекратя тази... ам... как да я нарека "връзка" в кавички...

Град
    (: Русе :)
    Aааа твърдиш, че се обичате, а пък се млатите егати любовта! Я по-добре се разделете и не се събирайте повече, просто щото по тоя начин само семъчите взаимно ...
    So free

Той те бие, а ти искаш да си с него.Да ти кажа ли какви сте - ти си мазохистка - обичаш да те нараняват психически и физически.Той пък е садист и те млати с каквото му падне.Май наистина сте се намерили.

В един момент при такава дълга връзка партньорът се превръща в даденост и от там почват проблемите
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

ЕЕеее кфа направо семейна идилия!МИ що бе? Що да сте разделени? Той един ден ще те убие, ти пак си го обичай..То няма лошо...ПО-мъртва няма да станеш, като те утрепе от бой!

ОМГ! ПОСЯГА ТИ?! Това е непростимо!!! Веднага да се махаш от него! Какво искаш да става след време? Да те спуква от бой и после да ти казва "извинявай"?! О, мила, съжалявам, но никой не заслужава такова поведение!

sodomicdream .. а това, че тя го удря и дори понякога започва първа допустимо ли е ? Не мисля !

Аз съм имала дълга връзка .. не чак 3 години,но най-дългата ми е била година и 7 месеца .. накрая той ми удари шамар и скъсахме .. ( не толкова заради шамара отколкото защото ми беше писнало от него и чувствах,че ме задошава ) И според мен проблема при вас е че сте си умръзнали .. а това,че не можеш без него въобще не е верно .. ти си си го втълпила повярвай ми .. до седмица няма да чувстваш нищо към него .. ЩЕ ТИ ОСТАНЕ САМО СПОМЕНЪТ ! По - добре го зарежи СЕРИОЗНО ! :P

Не е нормално да се биете, разбира се. Но ако наистина се обичате (за което съм сигурна, че е възможно), тогава ще намерите сили да се промените. Ако наистина се обичате, започно първа ти промяната - не си позволявай да се държиш с него като с парцал, започни да се владееш. Защото ако успеете да преодолеете този етап, ще сте по-щастливи заедно от когато и да било преди.
    Не мога да ти дам съвет как да се справиш с тази ситуация и как да си оправите връзката. Сами трябва да го преодолеете, най-напред вътре в самите себе си. Мога обаче най-искрено да ти пожелая да оправите нещата помежду си и да намерите най-доброто възможно разрешение на проблема си.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    ти биеш мъжа си? Master, I have found you!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Цитирай Първоначално написано от kiflata
    OMg..stiga s taq privarzanost..tq ne vodi do nikude..posle samo ti e stava po trydno
    И аз така мисля

Сигурна ли си, че той те обича толкова, колкото и ти него ?
    Моята връзка също е много дълга, по-дълга от твоята, но винаги когато стигнем до някоя разправия той гледа да заглади работите, когато пък го впеся прекалено много, стените и мебелите отнасят бой...но НИКОГА не ми е посягал на мен
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Моята връзка също е много дълга, по-дълга от твоята, но винаги когато стигнем до някоя разправия той гледа да заглади работите, когато пък го впеся прекалено много, стените и мебелите отнасят бой...но НИКОГА не ми е посягал на мен
    Е стига, тя му посяга, а твърди, че го обича. Това прави възможно и обратния вариант - той да й посяга, а да я обича. Четете избирателно ли, к'во ли?
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Е то и като се замислиш... Как ще посегнеш на човек който обичаш.. Как ще го нараниш... та нали го обичаш..

да, така е ... Права си +1

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    според мен сте си омръзнали.В крайна сметка любовта е химичен процес и интезивна дейност в четири зони на мозъка,това продължава максимум 5 години,после оставо само респекта и приятелството.Животът не е приказка,никой не живее дълго и щастливо. Колкото и да е трудно продължи напред,надали ще стане чудо и всичко ще е както преди,най-вероятно нещата ще стават по-зле и по-зле,замисли се как виждаш съвместното ви бъдеще по този начин
    i az sum na sushtoto mnenie zashtoto sum imala 3 god vruzka i naistina sled mn karanici slojihme kraq ... taka i beshe po dobre i za 2ma ni
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен
    men ako nqkoq fitka mi posegne tejko i na kuhata kratuna

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    men ako nqkoq fitka mi posegne tejko i na kuhata kratuna
    Хаха същото важи и при мен ще й се разтресе черепната кутия набързо.Момиче да ми посегне полудявам принципно не съм склонен да ударя момиче,но ако тя започне ще и изкривя сурата.Така че мадамата е виновна тя започва първа и аз да съм ще я смажа

Любов,любов и после в пирогов

само любов понякога не е достатачна .. иска се и разбиране .. в случая .. разбирането че можеш да нараниш половинката си и после да съжаляваш но едното "извиняваи" няма да върне времето назад .. и да нормално е да си омръзнете.. но това което четох по горе че за 5 гоини си омръзвате е глупаво.. нз според мен е по добре да си с човек повече врееме да го познаваш много добре и тои да те познава да знаете какво харесвате .. да знаете че сте от много време заедно и някак си дддз но мисля че това дава сили да се продължи една връзка .. а и нали знаете.. истинската любов се появява едва когато мълчите но не се чудите какво да кажете .. когато сте заедно и сте си омръзнали до известна стеепен но искате да сте с този човек.. не одобрявам че се удряте и все пак в твоя случаи не бих се събрала отново с него..

Цитирай Първоначално написано от juuuuu
    аз съм на 17, той сега ще стане на 21
    Айде бе

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    Любов,любов и после в пирогов
    Така ами

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си