.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 120
    Guest
    заебете го педераса.
    Нали трябва , да сме уникални с нещо.
    Ама отхІфенка.
    Дето се лигавеше по темит със снимки.Леле, че противно същество.
    За да дразня като нея, и за да дразня и атаката , който много обичам, почвам като нея...може и аз да стана модератор скоро ! (само че, аз ще се любувам на атаката, земи постни 1 снимка ).

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Коя е пък тая музика?
    Един пример коя е тая музика: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...026&highlight=

Е, мерси, че си ми помогнала, но защо не съм те забелязъл досега из форума? Възможно е да е и мой пропуск.
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Така да бъде.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Вероятно защото пиша предимно из 'музика и тв' .

Град
    Terra incognita!
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Хахахахаха...

С правата идват и задълженията, според мен Дет'хор щеше да се справи перфектно, Куенча - дали би се навил е негов личен избор, аз просто го давам като добър пример. За жалост повечето хора, които бих харесал за модератори вече май не се подвизават или аз просто не съм ги засичал.

За сам90, аз си казах, че имам лично отношение.
    Съгласен съм за дет-хор, но не влиза. Куенч няма да се навие защото е зает да учи на 2 места, да работи.. аз ти го казвам, без да съм го питал.. за това те питах за реални хора, защото аз съм мислил много преди /и за да/ да се доверя на въпросните, които покриват много изисквания като изключително редовна посещаемост всеки на конкретни раздели, живи в мисълта, тийнейджъри все пак /нищо лично бАте кУенч хаха/ и т.н. и т.н.

иначе също мога да ти изброя 5-6 човека, които ако бяха редовни отдавна да сме ги помолили да ни помагат в контрола.
    Би ли ги изброил?Стана интересно...
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Вероятно защото пиша предимно из 'музика и тв' .
    Тогава грешката е моя, приеми извиненията ми.
    П.С.> Бива ли от толкова предложения за модератор да не предложите поне от хорска срама и моя милост? Скандално и възмутително!
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    ...
    Би ли ги изброил?Стана интересно...
    shadow4e , anito.sl , sherry особено, за тези девойки на прима виста мога да се сетя, че по един или друг повод е ставало въпрос сред колектива за тях...а сега ги няма, отдавна трябваше да са в екипа. Но първо за конкретна цел в различни периоди, различни хора са по-подходящи.. знаете че едно време беше на принципа мод групи за конкретни раздели - тогава се търсеха хора пишещи конкретно в даден раздел, но не мога да говоря много за това защоот не съм толкова в час с този период...
    и второ не обичам да говоря по такива теми, да не излезе че после има двоен аршин в прилагането на правилата, които са еднакви за ВСИЧКИ..

бтв експо също е влизал в полезрението, ама съдейки по едно друго място май не му се занимава с модериране? а и ще му се изгуби чара, сякаш друга 'репутация' си е изградил тук - много добър коректив и на потребители и на модератори - ето ви трета страна по казуса)

Мега фен Аватара на Blab
    Бръм...
    Аз ги харесвам и тримата. Чак да не повярваш.
    Бих подбрала и други, ако беше моя работа.

ПП:Т'ва с отделните раздели е много по-добре, като че ли.

Честито на новите модератори. Дано бъдат достатъчно коректни.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Мюзикисдъкии определено си е отдавна за модератор. Сам също ми харесва като потребител но принципно наистина е препоръчително да е човек, който да бъде уважаван или ще се раздават масово банани
    отхфенката не я знам кои раздели точно посещава, но не са тези, които аз, така че не мога да изкажа мнение.

Видях си и моя ник в темата. И да това си е самата истина, че напоследък не влизам често. Тази кандидатстудентска кампания ми изпи мозъка, дори съм почнала да забравям. На първи заминавам на море и после се завърщам пак вече за постоянно, надявам се. Според мен самата работа на модератора не е трудна, но пък не е за човек като мен, който обръща повечко внимание дори на споровете и острите забележки в нета. Нежна душа съм аз Не обичам да бъда "мразена".

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Мюзикисдъкии определено си е отдавна за модератор. Сам също ми харесва като потребител но принципно наистина е препоръчително да е човек, който да бъде уважаван или ще се раздават масово банани
    отхфенката не я знам кои раздели точно посещава, но не са тези, които аз, така че не мога да изкажа мнение.

Видях си и моя ник в темата. И да това си е самата истина, че напоследък не влизам често. Тази кандидатстудентска кампания ми изпи мозъка, дори съм почнала да забравям. На първи заминавам на море и после се завърщам пак вече за постоянно, надявам се. Според мен самата работа на модератора не е трудна, но пък не е за човек като мен, който обръща повечко внимание дори на споровете и острите забележки в нета. Нежна душа съм аз Не обичам да бъда "мразена".
    Не се оправдавай, опусна си шанса да си някой пред очите на 15 годишни тинейджъри.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И да падна в очите на другите, нали.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Wow Не знаех, че Sam90 е станал модератор

Честито, аз се радвам за него!
    ♥ ♥ ♥

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    епа честито

Честито и със здраве !
    Не е важно кой какъв е важното е да си върши съвестно работата това важи не само за форумите , но и за работата в живота!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Честито. Дано се справят с отговорностите си като модератори.

Много сте зле.
    Хората са хора...и това, че е (доколкото знам) би не го прави по-малко от някой друг...
    Консерви..

Честито им.
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

Супер фен Аватара на rakiQ
    искам exploitedteen да е модератор!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    за модерирането - просто не ми се занимава, тогава ще трябва да съм копой, а и няма да мога да се заяждам, защото ебаси модератора, където се заяжда... (а и няма да ми се връзват)
    Душичка... Какво ще правим,ако бате ексо няма да може ни строява .. :Р ;D

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    За MusicIsTheKey съм съгласна на 100%.
    oth_fenka ми е супер симпатично момичето, ама едно не можах да разбера - как с 80% мнения в кофата и игри(изключвам лигните от темата за снимки - 'шницелче', 'бухтичке'... патладжанке, краставичке... бла блаа)... стана модче.
    За Sam90 в една голяма част подкрепям експлойтед, но ще го видим.

Успех все пак.

Мега фен
    Град
    SF
    И аз исках, да ви таковам.....

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    oth_fenka ми е супер симпатично момичето, ама едно не можах да разбера - как с 80% мнения в кофата и игри(изключвам лигните от темата за снимки - 'шницелче', 'бухтичке'... патладжанке, краставичке... бла блаа)... стана модче.
    ти сама си даде отговор

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    И аз исках, да ви таковам.....

ъъъ ти пък какъв мод ще си? Ще изтезаваш яко децата. Бан за теб!
    Grumpy old madman

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    ти сама си даде отговор
    БУХТО, ПАДЛАДЖАНЧЕ, КИФЛО, КРАСТАВИЦЕ, ШНИЦЕЛЧЕ.
    СЕГА ЗАСЛУЖИХ ЛИ СИ ДА СЪМ МОДЕРАТОР???

Супер фен Аватара на Riot
    RIOT ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР И ГОСПОДАР НА ФОРУМА
    АЛЕ, АЛЕ !!!
    Моля ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си