- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- кое ще гледате
Big brother или тва по btv със танците аз лично ще гледам брадара штото ще е много по яко
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
кое кога започва?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
i ko mu e po qkoto??? syper tup e big brother samo prostotii est 4e s tancite
Big Brother е най-голямата глупост, която може да бъде излъчваната.Лошото е, че много хора се кефят на простотии и пиянски истории.Другото нещо е, че това е 35823-то издание.Какво повече мислиш, че ще видиш?Хората използват шоуто за да си качат рейтинга, а ти стоиш, губиш си времето и им гледаш простотиите.
По-скоро бих гледал шоуто по bTV.
може би това с танците, за Брадъра пак ще са подбрали къде какви идиоти има и ще следят аха кой пръв ще прави секс....пфф...
Може би това с танците. Big Brother никога не съм го гледала и не възнамерявам и да го гледам.
nadali shte gi sledq....![]()
i dvete nqma da gi gledam ne mislq da si gyba vremeto s gluposti
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Със сигурност няма да гледам Биг Брадър, за това по БТВ не знам, но може би и него ще пропусна.
хъхъ..
Вероятно Big Brother ще гледам, по зарибяващо е. А танците от време на време, пък и те по интересните моменти ще ги има във vbox.
ако ми остава време ест. че това с танците.тоя биг брадър ко щеш ме гръмни ама няма да го гледам/това е най-голямата простотия излъчвана някога/
нито едно от двете
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Аааааааааааааа и аз такаПървоначално написано от Luv_me_or_hate_me
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
кое е това с танците по бтв ? иначе предпочитам биг брадър нз що просто мн ме кефи:wink
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
+1Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...