- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Един въпрос?
Вашия клас на групички ли е ? В предишния ми клас всички бяхме едно цяло..нямаше деления и разни такива(когато бях 4-ти клас)Когато отидох в ново училище 5-ти клас също бяхме задружни,но миналата година(т.е.когато бях 6-ти клас)Класа започна да се дели..Най вече момичетата.Не си гообеснявам...различия ,различия ,ама чак до там,че започнахме да си говорим зад гърба и ... дедазнам тъпо еТа въпросът ми е и вашия клас ли е така и защо започва тази злоба..от пубертета може би ?
![]()
Съжалявам ако темата се повтаря,но се рових и не открих такава![]()
![]()
![]()
Така са, момичетата се гледат лошо, говорят си зад гърба ( обикновено говорят на нас за тях, защото ние сме 4 момчета и сме неутрални ) абе грозна работа. Ние както казах сме си 4 момчета и се потдържаме![]()
do 7 klas imah nai-gotiniq klas bez razdeleniq ako stane neshto sichki zeadno nqmashe takova toi,oniq,taq go napravi ama vremena![]()
И нашия е горе-долу на групички,а и сме 17 момичета с 3 момчета и то женска злоба и интриги отвсякъде има.Така,че няма начин да няма групички![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ми така е и в нашия клас.Ние сме разделени например на 4 групички.....
сменила съм 3 училища иии мога да кажа че в първото беше някакъв ужас ,а за второто нямам думи-имах най-якия клас и определо нямаше такива истории,сегашния ми клас-миии да може да се каже че има групички,ама няма чак такава злоба .
В сегашния ми клас сме разделени на 4 групи, ние сме 25 олигофрена
много е шибано щото едни се скарат и отидат в другата групапосле пък вземем че се движим всички заедно...
![]()
откачена работа
една забележка ... Де Да Знам се пише отделно![]()
По темата : в предишния ми клас бяхме на групи откакто се помня![]()
Ся в новото даскало .. предполагам пак така ...![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
от 1 до 4 клас всички си играехме заедно![]()
в другия ми клас (от 5 до 7) имахме всевъзможни деления
сега се надявам с новия клас всичко да е точно![]()
ами да ти кажа и при нас беше така - много групички,много разделенияговорихме си зад гърбовете,някои много се караха,че даже и на бала ни се скараха..абе мани...кофти беше,но сега ми е по-добре,не искам да виждам никой от съучениците ми
![]()
Don't think about yesterday!
Нормално... И при нас е така. До 4 клас бяхме така, после до 7 нещата се пооправиха. Сега ще съм 11 клас и всички са си в 'групичката".
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ами и моят клас е разделен на групи.До 4-ти клас всичко беше супер , бяхме много задружни , но като станахме 5 всичко се преобърна.Злоба ,завист , яки обиди , бой и насилиеи така си я караме до сега.В нащо даскало сме известни като Най-лошият клас.
![]()
Така е вече съм 10ти клас и класът отново е на групи ,аз съм от неутралните дето не се занимават със училищна политика.
Като човек в разделен клас ,мога да те посъветвам да не ти пука и да си стоиш с истинските ти приятели.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
при мен до 3-ти клас нямаше разделенияслед тва отидох в нов клас и там ве4е си бяха разделени, но от 5-6 клас нещата загрубяха, едни по4наха да се правят на отворени, някои на бия4и, 3-ти на гъзари с дискотеки и 20-годи6ни гаджета , 4-ти пък се съсредото4иха в/у тва да обиждат ''смотаняците'' , 5-ти пък клюкареха за вси4ки останали, има6е и смесени типове
ама в 7-ми клас нещата се пооправиха, пак има6е някво разделение, но не 4ак толкова явно, просто ве4е на вси4ки спря да им пука за тези простотии и всеки по4на да си гледа собствения живот, разделихме се в добри отно6ения,по-добри от о4акванията ми
. сега съм в друг клас и пак има групи4ки, все пак сме 21 моми4ета и 5 мом4ета
тва са нормални неща, не им обръщай внимание. оба4е при мом4етата никога не е имало интриги и т.н., винаги , във всеки клас ,в който съм била, са били единни, кефят се, играят футбол заедно ...само моми4етата се занимават с такива простотии
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Какво да се прави,хората са различни...в нашия клас има,май всъщност във всички класове е било така...о не,грешка,в първия бяхме задружни..но както и да е,почнах много да се обяснявам,пък вече са само спомени..Идеята ми е,че навсякъде има злоба,обаче трябва да се опиташ да е преглътнеш. Групички винаги ще има,но това не е някакъв особен проблем.Винаги има разделения-било то на момчета и момичета или нещо друго...номера е да намериш своето място в съответния клас и това е,преживява се.![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
С мен е абсолютно същото.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Да групичките са нормално нещо,ама тая злобаИ така е всички са си различни и няма как да не сме на групички
Понякога искам да съм момче и просто да си играя футбол
![]()