Значи...историята не е особено кратка,но ще я посакратя,защото се нуждая от чуждо мнение..
С едно момче съм близо 2 месеца..През цялото това време всичко е мн хубаво освен 1 естествено.. Бившата му..не го оставя на мира буквално!Постоянно му пише смс-и,обажда му се,казвам му кога ще ме къса и няк'ви такива..говори зад гърба ми и той естествено полудява,обаче самата мисъл,че те са били многоооооооооооо време заедно и това,че тя все още го обича супер мн ме притеснява..Нз,но тя като дойде при нас и го заговари,на мене ми става гадно и после той ме пита "за к'во мълча и не дойде при мене" и като му кажа,че тая супер мн ме нерви и най-вече като се влачи след него,той казва,че не е виновен пък и да не ми пука,щото са е с мене и означавам мн за него..Но не могаа,не издържам,вярвам му,ама не и на нея,тя знае слабостите му и като се влачи след него имам чувството,че в един момент той ще осъзнае,че още я обича..нз дали е така,обаче.....................
САМА разбирам,че съм ревнива към бившата му,ама в тоя случаи няма как,дразна се,въпреки че той по цял ден почти е с мене,говориме си вечер по телефона и т.н.
Фр-тата ми казват,че тя като дойде наистина се заговарят и е мн кофти..аз му го казвам също,обаче явно не както трябва Нз,не мога да ви опиша ситуацията,но искам да ви попитам какво вие бихте направили на мое място..Опитвам се да говора с него за т'ва и го правя,обаче няма особено голям резултат..е има,обаче не е тотален и краен...
Приемам сякаква критика към мен + съветче ;dd