- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за Escapelle
edna sedmica sled kato izpix xap4eto mi doide (koeto beshe i 1 sedmica po rano ot o4akvanata data po princip) ... vaprosa mi e .. bi trqbvalo ve4e da nqma samnenia za bremennost nali >? :S nishto 4e e cqla sedmica po rano vse pak /// puk i me e strax.. shtoto sam 4uvala za vaprosnata cvetna bremennost no tq mai e to4no na datata za cikula a ne po rano ? ako moje nqkoi da mi pomogne 4e sma pritesnena mn :S
Нали ти е дошло? .... Спокойно, не си бременна.
Цветната бременност се различава от цикъла и определено щеше да усетиш разликата.
Бтв възможно е да ти се обърка цикъла и следващите месеци.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не се притеснявай, а си прочети листовката.
Там са описани всички странични ефекти.
Не си бременна във всеки случай.
Aman ot ednakvi temi
mersi za otgovorite![]()
Течността от цветна бременност се различава от редовната менструация!
Дошло ти е, не се притеснявай вече.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Здравей![]()
Щом имаш цикъл, значи не си бременнаПо принцип липсата на такъв обикновено е най-показателният знак за бременност, тъй че няма нужда да се притесняваш за това. А възможността за цветна бременност е наистина много малка
![]()
Иначе, относно тези хапчета - ето ти една тема, която може да ти се стори потребна -> http://www.teenproblem.net/f/viewtop...164736&start=0
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
няма какво да добавяПървоначално написано от Sam90'
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
спокойно бе момиче не си бременна![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
vsu6nost nqkoi moje li da mi dade pove4e info za cvetnata bremennost .... ako ima ili ako znae ne6to...