Цитирай Първоначално написано от FuzzyWuzyy
Хъмммм ... Ми вариантите които ще ти свършат работа са "скайп/смс/телефонен разговор/писмо" Но е доста гадно така да го направиш но ако неможеш да и го кажеш в очите ще ти се наложи 2-ри вариант кажи и го малко по тактично но в очите ! От сорта на "през последните еди колко си месеца (или там някъв период къвто е) ти се държиш отвратително с мен и с останалите хора което за мен е недопустимо ! Знам че си била винаги до мен и че си ми помагала но това незначи че покрай теб трябва да бера и аз срам и да бъда презирана и ненавиждана ..... Дадох ти достатъчно шансове да се промениш но ти не направи нищо по въпроса и просто мисля че това е край на едно хубаво приятелсвто ..... Съжалявам че трябва да прекратим всичко но заради теб загубих много хора които значеха много за мен , но немога повече така !!Ще бъда винаги до теб когато имаш нужда но просто няма да бъдем приятелките които сме били едно време! Или нещо от тоя сорт

тва ще ми свърши доста добра работа благодаря ти и на сички които отговориха на тази тема и ми помогнаха