.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Спортно-елегантен костюм - запитване :)

Значи ситуацията е следната:

Сестра ми ще се омъжва Септември.
    Настоява да бъда с костюм, но аз изрично заявих че с официален костюм няма да бъда и тя склони да бъда със спортно-елегантен Smile

Та въпроса ми е дали може да ме насочите къде да ходя да гледам за изчистено панталонче с някаква по официална риза и някакво спортно сако, за обувки също може да ме посъветвате ( аз съм се насочил за едни в Lacoste ).

Вчера имах работа близо до Мола и минах набързо да разгледам нещо по спортно и в същото време официално и харесах 1-2 неща, но ако може да ме посъветвате

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Спортен костюм... И спортно сако.. АХхахах
    Няма такова нещо. Няма нито да изглеждаш спортен, нито ще се чувстваш така, така че надявай костюма и това е. Тия спортно-елегантни глупости не съществуват.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Сложи си костюм Рано или късно ще ти се наложи, по-добре свиквай.
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Е,сега като не му е в стила да ходи с костюм - не е длъжен .. било то на сватбата на сестра му. Важното е да се чувства удобно,облечен по свой вкус.

Виж това. Най-нормалната мъжка дреха,която видях в колекциата на Армани.

ако си момиче ще ти бъде доста трудно да си намериш спортно елегантен костюм,но за момче е сравнително по лесно....
    миналата година пак по такъв повод мой приятел си беше комбинирал дрехи от Playlife и мн добре се получи,но ако тръгнеш да обикаляш ще намериш и мн други магазини...

Повече от фен Аватара на yozito
    ем под спортен костюм мисля че имаш впредвид напр.тениска и сако вместо риза ли нещо такова?според мен седи добре и някав панталон там.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    аз на братовчедка ми на сватбата бях с тениска, къси панталони и кецове.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Спортно-елегантен костюм за събитие, изискващо строго официален костюм, каквото е сватба, абитуриентски бал, абсолвентски бал, официален коктейл и т.н. е повече от смешно. По-добре преосмисли виждането си и си вземи официален костюм и вратовръзка, защото занапред в живота ти така или иначе ще ти се налага да ги носиш по един или друг повод, та свиквай отсега. Пък и е яко, аз също не бях фен на костюмите, докато не се вкарах в костюма за бала - оттогава има ли повод с кеф си обличам официален костюм.
    П.С.> Сега прочетох и останалите мнения в темата и виждам, че повечето от нещата, споменати от потребителите преди мен се припокриват с моето виждане, така чи ги подкрепям.
    Левски шампион але але!

Ами щом не искаш да носиш костюм - недей. Меоже би така е по-добре. Сложи си тъмни дънки или панталон, бяла тениска( ама не от тия широките - нормална) и едно спортно сако в светъл цвят, може да е ленено, например...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си