.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Тема: JB-Jonas Brothers

Hybrid View

Град
    Благоевград

JB-Jonas Brothers

Фенове на JB (JonasBrothers),пишете!Нека заедно да се насладим на тази невероятна група и страхотните и парчета!Знам,че групата не е навлязла много у нас,но това не пречи да и се наслаждаваме-в клипове и в серияли!
    П.П.За мен лично Джо е най-сладък!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    ebati pedalite
    Благодаря ,че си изрази мнението,но можеше да не използваш тази цветна думичка!Ти кои певци/певици/групи харесваш?
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg

Обожавам ги Джо обаче е най-сладък

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    ebati pedalite
    Така е.
    Мязат на момиченца.
    London Tipton

Поредната тъпа тийн мания....

Хм, чак пък страхотни не са, но като цяло ми допадат.

Men nai - mn me kefi Nick mn e sladuk am i Joe e sladuk :P

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    COMPLET SUCKERS!!!
    AMEN!!!
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Тия не са ли от OST-а на Camp Rock ?
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    Тия не са ли от OST-а на Camp Rock ?
    Същите. Нали единия участва във филма. Иначе са си тийн група, нищо особено според мен. Кефят се момчетата и има такива дето им се кефят...
    Something's getting in the way
    Something's just about to break
    I will try to find my place in the diary of Jane

Ама тия истинска група ли били? Аз мислех,че са просто актьори във филма Camp Rock ( който е ужасно тъп ) .. Много ми беше смешно като ги даваха на сцената и единия пее,пък другите двама се правят,че свирят на китари .. чуваха се барабани,пък барабанист липсваше. .. Няма да го забравя този момент. Спуках се.

Трябва да чуя някоя песен,че да кажа мнение. Сега ще потърся.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Ама тия истинска група ли били? Аз мислех,че са просто актьори във филма Camp Rock ( който е ужасно тъп ) .. Много ми беше смешно като ги даваха на сцената и единия пее,пък другите двама се правят,че свирят на китари .. чуваха се барабани,пък барабанист липсваше. .. Няма да го забравя този момент. Спуках се.

ахаха и аз на тва много се смях
    филма беше много лигав хаха и не беше направен като хората

горе-долу ме кефят

Град
    in my world!
    ми поредната измислена група с нищо немогат да ме впечатлят
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от machineheadfan

Mi to Jonas Brothers svireha na edna scena i do tqh ima6e i druga scena kudeto se vijdat tam barabanite i dr ! ako se bqhte zagledali nqma6e da vi e sme6no

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от miley_cyrus
    Цитирай Първоначално написано от machineheadfan

Mi to Jonas Brothers svireha na edna scena i do tqh ima6e i druga scena kudeto se vijdat tam barabanite i dr ! ako se bqhte zagledali nqma6e da vi e sme6no
    [=

po vaprosa koi haresvam, vsi4ko shto e metal... a koi smqtam za krasivi/ privlekatelni - vsi4ki ot Bullet for my valentine i Curtis Ward ot Bring me the horizon ... da. znam 4e ne si gi 4uvala ;D
    a za JB mislq 4e sa sledvashtata neyspeshna teen grypa koqto sled naiiii mnooogo 3 godini sh is4ezne bezsledno ot krugozora na dneshniq teenager... prosto tfa sa pop ligotii [ i az slusham malko pop no ka4estven pop rock, pop punk...] koito nqa da izdarjat dalgo zashtoto pesnite sa povurhnostni i komersialni... dokato vuv rock i metal grypite horata pravqt kakvato muzika im haresva ne kakvato se haresva na golqmata auditoriq zashtoto celta ne sa parite a surcata na publikata.. i btw jonas brothers super mn kopirat edna leko neizvestna grypa Busted... imat 1000000 napraeni cover-i po tehni pesni i imidja ot purviq im album e blizuk do tozi na busted.... osven tova starite pesni na JB bivat, no novite sa 4isto i prosto komersialna boza ... ei za tfa ne gi haresvam shtom o4akvash obqsnenie...ne se opitvai da me oprovergaesh-nqma da uspeesh ;]

Спрете с това еди кой си е сладък. Те не са парчета месо. И имам чувството, че им се кефите само зареди "сладостта". Егати повърхностните шматки. И вече Joe и Nick са заети (Taylor и Selena).[/i]

Не стават

НИК!!!! мене пък мн си ме кефят нз за вас ама според мене имат мн добри песни и са големи сладури.не са толкова известни в България защото тука на почит са чалгата и метъла не че имам нещо против тях-просто не слушам такъв тип музика,ама като не харесвате даден изпълнител или група не коментирайте не е ли по-лесно? JB rlzz :P
    ~Peace out~

..Pretty Odd All Day Long..

Град
    In your pink dreams.. :]
    Сладури са!

Град
    where no one needs a reason..
    Бля.Супер смешни са ми.
    Come feed the rain..
    Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
    Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..

Ами айде като не ви кефят,да не ги обиждате в темата за феновете,а?
    Щото съм сигурна,че ако някой го направи това в тема за вашите любими групи ще му скочите и ще псувате цялата му рода

А на мен ми харесват,да.Песничките им са сладки и това,че те са сладури не вреди :Р
    Новият албум ми харесва най-много А иначе любими песни са ми A little bit longer,Lovebug,SOS,Hold on,Year 3000,Kids of the future,What I go to school for,That's just the way we roll

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си