- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СТИЛОВЕ _фешъни емота рапъри......)
Не че нещо, ама облеклото ти не е най-фешън, всмисъл обличаш си се нормално, просто пишеш в "стил" ФьЕшЪнН.Първоначално написано от alwinka
Иначе си се обличаш нормално, не знам на кое в облеклото ти му викаш фешън. Нито носиш едновременно лилаво+жълто+цикламено+зел но, нито нищо.
Аз си се нося съвсем, ама съвсем обикновено.![]()
xaxa mn qsno che se ebavah.. ne si pravi truda da si praish izvodi kuv samПървоначално написано от -4arovnata-
a ti kvo da kajesh za sebe si... EMO (puke)
аз се нося "нормално", ако мога така да го нарека.
понякога се нося в черно,по-метълски, въпреки че бягам от типичния за стила външен вид.
хъхъ..
Удобен стил. Такъв, че при нужда да мога да прескоча ограда без дънките да ме претрият или да не мога да си вдигна крака, защото дъното ми е на педя от глезените.
Иначе откъм стилове се придържам защото съм сигурен, че някои скъпи маратонки(не от тия с грайферите, светлоотразителите и пайетите) ще са ми много по-удобни от кецовете, но ще изглеждам и ще се чувствам тъпо.
П.С. Искам да съм на място където мога да се разнасям като Иисус. Или поне да понося някаква подобна роба :Д Не знам защо :Д
Животът ми е поп-фолк...
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Първоначално написано от Vancho_Vanchoviq
Не съм ЕМО !!![]()
ве4ееееееееее ми драйфа кат 4уя емо .. инт защо![]()
ем аз си казах и по горе 4е съм някфо неопределено ...![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И при мен се наблюдава нещо такова. "Метълски" (или нещо от сортаПървоначално написано от Shadow_Walker
) се обличам рядко и то само за купони,където знам,че ще се слуша такава музика.. ^^ Иначе се нося като нормално дете. ;D
абе вие голяма работа се изкарахте![]()
аз съм нещо .. хм .. смесено като това: емоо + малко чалга + от отвреме на време метал ии ФиЕшУнкЪЪ![]()
![]()
![]()
![]()
predi bqh rapur i se subrahme sus vsi4ki mur6i ot daskalo maiko teq hora kolko sa naduti napravO!!!ne sum emo sus sigurnost obi4am si jivota!slu6am malko metal no ne sum metal.ne sum i 4algar ne sum i feshan.az sum si sus still leko rap leko punk leko sk8 i dosta ot grafiti sum vzel.no az za tova slu6am hardcore nqma nikakfi drehi ili 6apki i tem podobni!
THUNDERDOME ANGERFIST ROTTERDAM TERROR CORPS
всеки има стил,даже и да го отрича
Емотата и фешъните от мъжки пол, ще страдат, когато стана премиер.![]()
Напълно нормално се обличам и не се придържам към никакъв стил, тъпо е. Аз съм отделна личност, не ми трябва да приличам на някой
Jebem te u usta, jebem te u oko
от всичко по малко... зависи каде отивам какво ще правя и т.н. ... имам общо взето мой стил .. най вече гледам да ми е добре на мен ... не какво ше кажат другите![]()
Че си правим каквото искам![]()
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
И моя !!!Първоначално написано от extreme_
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Абе всички имате "собствен стил" ама сте разни токио хотеловци и емота, надяващи се на малко внимание.
Аз тия групички металяги, емота и т.н. ги разбирам като такива, които имат нужда от внимание, поправете ме ако греша
Jebem te u usta, jebem te u oko
Аз съм просто безобразна, това кой стил е ?![]()
Сега се ядосвате, че се делят на групички и всички в дадено направление са едни и същи, след време вече и групи няма да има. Ще се различаваме по серийния номер![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Лично мой си. Клошарски. хД
То подписа говори достатъчно за себе си....![]()
![]()
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
+1Първоначално написано от Yancheto
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!