- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честито на новите модератори
заебете го педераса.
Нали трябва , да сме уникални с нещо.
Ама отхІфенка.
Дето се лигавеше по темит със снимки.Леле, че противно същество.
За да дразня като нея, и за да дразня и атаката , който много обичам, почвам като нея...може и аз да стана модератор скоро! (само че, аз ще се любувам на атаката, земи постни 1 снимка
).
Е, мерси, че си ми помогнала, но защо не съм те забелязъл досега из форума?Първоначално написано от MusicIsTheKey
Възможно е да е и мой пропуск.
![]()
Левски шампион але але!
Вероятно защото пиша предимно из 'музика и тв'.
Би ли ги изброил?Стана интересно...Първоначално написано от machoka
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Тогава грешката е моя, приеми извиненията ми.Първоначално написано от MusicIsTheKey
П.С.> Бива ли от толкова предложения за модератор да не предложите поне от хорска срама и моя милост? Скандално и възмутително!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Левски шампион але але!
shadow4e , anito.sl , sherry особено, за тези девойки на прима виста мога да се сетя, че по един или друг повод е ставало въпрос сред колектива за тях...а сега ги няма, отдавна трябваше да са в екипа. Но първо за конкретна цел в различни периоди, различни хора са по-подходящи.. знаете че едно време беше на принципа мод групи за конкретни раздели - тогава се търсеха хора пишещи конкретно в даден раздел, но не мога да говоря много за това защоот не съм толкова в час с този период...Първоначално написано от Memento mori!
и второ не обичам да говоря по такива теми, да не излезе че после има двоен аршин в прилагането на правилата, които са еднакви за ВСИЧКИ..
бтв експо също е влизал в полезрението, ама съдейки по едно друго място май не му се занимава с модериране? а и ще му се изгуби чара, сякаш друга 'репутация' си е изградил тук - много добър коректив и на потребители и на модератори - ето ви трета страна по казуса)
Бръм...
Аз ги харесвам и тримата. Чак да не повярваш.
Бих подбрала и други, ако беше моя работа.
ПП:Т'ва с отделните раздели е много по-добре, като че ли.
Мюзикисдъкии определено си е отдавна за модератор.Сам също ми харесва като потребител
но принципно наистина е препоръчително да е човек, който да бъде уважаван или ще се раздават масово банани
отхфенката не я знам кои раздели точно посещава, но не са тези, които аз, така че не мога да изкажа мнение.
Видях си и моя ник в темата.И да това си е самата истина, че напоследък не влизам често. Тази кандидатстудентска кампания ми изпи мозъка, дори съм почнала да забравям.
На първи заминавам на море и после се завърщам пак вече за постоянно, надявам се.
Според мен самата работа на модератора не е трудна, но пък не е за човек като мен, който обръща повечко внимание дори на споровете и острите забележки в нета. Нежна душа съм аз
Не обичам да бъда "мразена".
Не се оправдавай, опусна си шанса да си някой пред очите на 15 годишни тинейджъри.Първоначално написано от shadow4e
Wow Не знаех, че Sam90 е станал модератор
Честито, аз се радвам за него!![]()
♥ ♥ ♥
Честито и със здраве !
Не е важно кой какъв е важното е да си върши съвестно работата това важи не само за форумите , но и за работата в живота!
Честито. Дано се справят с отговорностите си като модератори.![]()
Много сте зле.
Хората са хора...и това, че е (доколкото знам) би не го прави по-малко от някой друг...
Консерви..![]()
Честито им.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Душичка...Първоначално написано от exploitedteen
Какво ще правим,ако бате ексо няма да може ни строява .. :Р ;D
За MusicIsTheKey съм съгласна на 100%.
oth_fenka ми е супер симпатично момичето, ама едно не можах да разбера - как с 80% мнения в кофата и игри(изключвам лигните от темата за снимки - 'шницелче', 'бухтичке'... патладжанке, краставичке... бла блаа)... стана модче.
За Sam90 в една голяма част подкрепям експлойтед, но ще го видим.
Успех все пак.
И аз исках, да ви таковам.....
![]()
![]()
Робинята на Quench
ти сама си даде отговорПървоначално написано от Pedigree
![]()
ъъъ ти пък какъв мод ще си? Ще изтезаваш яко децата. Бан за теб!Първоначално написано от SINDEL
Grumpy old madman
БУХТО, ПАДЛАДЖАНЧЕ, КИФЛО, КРАСТАВИЦЕ, ШНИЦЕЛЧЕ.Първоначално написано от Taste the rainbow
СЕГА ЗАСЛУЖИХ ЛИ СИ ДА СЪМ МОДЕРАТОР???
RIOT ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР И ГОСПОДАР НА ФОРУМА
АЛЕ, АЛЕ !!!
Моля ?!