- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СТИЛОВЕ _фешъни емота рапъри......)
Първоначално написано от Vancho_Vanchoviq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей такъв тип хора мразя .. казват едно , а се оказват друго ... аре бегай бре !!
иначе аз съм free style - малко fashion и още и още![]()
Mimz Style !![]()
клоня повече към пънк или рок![]()
...xXx...
Направо ми се повдига от вас и от глупавите ви мнения .. И кфо верно половината криете собствения си стил..Е,на мен пък не ми пука от мнението на никой (каму ли хора които не познавам) такаче.. емо съмнамере ме и ме килвайте,ако можете
Успех!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
^ Защо да те търсим въобще, нали скоро сама ще се "килнеш"?![]()
Иначе моя стил е .. ъъ, нямам представа. Обличам се нормално. (:
ХАхах да да да.. Всеки си има собствен уникален стил, който няма нищо общо с каквито и да било установени неща, но въпреки това като ходя по улиците категориите в които мога да разделя хората по начин на обличане са не повече от 10 :Д
П.С. Май когато сме учили едно време в даскало как се пишат кратки изречения мен пак ме е нямало...
Мноо сте заблудени ве..Всяко емо тряя се самоубие така ли?Първоначално написано от AFT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще се килна ако искамТфа не е твоя работа.. Ок?!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
.
Не всяко емо трябва да се самоубие, но всички си мислят че са велики и независими и другите нямат право да им се бъркат в живота...а 90% са просто глупави пикли с голямо самочувствие..Първоначално написано от monityY
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
нямам определен стил ... имам розови дрешки и пак си слушам метъл ;d
By myself but not alone ...
ае,ти клошар виждала ли си?!Първоначално написано от Lita_Ford
Или си говориш така на изуст![]()
Не съм към някъв стил,обличам каквото ми хареса,излизала съм от нас и като закоравяла метълка(някога в миналото,сега избягвам),и като симпатично шарено момиченце.Обичам да омесвам нещатаЕдинствено фешъниите не ги понасям и не мога да си се представя така облечена.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Таз мониту много тъпа бе![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
MnоГу sЪм ФеШъНкуУ, нЕзАбРАvиМ, нО н3заМениМ! УБлИчКъМ Си сЕ сАМу С ЕнЕрЖИ и DиЗел и МиСЛя, чЕ съМ кУчЕ МАа НЕ и ТфОйТуУУуУ!!!! Наi-МнОл Си убИЧкЪм МОйТе си БуХТичкИИи И КифЛИчКИ, МеКиЦи и БаНИци, с кУиТуУу се РазЦепВаМЕ в Ам()R с ФлирТ и ДеРби КОЛичкЪЪЪ!? п0зНАВам БокСЬоРчЕтъъъ и дЪрВиш лИ мИ сЕ шЕ заГАзиш ЯКиНКуУУУ!
Jebem te u usta, jebem te u oko
аз съм фенка на рапърите но не се обличам така![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Просто култово..смях се искреноПървоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
![]()
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me
АпФфф .. фешъни,емота,рапъри,шмърка ници,брейкденсъри,хаус маниаци,метали и т.н. пълни глупости ...да кажеш че нямаш стил-също ...абе секи си има стил ама не му е дал име !!
и аз не знам к'во съм (тва прозвуча странно) еми нося кецове,широки панталонки и тениски .. косата ми е винаги пусната без преси и работи... имам на лявата ръка 3 гривни и часовник , а на дясната само една гривна...грим не слагам .. само гланц ..! Епа т'ва е ..![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
и аз съм такаПървоначално написано от ell_ownz
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Бахти заблудения келеш е пуснал темата
Първоначално написано от AnincetoSexy