- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво най-често...
Хмм... За стаята ми ... или съм забравил да свърша нещо![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Напоследък почти не се караме, а ако ще се караме, е за някаква пълна простотия.
Примерно...
защо не съм си взела якето, защо в най-големия студ праскам с кецове, а в най-големите жеги с кубинки, защо спа като пор и се събуждам късно, защо не спирам да пея... да си го кажем, не мога изобщо. Все някакви пълни простотии.![]()
Не съм забелязала да ми се карат за нещо от голямо значение, даже изобщо не се сещам за кво са ми се карали, единственото беше, че съм си слагала прекалено много молив![]()
същото и тва че не съм учелаНай-често ми се карат, че съм голям мързел и че им се репчаако за тях тва че завърших 7 клас с 5:33 е неучене и само ме юркат да уча особенно сега като почнахме....и после майка ми вика трябва ли като падарка да стаам и аз кой те е карал да се буркаш в мойте неща? и тя още повече се ядосва
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Карат ми се най-често че не върша никаква домакинска работа и съм мързелива. То си е малко вярно де![]()
Баща ми има мания да ми повтаря да не правя "глупости" на компа и да не се къпя след 11, защото водата от душа му пречела да спи, а той е на работа.Майка ми обича да ми напомня да не се обиждаме със сестра ми.
Don't worry, be happy!
всеки божи ден ми се карат какъв мързел съм била и колко съм неблагодарна.
Живея сама от близо 3 години !!!!!![]()
![]()
![]()
А иначе преди ми се караха, за часа в който се прибирам, за училище (доста) ... нормални неща
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
за домакинската работа не, щото аз върша повече от необходимото, даже и на мама работата, всъшност аз съм дете за пример..вси
ко върша, ама за сарказма - непрекъснато се гавря с нкг, и че се карам със сестра ми
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Карат ми се че съм мърла...Не съм ги накарала аз да седят в мойта стая деЧе късно съм се била прибирала
Да махна трохите от масата(оххх големи скандали стават за тва
)И като се изнервя за нещо(по 2-3 пъти на ден) баща ми се ядосва и аз му отговаерям и става скандала
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Мии ние и толкова се виждаме,че да се караме,ама най-често примерно,че се прибирам,когато те тръгват на работа.Ако не се появя на даскало 1 седмица примерно,за такива неща главно![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Най-често за това, че нищо не правя в нас и кога се прибирам.
ako sam zabraila da savar6a ne6to kato da iz4istq da otida do magazina ili sam visqla prekaleno mn na kompa ....
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Оффф за сичко което не е по майта най чессто смисал с майка ми за стаята ми пък с баща ми не се карам![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хммм сега като се замислих ... Май от многооо време не съм се карала с наще
Може да звучи като лъжа,но от поне 1 година и нещо не съм се карала с нашите
Честно казано дори не си спомням последното нещо,за което се скарахме
![]()
Едит:Аааа с майка преди 2 седмици се скарахме за кафетоБеше останало само едно "Нескафе 3 в 1" и не можехме да се разберем за коя да е
,но това по-скоро беше лек спор на майтам,а не караница ... така,че и това отпада
![]()
Амиии за доста неща ми са се карали,но отдавна вече не ми правят проблемиНай-често че съм се пребирала по късно или не спазвам някой задължения в къщи хаха
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
амиии че в стаята ми е хаус и че има дрехи навсякъде....
баща ми непрекъснато ми се кара че съм си лягала много късно....![]()
![]()
затова,че стайта ми е разхвърлена
![]()
![]()
ами... с баща ми се карам защото имам повече приятели момчета а те нали бащите ревнуват и ми вика "ти ще станеш мъжкарана" пък то нищо общо![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
еми не знам
явно не обръщам внимание (макар, че рядко ми се карат)
С баща ми нямам особено големи спорове. Най-често ми се кара, че си купувам прекалено много обувки или че съм дала много пари на сестра ми.
Често се караме на теми като чистене на апартамента и за вечерния час...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Често се караме на теми като чистене на апартамента и вечерния час...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...