.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    с0фия

как да й го кажа ?!

здравейте. ето че дойде и мой ред да ви помоля за съвет ... така

преди няколко седмици се скарах с може да се каже най-добрата ми приятелка защото просто ми писна от нейните капризи и изобщо като човек не мога да я търпя повече... тя ми се извини за скандала който за пореден път тя беше почнала и т.н.. обаче въпреки всичко не исках повече да се сдобрявам с нея и не й отг .. така до днес обади ми се и аз вдигнах нз защо .. почна да ми разправя как скъсала с гаджето си а аз попринцип съм свикнала да помагам на който и да е било .. близък или не независимо какъф е проблема просто нз защо .. обади ми се и поиска да я успокоя . успокоях там казах че ше се съберат и готово тя поиска да се видим щото не иска да се прибира и хуу видехме се говорихме там накрая и казах че се прибирам и ок обаче са просто съжалявам че се видехме както акзах вече НЕ искам да бъда приятелка с нея просто и помогнах в труден момент и само тва не искам общи взаимоотношение и нз как да й го кажа ... не ме мислете за гадна и т.н. мога да помогна в труден момент но само тва друго не искам ... как да й го кажа или да продължа да крия ??? щото знам че утре пак нещо ще недоволства и ще почне да обижда и т.н.

и за това ви моля за някакъф съвет
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Хасково
    Ами просто се дръж по- хладно и като ти се обади да излезете й кажи, че си заета с нещо и това е...

Бъди по-студена, тя ще разбере

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Ами просто се дръж по- хладно и като ти се обади да излезете й кажи, че си заета с нещо и това е...
    +1
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Кажи и го направо.Щом преди ти е била добра приятелка, залужава поне да си искрена с нея.

Съгласна съм,че е по-добре да си искрена и да и кажеш какво си решила Успех

Браво бе "най-добрата" приятелка и веднага всички дръж се хладнокръвно бла бла бла ... Сещала ли си се за вероятността да излезеш с нея и само на 4 очи да и поставиш един хубав ултиматум ? Малко да й дойде акъла и да се постараеш да не разваляш хубавото приятелство ? Или дай по лесно да заебаваме приятелите пък като останем сами ще пишем във форума и ще си намерим някой ..... Ако беше гадже майната му, но приятелите могат да ти останат до живот !!! По добре се опитай да поговориш с нея и да я накараш да се промени ..... Ако това не помогне казваш и всичко в очите и я оставяш на произвола на съдбата не си длъжна да я търпиш Успех !

Защо да си тъп , като може да си много тъп ?!?!?!

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyWuzyy
    Браво бе "най-добрата" приятелка и веднага всички дръж се хладнокръвно бла бла бла ... Сещала ли си се за вероятността да излезеш с нея и само на 4 очи да и поставиш един хубав ултиматум ? Малко да й дойде акъла и да се постараеш да не разваляш хубавото приятелство ? Или дай по лесно да заебаваме приятелите пък като останем сами ще пишем във форума и ще си намерим някой ..... Ако беше гадже майната му, но приятелите могат да ти останат до живот !!! По добре се опитай да поговориш с нея и да я накараш да се промени ..... Ако това не помогне казваш и всичко в очите и я оставяш на произвола на съдбата не си длъжна да я търпиш Успех !
    точно тУк е проблема !! говорила съм с нея над милион пъти и съм й обяснявала да ме приеме такава каквато съм и т.н. 1ви ден ок и нататък си е по старо му пак продължава при нея проблема е че че ако не съм НАЙ-отворената и ако не ме мрази всеки в цяла соФИЯ просто не може да съм на найното ниво треа да псувам всеки по улицата си1ки да ме заплашват и тогава ще стана на нейното ниво и ше спре да прави скандали за щяло и нещяло повярвай ми сичко съм пробвала ама тя не разбира просто почти всеки път е мила с мен само когато има нужда от помощ да правилно помагала ми и на мен в трудни моменти но ... кратко и ясно ПО-ДОБРЕ МИ Е БЕЗ НЕЯ искам да й го кажа обаче не се сещам по какъф начин щото са да отида при нея и да й кажа не искам да имам нищо общо с теб и т.н. се пак ми е била приятелка и не обичам да наранявам хората обаче просто тук явно нямам голям избор ...

Град
    Пловдив
    i az bqh v takava situaciq..prosto mi pisna ot neinite kaprizi i neinite preoveli4avaniq ...skarahme se i pove4e ne sam i progovorila..makar i sama taka sam po dobre 6tom ne iskash da si s nqkoi po dobre nedei... dori i da ti e bila nai dobrata priqtelka horata se promenqt i v edin moment nqma smisal da si s tqh... mislq 4e 6te tie po dobre ot neq 6tom ti pravi takiva problemi

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Ми нямаш голям избор.И по-добре е да и го кажеш лично, а не по чата, защото иначе ще се почувства по-зле.В случая така или иначе ще я нараниш, така че действай направо, без заобиколки.

Хъмммм ... Ми вариантите които ще ти свършат работа са "скайп/смс/телефонен разговор/писмо" Но е доста гадно така да го направиш но ако неможеш да и го кажеш в очите ще ти се наложи 2-ри вариант кажи и го малко по тактично но в очите ! От сорта на "през последните еди колко си месеца (или там някъв период къвто е) ти се държиш отвратително с мен и с останалите хора което за мен е недопустимо ! Знам че си била винаги до мен и че си ми помагала но това незначи че покрай теб трябва да бера и аз срам и да бъда презирана и ненавиждана ..... Дадох ти достатъчно шансове да се промениш но ти не направи нищо по въпроса и просто мисля че това е край на едно хубаво приятелсвто ..... Съжалявам че трябва да прекратим всичко но заради теб загубих много хора които значеха много за мен , но немога повече така !!Ще бъда винаги до теб когато имаш нужда но просто няма да бъдем приятелките които сме били едно време! Или нещо от тоя сорт

Защо да си тъп , като може да си много тъп ?!?!?!

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyWuzyy
    Хъмммм ... Ми вариантите които ще ти свършат работа са "скайп/смс/телефонен разговор/писмо" Но е доста гадно така да го направиш но ако неможеш да и го кажеш в очите ще ти се наложи 2-ри вариант кажи и го малко по тактично но в очите ! От сорта на "през последните еди колко си месеца (или там някъв период къвто е) ти се държиш отвратително с мен и с останалите хора което за мен е недопустимо ! Знам че си била винаги до мен и че си ми помагала но това незначи че покрай теб трябва да бера и аз срам и да бъда презирана и ненавиждана ..... Дадох ти достатъчно шансове да се промениш но ти не направи нищо по въпроса и просто мисля че това е край на едно хубаво приятелсвто ..... Съжалявам че трябва да прекратим всичко но заради теб загубих много хора които значеха много за мен , но немога повече така !!Ще бъда винаги до теб когато имаш нужда но просто няма да бъдем приятелките които сме били едно време! Или нещо от тоя сорт

тва ще ми свърши доста добра работа благодаря ти и на сички които отговориха на тази тема и ми помогнаха

Ако наистина ти е най-добрата приятелка би я приела такава каквато е и би й търпяла поведението...и между другото тва да не ти е гадже,че да мислиш как да й кажеш,че "късате".Тя ти е приятелка и то най-добрата...
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Кажи и го направо.Щом преди ти е била добра приятелка, залужава поне да си искрена с нея.
    3а пореден път съм съгласна с теб
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    sofia
    аз така се чувствах с моята някогашна най-добра приятелка...тя започна да се държи зле, да се интересува от глупави за мен неща и хора, да слага смешни преоритети...но колкото и да ме дразнеше вече, аз все пак държах на нея и не исках да я засягам като й казвам какво мисля директно.затова лека полека просто се отчуждихме и все пак някак неусетно спряхме да се виждаме, но останахме в добри отношения

И аз съм така ...Напоследък и моята "най-добра приятелка" постоянно ме обижда ...! И знаеш ли милиони пъти и казах да не ме нарича "гъз" или пък "мноо си зле ма" и просто я отбягвам.Стана ми антипатична и вече дори немога да я погледна

Град
    pz city
    за пореден път се обеждавам че женско приятелство не съществува
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Щом ти е може да каже,най-добрата приятелка защо не поговорите върху това,което се е случило напоследък и не продължите заедно напред.В приятелството трябва да се прощава и да се правят компромиси.След време може да съжеляваш,че сега си искала да не ти е приятелка повече.Моят съвет е:Не спирай да комуникираш с нея
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    "Право куме в черни очи" както е казал народът.

Град
    с0фия
    ама то тва не се случва рядко а може да се каже през ден два на кво ли не ме е обиждала аз прощаваш сичко ама просто и вие знаете че в един миг просто не можеш повече и аз съм така писнало ми е вече ... обаче при нас е по лесно ние не се виждаме смис да кажем ето за тая ваканция сме се видели само 2 пъти щото сме от различни места немаме мн общи познати и ми е лесно така обаче учим в един клас ии ама тва не ми е проблема все пак реших да си й го кажа в очите обаче пак ще й помагам ако има проблем но само това нищо друго

Мега фен Аватара на babity
    Разбирам те напълно. Аз самата имам най - добра приятелка егоист и знам колко е отвратително. За себе си не намерих начин да се откопча от нея, а тя не иска и да чуе за това, че не е права. Накрая свикнах да съм последна дупка на кавала и толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си