- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неочаквано се влюбих в човек,който сега е много далеч от мен
Bai Toq, прав си, безсмислено е. Миличка, минава ли ти през ума с колко още момичета флиртува така? Всички ли ще тръгнете за втори път към него? Пък и няма перспектива всичко това.
Правейки си такива планове какво точно очакваш? Да отидеш там, той да те чака с отворени обятия, да вдигнете сватба на плажа може би?! Back to Earth plz...
И сега очаквам да кажаш, че не те разбирам и не мога да ти вляза в положението. Нищо подобно. Преди една седмица се върнах от морето и историята ти доста прилича на моятаНо ми е ясно, че вероятно, ако всички мацки, с които е имал вземане-даване се засилят пак към морето сигурно ще открият сезона отново. Стой си там където си, защото дори може да не е там, когато отидеш. Оказваш се с излъгани надежди, прахосани пари и двойно повече ще страдаш. Аз вече го преживях, каквото имаше да се преживява, а също изобщо не съм влюбчива. За това искрено те съветвам - не прави нищо. Ние като си имаме номерата и какво?! Още малко и Мтел ще фалира от разговорите ни, точно 0 на брой.
По принцип подкрепям идеята, че всичко трябва да се изживява до край. Но в случая по-добре, че не сте имали интимни отношения, щяла си да бъдеш поредната му морска бройка... вероятно. Да, не го познавам, ама то и ти толкова го познаваш. Такива са - забавляват те, подмятат нещо за бъдещо развитие и хоп - почивката ти свършила
Споко дарлинг, ще ти мине след седмица, най-мн 2, няма смисъл.
Недей да си строиш въздушни замъци, а гледай трезво - надали съдбата ще е толкова благосклонна и ще сте от 1 град, връзка от разстояние с почти непознат човек, при това плейбой? Не си го причинявай отново.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...