- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Медитацията - средство за успокояване на ума.
Медитирам от 11-12 - годишна някъде. Много помага.Няма как да не ти свърши работа.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
пичаго, виж какво пише тук:
"Внимавайте да ви не заплени някой с философията си и с празна измама, по човешко предание, по първоначалните учения на света, а не по Христа." Колосяни 2: 8,
"Така и ние, когато бяхме малолетни, бяхме поробени под първоначалните учения на света; а когато се изпълни времето, Бог изпрати Сина Си, Който се роди от жена, роди се и под закона, за да изкупи ония, които бяха под закона(т.е. които бяха под робството на верческото/духовното беззаконие), та да получим осиновението(т.е. изкуплението)." Галатяни 4: 3-5
^ npp ти да не мислиш, че той ще проумее какво си му казал.
"с уши ще чуете, и няма да разберете; с очи ще гледате, и няма да видите; защото сърцето на тия човеци е закоравяло, и с уши тежко слушат, и затворили са очите си, за да не би някога с очи да видят и с уши да чуят, и със сърце да разберат, та да се обърнат, и ги изцеря"
Все едно да наливаш вода в кофа без дъно.
Добре че му го обясни с картинки, че иначе няма да може да схване.
![]()
omg, игнорирам горните коментари;
помага ми много
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
добре че са истинските Бог Отец и Господ Исус Христос иначе кой знае каква скръб щеше да стане/бъде ако Тях Ги нямаше, но колко са Милостиви и Търпеливи - как Прощават, след като все още не са наранили нито един от грешните човеци
Последно редактирано от npp : 02-20-2012 на 10:34
npp Надявам се да си решил вече дилемата си с Ктхулу Митос.