- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротични фантазии
Какви са ви вашите еротични фантазиики и сънища!Споделете,нали раздела е за това!![]()
Чакай малко бе аз не съм 2-ри клас аз съм вече на 20 и кусур години ти къде ме върнаНе мислех да създам темата защото раздела е точно свързан с нея и затва ама..
който иска да пише бе (=
ТочноПървоначално написано от Maskata
Фантазия --> ФантазИИ
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Извинете!Всеки обаче понякога допуска грешки нали?!Да моята е фатална![]()
дебела, грозна, космата негърка с брада, с 3 цици, путка и голяма пишка, да сере, да и тече кръв от носа и да ебе пинчер.Първоначално написано от dancemania
доволен ли си бе ?
П.П. Кой знае какво ще четеш сега на момичетата фантазиите, и ще лъскаш бастуна пред монитора, докато майка ти пържи мекици!
Raise your fist!
мнооогооо са ама една част от тях вече са изпълнени
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
винаги съм искала да го направя на някоя горичка или полянка :P
мечти ..![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
+1Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
i mn dr fanatzii imam
:P
Аз съм го правил на горичка! ХехПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
Винаги съм си мечтал за оргия!![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Еми примерно да го направим на обществено място,но мисля че най-добре е да си я награбиш,пък фантазиите сами ще дойдат!!!![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Имам само една- да не ме боли,когато се развихри моя красавец...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Vinagi sam iskala v kolaama nito gadjeto nito az imame tai 4e... mai 6e si ostane me4ta
![]()
... Надървих саПървоначално написано от MostHated
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Остана ми една или поне не съм си измислила още,а именно сред природата.