- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да й го кажа ?!
здравейте. ето че дойде и мой ред да ви помоля за съвет ... така
преди няколко седмици се скарах с може да се каже най-добрата ми приятелка защото просто ми писна от нейните капризи и изобщо като човек не мога да я търпя повече... тя ми се извини за скандала който за пореден път тя беше почнала и т.н.. обаче въпреки всичко не исках повече да се сдобрявам с нея и не й отг .. така до днес обади ми се и аз вдигнах нз защо .. почна да ми разправя как скъсала с гаджето си а аз попринцип съм свикнала да помагам на който и да е било .. близък или не независимо какъф е проблема просто нз защо .. обади ми се и поиска да я успокоя . успокоях там казах че ше се съберат и готово тя поиска да се видим щото не иска да се прибира и хуу видехме се говорихме там накрая и казах че се прибирам и ок обаче са просто съжалявам че се видехме както акзах вече НЕ искам да бъда приятелка с нея просто и помогнах в труден момент и само тва не искам общи взаимоотношение и нз как да й го кажа ... не ме мислете за гадна и т.н. мога да помогна в труден момент но само тва друго не искам ... как да й го кажа или да продължа да крия ??? щото знам че утре пак нещо ще недоволства и ще почне да обижда и т.н.
и за това ви моля за някакъф съвет![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...