- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов гаджета защо става така ВАЖНО
Значи някои ако знае да ми даде съвет или да ми помогне въпроса ми е следния. Защо става така значи аз като си харесам някое момиче нали полафим си излезем на кафе др. и тя не ме харесва т.е. да станем гаджета както се казва и обратно имало е случаи мен да ме хареса някое момиче примерно непознато и се запознаваме в сайт или др. поговорим си и.т.н. и се оказва, че тя на мен не ми харесва а тя ме харесва. Разбирате ли в единия случаи запознавам се с момиче което ми харесва на мен допада ми а тя не ме харсева в другия случаи обратно момиче ме харесва а аз нея не.
И защо така да ен би да съм нещастен в любовта.![]()
Ако така се отчайваш нищо няма да стане.От опит глава не боли![]()
Бе то всички сме така.И аз съм така.Както ти казаха по-горе,продължавай да търсиш докато не намериш тази,която хем допада на теб,хем и ти допадаш на нея~
защото до голяма степен момичетата не знаят какво искат, а момчетата - какво търсят![]()
Защото такъв е животът!!!!А на колко си години,че да си "нещастен в любовта"Първоначално написано от ivan_realmadrid
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Първоначално написано от m_face
това ми хареса и наистина има голяма частица достоверност в това
![]()
Не само при теб е така..
Еее мисли позитивно.Все някога ще намериш подходяща с взаимни чувства.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Случват се и такива неща.Досега си нямал успех,от утре може и да проимаш.Всеки има периоди на възход и падение.![]()
Да си чупил огледало? ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
може би защото се сприятелявате и те взима за приятел или нещо такова и аз съм имал такива случаи,като я харесаш и се държиш по-скоро приятелски отколкото нещо повече или поне тя така го разбира,не казвам че е това,но помисли върху него.
Или мен не ме причислявай към всички , или ми обясни защо при мене не става така ... А сега по въпроса ... щом тя не те харесва , но въпреки всичко излиза с теб на кафе ОЧЕВАДНО симпатии - има , старание от твоя страна - няма ... Ако дори и като се стараеш не ти се отваря парашута ... откажи се - любовта не е за тебПървоначално написано от hinari
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
сори за спама амаАХАХАХА,откажи се - любовта не е за теб АХАХА,прочете ли к'во си написал хахаПървоначално написано от xercu^es
Сори за спама лиПървоначално написано от national_idiot
Нима вече има кой да квичи на спамерите ?!
![]()
... Прочетах к'во съм писал ... Аз си прая ташак , ти ако искаш го разбирай... В общи линии - дреме ми на х*я
I am not an artist I am a fucking work of art!
Ами изчакай малко... явно не си попаднал на подходящата
![]()
защото..ТАКЪВ Е ЖИВОТА ..при повечето хора е така![]()
еми така е в любовта или поне докато не срещнеш то4ния 4овек...не е само при теб това,споко
I can't stop myself from loving you <3
Може да имаш прекалено висок критерий за момичета,а те да не си падат по такива като теб,знам ли,дай снимка![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
абе аз явно съм изключение ли кво? при мен не е така... а и кво непременно си тръгнал да си търсиш гадже? Айде успокой се! все пак някои казват че като спреш да търсиш се намирало... а друг вариант е просто да се целиш много високо а тея дет те харесват да са по-зле и от теб...![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
На 20 г съм.
Даа съгласен съм с всички
Ами изчакай малко... явно не си попаднал на подходящата
Такъв е животът
За всеки влак си има пътници.
А как да си сложа линк от aha.bg гледам други са сложили
О, душице златна, това твоето е в рамките на извън всякакви граници.![]()
True,true. Ся няколко страници (ако имаш късмет) ще се изпишат само с ей такива мисли. :ДАми изчакай малко... явно не си попаднал на подходящата
Такъв е животът
За всеки влак си има пътници.
Хахахаха с това мнение съм най - съгласна. От висотата на моя жизнен опит ти казвам, че си много претенциозен.Първоначално написано от ghostwisper
![]()
Stupid people should be banned from continuing to be stupid!!
а и може би съдбата иска да ти подскаже,че си обратен нз ...
![]()
Явно мислите ти са бая объркани, защото един средо интелигентен човек трудно би разбрал смисъла и идеята на поста ти. Но това е друга тема![]()
Относно любовта... кой е казал, че си осъден да бъдеш нещастен? Винаги съм повтаряла, че в пубертата това да се гоните постоянно като котки и мишки, е напълно в реда на нещата. По-късно ще започнеш да опознаваш и преценяваш човешката природа и ще знаеш къде може и къде не, ще срещнеш човек, с който ще се получи, след него ще има втори, трети, пети и така докато не срещнеш наистина Подходящия. За всичко трябва време