.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Вярвам и Струва ли си ?

Абе от 1 седмица си пишем с едно момиче от града ми и то ме намери понеже имам профил в импулс и тя с такава охота ми писа и коментари и ми пратила писмо много си сладак и тн.. и ми искаше скайпа.. и нали аз понеже сам супер отчаен една година без приятелка и естествено и дадах скайпа апък и момичето е привлекателно нали всичко хареса ми и така почнахме си пишем в скайп и прочие нали тя не пуши както и аз и тн имаме някои общи неща тя е на 17 аз на 21 дали е добре? Иначе има един проблем незнам дали ще ме изчака понеже съм на Кранево в момента а чак към края на септември ще се прибирам в града и незнам дали ще ме изчака уж сериозна ми се струва но... апък както си викам чакал сам една година момиче а ето сега се появи привлекателно момиче което ме харесвало.. и аз я харесвам но само това е че .. има извесно време докато се срещнем.. и ме опасява да неме 'заебе'

олее колко обичам Кранево.... !!!! всяка година съм по лагера там големи купони стаат там
    по темата: пишете си поддържайте връзка, ако момичето е сериозно ще те дочака.... пробвай се, нищо не губиш! УСПЕХ
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Ако наистина смяташ, че може да се получи нещо вземи и телефона примерно и от време на време и напомняй за себе си с някое друго смс-че.

Град
    в къщи :D
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Ако наистина смяташ, че може да се получи нещо вземи и телефона примерно и от време на време и напомняй за себе си с някое друго смс-че.
    +1

Голям фен Аватара на unicorn_f
    щом те харесва значи може да изчака месец и половина кво толкова

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    среща - напиване - дискотека - лягане - чао

искам продължениеее

По темата : ако й пука за теб ще те из4ака ама тфа ние не можем да го предскажем си4ко с времето си :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Само това ли ...?!
    о4аквах нещо по фрапиращооо0о

Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    щом те харесва значи може да изчака месец и половина кво толкова

suglasna!!!

Град
    in my world!
    ако иска да е с теб ще дочака има хора чакат година даже ако са в чужбина тя да не може успех
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Само това ли ...?!
    о4аквах нещо по фрапиращооо0о

ми ако го манеш тоо путняр от аватара може и да ми доиде някоя простотия на акала , опитах се да сам толерантен кам тия педераси но просто като го погледна така мил и готин и ми иде да чупя и да троша

Ехх ... мн съжалявам ... оби4ам хората да ме приемат такава каквато съм .. Бил си е Бил ... Токио Хотел са си Токио Хотел ... Бил ще си остане

ще те чака, къде ще ходи

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Пробвай се с нея.Ако наистина си и симпатичен, ще те чака не един, а два месеца даже. :P

Бали го..

Smile... Tomorrow will be worse...

Абе хубаво и вярвам тя ми вика вярвай ми и аз понеже съм си такъв и много лесно се доверявам на човек които прикзава хубави думи за мен иии ние си пишем всяка вечер по скайп обаче тя излиза там с приятели приятелки казах и да не земеш се сваляш с някои тя вика няма небои се вярвай ми е дано да казва истината щотото некво да не стане като си отида в града да излезем и да ме остави

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    +1 - Отново съгласна с Пламен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си