.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 120
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Коя е пък тая музика?
    Един пример коя е тая музика: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...026&highlight=

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Дадоха им права и веднага по един бан. Готино ли ви е а?
    Grumpy old madman

Град
    Terra incognita!
    Честито на новите модове!Успех занапред!Хайде не скапвайте темата заради нечии комплекси или прочие,че отстрани освен жалки,сте и банални.Хайде да оплюем различния и да се "кефим" на остроумието си.
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Като ти е антипатичен го казваш "Не мисля, че сам90 е подходящ избор за модератор." и не започваш някакви драми и обяснения по 343243 реда, не мислиш ли?

Ти реагира що-годе добре, без някакви особени словоизлияния. Говоря за други, по-словоохотливи случаи. Бтв, кажи ми кой от модераторите тук има особено авторитет? Цветито, swords0101 или както е там? Духчо, рамаяна, бла-бла?

Аз не се опитвам да се подмазвам - изказвам своето мнение, че такива ексцесии са доста излишни, още повече, че нищо няма да променят. Коментари преди самото започване на модераторстването на сам90 са тотално неподходящи.

Реакции в стила на доста такива предишни в темата са необосновани и лигавници. Извинявай, ама "тоя не ме кефи, защото е гей и педераст" е все едно аз като християнин да кажа - "ми Бог е копеле, да го духа, точка." Имай предвид - не говоря за теб в този частен случай.

Не разбирам къде тръгваш да ме причисляваш, но пък си знаех, че като взема да си изкажа моята по-защитна позиция ще стане така
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    епа честито. само не разбирам защо го обръщате на такъв важен въпрос...
    хъхъ..

Мега фен Аватара на machoka
    exploitedteen - Сами не те кефи, не защото нямал лидерски дух, не бил водач.. бла бла.. да не сме тука индианско племе - остави ти тоя булшит настрана, не те кефи само защото има различно виждане. Само че според мен би трябвало да си по-толерантен към различното, именно защото и ти самия сякаш си по-различен от прайда или поне така твърдиш, да не си припомняме сега анархистките теории или други бой-ствено настроени социални групи от хора известни например с характерните си липсващи прически.
    Това дали Сам ще има мод права и ще следи да съблюдаването на правилата на форума няма НИЩО общо с сексуалната му ориентация, правоспособността му за управление на МПС, местожителството му или всякакви други случайни фактори.
    Интересна ще ми е също и твоята гледна точка за топ 3 'авторитетни' потребители, които биха могли да са на мястото на тези.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Мен никой модератор не ме кефи и от никой нямам респект.
    Форум не се нуждае от модерация.
    Grumpy old madman

Здравейте
    Не мисля, че има нужда излишно да се вдига толкова шум, защото това няма да доведе до желания от вас резултат и без това.
    Задълженията, които са ми дадени ще бъдат спазени, а правата - непрекрачени. Ако някой е недоволен от работата ми като модератор - знае какво да направи. В противен случай - фактите ще говорят достатъчно, няма нужда от допълнителни локуми.
    А ако някой държи да сподели личен проблем с мен, може да използва ЛС. По-малко вредно е
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Има и други модератори, които не харесвам...
    за жалост при няколко мои ЛС-та, не получих отговор за действията им - nejno и ruthless
    Не знам на кой си ги пращал, но бързам да ти отговоря - махнах правата на nejno, бяха и сложени много отдавна по една друга линия, която не е за обсъждане точно в момента, а Рутлес е онлайн почти 24/7, само че със СКРИТ статус и модерира в сянка /мести, едитва, трие без да се набива на очи/, както и още един двама човека с мод акаунти /не пишат, само модерират/, на които това им е платено задължение от Инвестор.Бг.

Говоря за другите, казах ти, че си се обосновал според мен достатъчни - и в чата също. Че той е изтъквал - изтъквал е, и за това той си отговаря. Просто искам обосновка и не примитивна реакция. Ако може, естествено.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Вече обясних защо според мен, неговата нетрадиционна сексуалност би му пречила в работата като модератор, а като лично мнение добавих, че ми е антипатичен.

Аз съм толерантен към определени неща, но човек без предразсъдъци няма, особено спрямо хора, които вече са му станали антипатични и си е изградил определено мнение.

Топ 3 потребители:

1 Мюзик си е добър избор
    2 Дет хор си беше авторитет
    3 Куенч
    Не виждам причина сексуалността му да му пречи в това да модерира форум. Авторитет не е нужен за да оправяш темите, а аз съм му гласувал доверие че може да се справи с това и да ни помогне. Плюс това авторитет си има достатъчен на зрял и отговорен човек като за неговата възраст.

Дет хор не пише от 100 години, авторитет беше определено и много си я уважавах, но модератор който псува на майка потребителите - не го виждам.
    3. Куенча е супер ерудиран - но най-малкото той няма да се съгласи да се занимава. Иначе ще му покажа аз на него как се пие бира като ми драсне да го видя жив ли е, не е ли.
    Между впрочем, не се самоизключвай така скромно.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    съжалявам, ама модераторите ви не са особено подходящи...не тези тримата конкретно, част от новите по принцип, така де, тези, чиито мнения чета откакто съм във форума...дори наистина заслужилите с мненията си би трябвало да имат права само в 1-2 раздела

половината просто казват, повтарят и преповтарят за хиляден път нещото, което би хрумнало на всеки човек, които разбере ситуацията...само противни клишета и мнения без смисъл...модераторите ви са скучни и не помагат на хората, да не говорим, че понякога си говорят каквото си знаят

МюзикИсДъКий заслужава да стане модератор отдавна, защото тя единствена помага на потребителите в някои раздели
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

половината просто казват, повтарят и преповтарят за хиляден път нещото, което би хрумнало на всеки човек, които разбере ситуацията...само противни клишета и мнения без смисъл...модераторите ви са скучни и не помагат на хората, да не говорим, че понякога си говорят каквото си знаят
    damn, yerr so right. Според мен се дължи на факта, че са предимно млади (май), или по-активните са така.

Аз възлагам надежди на тази партида модове ;р

chestitka na sichki modernatorcheta- perforatorcheta ;]]

Какви глупави постове прочетох просто не е си истина ... Вие дори не знаете, какво означава Модератор или Администратор, ама тръгнали да обсъждат да филосовстват и т.н. Модератора не е човек, който трябва да помага на потребителите или да пише в даден раздел или да е деен участник във всяка една тема. За да бъда по-ясен копирам какво е модератор. И моля спрете с тъпите постове, защото повечето от хората тук са смешни ...

Модераторите са потребители, чиято работа е да наглеждат форумите ежедневно. Те имат правата да редактират или скриват мнения, както и да заключват, отключват, местят, скриват и разделят теми във форума, които модерират. Като цяло, модераторите се избират, за да предотврятяват нарушенията в правилата на форума. Да налагат съответните предупреждения.
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    damn, yerr so right. Според мен се дължи на факта, че са предимно млади (май), или по-активните са така.

Повечето като се хващат на хорото, май не осъзнават, че освен 3 допълнителни бутончета и един раздел, идват и доста отговорности и задължения.
    И най-вече упорито следене под лупа за всеки пост, думичка, мнение, действие или правописна грешка...
    Пич, ако трябва да се трият всички неграмотно написани мнения, то 90 % от мненията ще се трият.. Ако питаш мен голяма част от модераторчетата не знаят за кво са такива и не правят нищо. ;]]

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

Повечето като се хващат на хорото, май не осъзнават, че освен 3 допълнителни бутончета и един раздел, идват и доста отговорности и задължения.
    И най-вече упорито следене под лупа за всеки пост, думичка, мнение, действие или правописна грешка...
    Модове ли? Дам. Ще им стане ясно. Пък ако и аз не съм доволен от модерацията им, мислиш ли че няма да си го кажа? И началството трябва да си знае работата и да разкара неспособните такива. Дано са наясно сегашните. Възлагам надежди за неклишета и по-особено присъствие и отношение, това имах предвид. Извън този частен случай не мога да коментирам.

Аз примерно никога не бих се съгласил да съм модератор на такъв голям форум - нито ще имам времето, нито желанието, пък и съм прекалено несериозен за това.

Хахахахаха...

С правата идват и задълженията, според мен Дет'хор щеше да се справи перфектно, Куенча - дали би се навил е негов личен избор, аз просто го давам като добър пример. За жалост повечето хора, които бих харесал за модератори вече май не се подвизават или аз просто не съм ги засичал.

За сам90, аз си казах, че имам лично отношение.
    Съгласен съм за дет-хор, но не влиза. Куенч няма да се навие защото е зает да учи на 2 места, да работи.. аз ти го казвам, без да съм го питал.. за това те питах за реални хора, защото аз съм мислил много преди /и за да/ да се доверя на въпросните, които покриват много изисквания като изключително редовна посещаемост всеки на конкретни раздели, живи в мисълта, тийнейджъри все пак /нищо лично бАте кУенч хаха/ и т.н. и т.н.

иначе също мога да ти изброя 5-6 човека, които ако бяха редовни отдавна да сме ги помолили да ни помагат в контрола.

HenykucT - модератор тук се става точно наобратното на това, което си копирал.

Бе, ексо, ще ги видим, смятам че особено Сам всички ще го следят по по-обтегната и приближена лупа. Надявам се си разбрал за какво беше цялата ми тирада в по-предните страници.

Ей,бравоо
    много се радвам за сам90 и мюзикисдъкий
    според мен го заслужават

Не искам да споря за глупости, макар че има защо ... Успех на "модераторите" .
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    за първи път виждам открит гей да е модератор някъде.

сега често употребяваната псувня "модовете са п*дерасти" ще придобие някакъв смисъл

бих добавила и секса на комплекса

Честито на новите модератори. Работата им е трудна, знам от личен опит, макар да съм мод на малък форум. Пожелавам им успех.
    Приятно модериране.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си