- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за новите попълнения в "Пайнер"?
Искам да разбера мнението ви за новите попълнения в "Пайнер"?моля ви ако не слушате тази музика да не пълните темата с отговори като "мразя чалга" или нещо от този сорт
т.7. Заглавието на темата трябва да бъде описателно.
MusicIsThekey
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Кои са "новите попълнения"?
Мнениетоооо ми е 4е ... тряя да мрът![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...както и 4алгата ...![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от -4arovnata-
Ти прочете ли какво написа момичето?
Като не слушаш чалга, ходи си пусни Рамщайн или Дъ Размус или Токио Хотел или там каквото слушаш и не спами!
По темата: Кои са новите попълнения, аз не слушам много-много и не съм запозната.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
bozaaa kvo da mislq....kato ne mogat da peqt.... nekfi krasavici izbirat det pokazvat cici i nikakyv glas....poslednata koqto vidqx daje ne be6e i krasiva s ogromna dypka mejdy zybite... awe predi godini sly6ah pop folk kogato ima6e 5 pevici ama peeha jestoko sega s teq novite ...nz ... zlee sa si4kite
Първоначално написано от GbSy
аееее много ми пука кво е написало момочето.ТРЯБВА ДА МРЪТ!
Ами аз не слушам много, но има едни новички милите много са зле. Съгласна съм с miss_survivor отиват да веят цици и нищо повече..пък и те не са и много красиви някои. Глас никаккъв нямат, но плейбеците им са номер1..
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
ами има една певица Славена,Андреа също я смятайте като нова все още не се е наложила напълно като певица,Бриана имаше една и Габриела мисля че е в "Пайнер"та какво мислите за тези които изброих ?
и както казах малко по-нагоре ТЕЗИ КОИТО НЕ СЛУШАТ ЧАЛГА ДА НЕ ОТГОВАРЯТ НА ТЕМАТА
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Тия Бриани, Габриели.. не съм ги чувала изобщо.. Иначе Андреа е едно барби - изкуствена отвсякъде- Като външен вид не ме кефи, но има 2-3 песнички, които са малко по-смислени.
Аз се кефя главно на по-утвърдени певици като Преслава, Ивана, Камелия, Райна..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
taq Raina pak e tolkova zle gorkata...Първоначално написано от naduta_fukli4ka
ne slu6am koi znae kolko pop-folk da ne kazvam vaob6te, ama the best sa
preslava, gergana, i nqkoi pesni na veronika(klipovete sa jestoki), i moje bi mnogo po starite pesni na gloriq , a ne teq ot poslednite 2-3-4-5 god
Какво е "Пайнер"?![]()
Само мненето си за Андреа ще кажа,т.е за Теодора Андреева...Тя е тъпа,позьорка.Ако я видя пак ще й отскубна перчема.Едно доказателство колко е тъпа...Снимах я как си бърка да си оправи силиконовите атрибути след едно нейно изпълнение на един концерт преди малко повече от месец.Понеже бях пратила снимките на водещия на този концерт,а покрай него и тя видяла въпросната снимка.Реакция...
Теодорчето (Т.А): Кой я е направил тази снимка?
Влади: Андреа
Т.А: Е как ще съм се снимала сама?!
Влади: Не ти,фотографката е Андреа (аз)
Е кажете ми, това не е ли от тъпо по-тъпо същество?! А и на всичкото отгоре няма никакъв глас.
Бриана бате![]()
![]()
.
Чудя се кога ще се появят Дуитни и Смарая ...
andrea i galena sa nai-golemite ve.. koito ne gi priznava - SMRT!![]()
Оу Райна ако е зле, то начи Гергана ееееее.........Първоначално написано от vodolei4e_m
Пък тоя на аватара ти не мяса на чалгарПървоначално написано от -4arovnata-
Азис 2
Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Тц .. КОЕ МУ Е 4АЛГАРСКОТО .. ДАЛИ 4ЕРНИЯ МОЛИВ..КОСАТА..ДРЕХИТЕ ..МУЗИКАТА КОЯТО ПЕЕ ... АЕ КАЖИ МИ ПО ДЯВОЛИИИТЕЕЕ
ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕБА АНТИФЕНОВЕТЕ ....
Първоначално написано от haterkata
Тоо4но така ...I see dead people !!!!
![]()
$пАm СпaM SpAм![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Първоначално написано от xercu^es
Ааа не нее .. тфа мойто не беше спам![]()
прсто ме нервират такиваа постове![]()
не,просто са еднакво женствениПървоначално написано от -4arovnata-
е,за Азис поне разбираш,че е мъж,като го погледнеш :P
Къф мъж , къф азис .. тоя е пълния педал .. прили4ал .. пфф .. в някоя др вселена .. може биПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
еднакво женствени били![]()
тццт в ебати века живеем
Фенка на Токио Хотел храни чалгари...
Присмял се хърбел на щърбел бате...
*Том е малко по-женствен от Азис признавам..Ако си пусне брада може и да не се налага да търся из Гуугъл за да се уверя какъв пол точно е о.О .
Ако имаш повече от 14 години се гръмни да отървеш света от простотията си.. ако си под 14 простено ти е още да си глупаво хлапе. По темата: Новите попълнения на Пайнер не биват, след няколко месеца ще ги махнат и ще се забравят, а на тяхно място ще сложат други. Най - добре си е Преслава, даже вече Ивана, Глория и др. уж добри изпълнителки се забравиха и не могат да изкарат една добра песен на пазара.Първоначално написано от -4arovnata-