- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво най-често...
Та въпросът ми е за какво най-често ви се карат родителите?на мен за всичко като например да свърша малко домакинска работа,да стана преди 10 часа сутринта и още мн неща.А на вас? сори,ако има такава тема вече
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Хах напоследък за нищо, разбираме се перфектно. Иначе, преди се карах основно с баща ми на тема "С кой ще излизаш и той гадже ли ти е?"...нали бащите са ревниви към дъщерите си. След като ги запознах двамата спряха скандалите.
![]()
Най-често ми мърморят,да намаля цигарите...и като се качат в колата при мен...винаги чувам "не мислиш ли,че караш малко бързичко..."
A qui
същотоПървоначално написано от Marina__
![]()
ем най често се караме зарди даскалото а сега като сме в лятна се караме къде да ходя да уча след тва![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Ами аз каквато съм "чистница"майка ми все ми се кара , че стаята ми била хаус , че не съм чистила енд стъф.С баща ми нямам проблеми - той е пич
![]()
Ем дразнят ми си,че съм мърла...Ма кой ги кара да седят в мойта стая?!
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Ми, карат ми се, ако не си измия чиниите примерно (мразя да правя това). Също доста спорим за излизането ми. Майка ми все повтаря: "малка си не може да седиш до късно", "до 11 часа да си се прибрала", "помоли някой да те изпрати, че не искам да се прибираш сама" и прочие. Ауу влудява ме! Разбирам, че се притеснява за мен, но съм на 16 години вече. Не съм чак толкова малка имам чувството, че ми няма доверие. Ужас!
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Aми тази учебна година дето мина ми майка ми ми се кара,че не съм учела достатъчно,а нарая на годината имах шестициСега лятото почти не ми се кара.
![]()
Maika mi e daskalica po frenski i angliiski i izpada v niakakva isteria i iarost, ako imam po-malko ot 6 po angliiski![]()
Най-вече за успех и време прекарвано на компютъра. Проблемът е в това, че рядко играя игри или просто се моткам в нета. През повечето време се обучавам на Photoshop и Dreamweaver.
Най-често ми се карат, че съм голям мързел и че им се репча
Fuck you You fucking Fuckers
когато съм нервирана и си го изкарвам на тях![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Миии за кво... че се прибирам много късно, че не искам да си подреждам стаята, че не обръщам внимание на сестра ми... Е такива простотии![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
За почти нищо не се караме с наште, ама майка като е ядосана и почва да ми вика без причина и като и олекне почва да са мазни. Един път се изнесох за 2 дни (отидох при баба ми) защото майка ми каза нещо накриво и аз си събрах багажа и на никой не казах къде отивам!
Да не бягам от даскало,да не пуша,да не се мотая по цял ден,да не седя нощем на компа,да не се занимавам с момчета![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
За много неща ми се карат.Мама ми се кара че не ми е чиста стаята или че не ям.А баща ми за абсолютно всичко останало![]()
Не ми се карат.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
тате не ми се кара,но мама често чете конско,че трябва да си оправям стаята преди да излизам![]()
Първоначално написано от N0_feAR
И за всяка друга дреболия,но^тези най-често.
Първоначално написано от Whisskas
така като гледам нямате мн проблеми с ваще![]()
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Тати не ми се карано мама за сичко възможно: за оценки... че саята ми не е подредена е прочие...
![]()
П.С : Май майките повече се карат !!![]()
![]()
за оценки най - често...
Не ми се карат кой знае колко,понякога майка ми ми чете конско за гардероба мищото вътре е слабо казано хаус
![]()
Суетата.Моят любим грях.