- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с C:
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Проблема е такъв, че ми изчезна C: и незнам как да го върна обратно. Някой ако може да ми помогне ще съм му благорадрен

Преинсталирал ли си си windowsa ,понеже можеш да си го върнеш като си преинсталираш windows и от там си правиш настройките на драйвърите.

Изтегли това, след което погледни картинката:

Исках да го направя без преинсталация, ако е възможно деПървоначално написано от d3signer
ейй мерси много братлеПървоначално написано от BLaCKBLooD

Няма проблем. Нали затова сме тук, да помагаме.
Обикновено този номер го причиняват вируси, с цел да се затрудни тяхното заличаване. Ако желаеш да направим един анализ на състоянието в момента?
Дамм и аз с такова обеждение останах след като видях компа на приятелката миПървоначално написано от BLaCKBLooD
беше пълен с вируси и червей и се чудех къде е проблема не бях виждал такова нещо ако не беше помогнал щях да го форматна

Ако има и друго нещо, то е още там и си върши работата, за която е програмирано. При заразяване с вируси никога не бързайте да преинсталирате, не са толкова страшни, даже е забавно (поне на мен ми е забавно) Рядко се достига до преинсталация, освен ако не е тотално прецакана системата. Целта на сегашните вируси не е да скапят ОС, а напротив - да запазят информацията и да се възползват от нея (номера на кредитни/дебитни карти, лична секретна информация и т.н).