po vaprosa koi haresvam, vsi4ko shto e metal... a koi smqtam za krasivi/ privlekatelni - vsi4ki ot Bullet for my valentine i Curtis Ward ot Bring me the horizon ... da. znam 4e ne si gi 4uvala ;D
a za JB mislq 4e sa sledvashtata neyspeshna teen grypa koqto sled naiiii mnooogo 3 godini sh is4ezne bezsledno ot krugozora na dneshniq teenager... prosto tfa sa pop ligotii [ i az slusham malko pop no ka4estven pop rock, pop punk...] koito nqa da izdarjat dalgo zashtoto pesnite sa povurhnostni i komersialni... dokato vuv rock i metal grypite horata pravqt kakvato muzika im haresva ne kakvato se haresva na golqmata auditoriq zashtoto celta ne sa parite a surcata na publikata.. i btw jonas brothers super mn kopirat edna leko neizvestna grypa Busted... imat 1000000 napraeni cover-i po tehni pesni i imidja ot purviq im album e blizuk do tozi na busted.... osven tova starite pesni na JB bivat, no novite sa 4isto i prosto komersialna boza ... ei za tfa ne gi haresvam shtom o4akvash obqsnenie...ne se opitvai da me oprovergaesh-nqma da uspeesh ;]