Много се чудих дали да напиша тази тема, може би повечето ще кажат, че аз сама съм си виновна и това е така. Просто искам да споделя с някой. Преди 3-4 месеца се целувах с едно момче и явно моите "приятелки" са казали на приятеля ми (нищо, че те ме обеждаваха да не му казвам).И вчера с приятеля ми бяхме на един рожден ден и по едно време той почна да се държи много странно. Излязах да поговоря с него на вън и той ме попита дали имам да му казвам нещо. Аз му казах за този случей и пролича, че е много наранен и ми каза някой неща, които много ме разстроиха и сега незнам дали има някаква надежда да се съберем. Каза ми колко много ме обича, обаче е много разочарован от мен, не за това, че съм се целувала с това момче, а че не съм му казала. Каза ми, че за него съм била единствена, но повече нямало да има доверие на жена и такива неща. И сега съм супер, объркана, наранена и отчаяна. А след това като отивахме към дискотеката ме прегърна и ми каза, че вече щал да бъде различен. Щял да прави каквото иска без да се съобразява с чужди чувства и т.н. Незнам дали ставаше въпрос, че ако се съберем че ми изневерява.
П.С.: Аз не съм се целувала с това момче в трезво състояние, даже не помня, а ми разказват за това. Незнам може би просто съм го направила от липса на внимание. Все пак при такива дълги връзки малките неща губят значение!