- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Glupavi temi
Zableiazali li ste, che pochti vsichki temi naposledak sa ot sorta na "priatelia mi svarshi v men, pih escapelle i imam promiana v cikala.tova normalno li e ?" ili "svarshih izvan priatelkata si, no predeiakulacionnata technost moj da prichini bremennost" ?
Prosto vsichki temi sa ednakvi.
Proshtavaite za latinicata, v Ispania sam i niamam kirilizator
ммм прав си ... за съжаление..честно казано и на мен ми се е случвало да се изплаша, че може да е станал гафа и вярвай ми, това че има милион такива теми не успокоява... и аз съм пускала подобна тема..нз но когато става дума точно за мен съм по-спокойна... може би всички мислят така и за това е пълно с такива теми .. хайде няма значение..нека пишат,за това сме тук за да се успокяваме и да си даваме съвети
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
така е прав си.. но явно някои хора ги мързи да се поразровят и да намерят отговорите на въпросите си в други теми , а не в нова да се повтарят едни и същи неща.![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Прав си. Особено темите "той свърши извън мен .. може ли ... и т.н. и т.н." .. се повтаря поне по 10 пъти на страница. Почти никой не си прави труда да си прочете листовката на Ескапел, примерно. Или пък да се поразрови малко и да добие поне елементарна сексуална култура преди да започне да води полов жовот. Вместо това, когато имат проблем те се допитват до форум .. Може би очакват професионално лекарско мнение?! ..
Но за съжаление няма какво да направим и темата едва ли ще спомогне.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
А имате ли идея, че темите за това как другите теми били глупави, са също толкова често срещани, колкото и изброяваните от вас?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от Wrathchild
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ima i mn tupi temi kat az sam na 13-14 i iskam da praq sex
ili na 13 sam i iskam da sesamo zadovolqvam o6te kele6i s kukli igraqt puk iskat sex mn zle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Идеята е тук всеки да получи помощ, тъй че "глупави" теми за един могат да бъдат много важни за друг.![]()
Заключвам.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....