.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Една игра...

...

Така.От цялата ти тема разбрах, че това момиче само в периода в който се е мотала с теб наляво надясно е сменила 10 гаджета.
    Стоял си в болницата при нея, правил си всичко за нея, помагал си й в най-трудните моменти.Тя излиза и си хваща друго гадже.
    Според мен те използва отвсякъде, но тъй като ти си твърде влюбен, може би ти е трудно да го осъзнаеш.Съвета ми е да я оставиш(колкото и да е трудно), защото очевидно тя не те цени истински и не вижда какво наистина правиш/правил си за нея.

Самият ти каза с колко момчета е излизало момичето.Вижда се ДОСТА ясно че тя те е въртяла на пръста си и само те е използвала.Познавал си я от година ако тя искаше да тръгне с теб сериозно тя щеше да го направи отдавна.Преди може да е изпитвала чувства към теб,но се вижда че те използва.Според мен бъди независим,изплувай-както ти каза и не позволявай да те върти на малкото си пръстче.
    След време тя ще осъзнае какво е изпуснала.

За кое по-точно се чувстваш виновен???За това, че тя излиза с който си поиска и прави каквото си поиска и ти звъни когато й е кеф на нея?За това ли се чувстваш виновен?

Ами караше ме да се чувствам виновен че родителите и се карат и си го изкарваше на мен... всеки нейн проблем беше и мой а тя понякога не усазнавеше колко съм зле аз а говори за себе си за нейните проблеми ...

Това момиче май е много егоцентрично. Не се занимавай
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Цитирай Първоначално написано от vengeance is mine
    Ами караше ме да се чувствам виновен че родителите и се карат и си го изкарваше на мен... всеки нейн проблем беше и мой а тя понякога не усазнавеше колко съм зле аз а говори за себе си за нейните проблеми ...
    '

...

Мисля, че прекалено много си се вманиачил в нея.По-принцип няма лошо, но поне да ти отвръщаше със същото...Ти сам го каза - "Ами караше ме да се чувствам виновен че родителите и се карат и си го изкарваше на мен".Какво по дяволите си виновен ТИ, че нейните родители се карат? Все едно някой да ми звънне на вратата и да ми каже - ти си виновен, че ми откраднаха кучето"...Вземи я зарежи, както казаха - върти те на малкия си пръст.

Не си ли отговори сам току що?

"няма човек който да е бил с нея и да е доволен .. от хората знам накратко че е кучка и гледа собствения си интерес без да се интересува от другият човек"

Сам виждаш, че тя не е подходяща за теб, личи си, че си добро момче и заслужаваш нещо повече. Опитай се да я забравиш. Ограничи всякакви контакти с нея, а когато те търси и ти се извинява, просто я игнорирай. Ако пак й повярваш, вечно ще се въртиш в този омагьосан кръг.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Незнакм какво да ти кажа, просто това да не се занимаваш също е тъпо, защото все пак човек не може да заповядва на сърцето си
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Абе човече виж колко хора те съветват да я зарежеш всички са осъзнали че е кучка както сам каза и само гледа собствените си интереси.Знаом,боли да напуснеш човек когото обичаш,ти вече си се привързал към нея и не виждаш нищо друго.Има много по-важни неща от нея човече!Пък и ти хем ни искаш съвет хем не ни слушаш..

Цитирай Първоначално написано от vengeance is mine
    отдавна знам че не е за мен и че си играе с мен.. но мозъкът казва едно сърцето друго ...
    Айде престани с тия сантиментални глупости и погледни реално на ситуацията а?

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от DaHu_Ty`{f}
    Това момиче май е много егоцентрично. Не се занимавай
    да и аз мисял така тя те върти на малкото си пръс4е
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

помолих я вече да не ме търси и тя доста безразлично каза ок... мисля че вече ще спре и всичко ще свъши .. остава да я преживея

Ти я обичаш, правиш всичко за нея, ходиш подире и като послушно кученце, а тя се гаври с теб, манипулира те, унижава те, подиграва ти се, още да изброявам ли?!....Мисля, че няма нужда! Следователно - Ти трябва да се откажеш от нея, спри да комуникираш с нея и ще я забравиш! Тя - поредната тъпа, разглезена, не знаеща какво иска лигла, която ПОДЧЕРТАВАМ - НЕ ТЕ ОБИЧА, НЕ И ЛИПСВАШ, ПРОСТО И ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ ДА ТЕ УНИЖАВА И ДА ЗНАЕ, ЧЕ ВИНАГИ ЩЕ СИ В КРАКАТА И! Съжалявам за обидните думи по неин адрес, но това за мене е истината, а пък ти вземи си отвори очите, наругай ме ако искаш след този бих го нарекла грубичък коментар, но дано поне се замислиш малко, след като го прочетеш!

Град
    sofia
    първо разбери че колкото повече показваш на едно момиче че си нейн роб толкова повече те тъпче не попадай в такъв кръг повярвай ми трудно се излиза казвам го от личен опит
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си