- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- JB-Jonas Brothers
Е, че ние не ги обиждаме, само изказваме мнение.
Иначе, не, не ми харесват... то вече от 2 годишен ставаш звезда, какво ли ще стане когато си на 30.. пфу, може и " папския " стол да седнеш.
супер лигави са ми. ;\
Яки са.![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Нямам нищо против тях. Имат и някои хубави песни. Да, не са нищо особено и има много като тях, но не са чак толкова зле колкото ги изкарвате ...
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Много са готини <3 Имат много хубави песни.
Радват =}
На мен любимец ми е Джо![]()
А песни - Burnin' up, Play my music, Gotta find you, Hold on, S.O.S.![]()
Изобщо не смятам, че са пе*али.. напротив! Много по-добре са от Tokio Hotel..
+1Първоначално написано от lisi4ety
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
Мм.. не знам обаче единия от "сладурите" има много "сладки" веждури ..даже веждури е много меко казано ...![]()
А тия пеят ли,група ли са или кво?
emi daПървоначално написано от Madness
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Тия ме дразнят![]()
Извинявайте, феновее![]()
![]()
nicolepcd
Мда... Новата мода. Явно Тх се изтърка , нали? Кво им харесвате ми е чудно. Но както и да ,и на тях ще им мине времето.Хм... старнно ми е ако има момчета фенове. Мда , да не пропускаме факта , че те вече може би не са момчета... xD
Обожавам тази група.Имат невероятни парчета и прекрасни текстове.Имат ужасно много фенове ,повече от всяка друга група в Америка в момента.Обичам ги![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Men mn me kefi grupi4kata.: i nai Nick
Искам само да кажа на тия дето пишат "оо големи педали" или "отвратителни са" че всеки си има предпочитания и ние не казваме нищо на тия дето слушат Tokio Hotel ili Us5 и подобни. Така че по леко.
![]()
Мен ме кефят и особено Joe i Nick. Имат хубави песни. Не са лоши общо взето.![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Много огляма фенка съм на ДЖБ от няколко месеца насам. Наистина не са от най-известните групи в БГ, но за всичко си има време. За съжаление доста голям процент от обкръжението ми ги оплюват, но не ми пука. Аз си слушам техните песнички и им се радвам на макс.
пп:те ако са гейчета (въпреки, че НЕ са), просто не знам какви трябва да са Токио Хотел (може би травестити??? )
Fuck you You fucking Fuckers
Th se iztarka puk pe4elqt nagradi,4udna raota.Първоначално написано от ChildrenOfBodom
Imat gotini pesni,no ne tragvaite da obijdate TH 6toto ....
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
ТАка е.Но кво ти пука за БГ когато целия свят им се радва.И наистна целия свят...Първоначално написано от N0_feAR
btw burning up - четвърти най-гледан клип в света![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Ебаси педалчетатаСори фенове, просто си казвам мнението
![]()
и по кво съдиш че са такива?Кажи ми една причина.Само да ви кажа те до скоро имаха ебати готините гаджета така че не ми говорете че са педалиПървоначално написано от Complicated
само в моя клас (28човека) има 3 които не моат да живеят без тях
в даскалото ни има един детоо страшно много приличал на ник,ма не се казва така (тфа не пречи на ЦЕЛИЯ НАРОД в даск да му вика именно НИК)
![]()
иначе за camp rock-нищо лично,ма такаа боза дося не бях срещала...една минута от целия филм ми хареса..и тоо 2 реда от тия 2мата дет пеят i need to find you,i gotta find you...tih is real,this is me.... добре де 4реда
ма от цял филм 1МИНУТА
![]()
...