- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честито на новите модератори
oth_fenka може би се стимулира,защото никой не и гласува доверие,но вмомента тя си върши най-добре работата.
Чак пък никой е силно казано...Първоначално написано от halino0r
![]()
Вече не искам да съм мод... ще ми се лепне лошо име. Остана да сложат турчин, циганин и евреин.
в смисъл? Или просто реши да драснеш нещо, че ти омръзна да си бъркаш в носа?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
п1лна е излагацията бе, не разбра ли![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Коментара ще си го оставя за мене, 'щото НЯКОИ хора само чакат да кажа нещо и да ме засечат... нали все пак трябва да се покажат колко са отворени и начетени...Първоначално написано от machoka
.... а и никога не ми омр1зва да си б1ркам в носа... и аз така като тебе... б1ркам си... самоче явно ти си в дупето :P
Когато хвърляш просто така някаква си критика си нищо повече от празнословец без покритие.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Относно ръката - по-добре в дупето да е, щото като я извадя от там почвам да бъркам в админ панела и мисля че не би ти харесало какво ще забъркам. ''
Подкрепям!Първоначално написано от Taste the rainbow
Желая им успех.
Възхищавам се на форумната политика.Първоначално написано от machoka
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Да са ни честити новите модератори...Срещала съм мнения и на тримата и ЗА това,че са ги направили модератори...
oth_fenka rullzz
MusicIsTheKey - не знам на колко си обаче благородно ти завиждам.![]()
Знае всяка песен - сигурна съм.
Aз може ли да попитам нещо друго - не как се става модератор, а как се слага някакъв надпис под прякора(nickname)? Например, както Whisskas има "домашен лбимец", ако не се лъжа.
Харесвам и 3мата.
След като мачока е преценил така, значи са правилния избор. А и да не сте съгласни, едва ли ще се трогне и ще направи модератори вас, за да ви е добре.
Your pseudo sunshine I don't need.
...и естествено веднага се почва с1с заплахите...Първоначално написано от machoka
Успех им пожелавате, късмет им пожелавате, много любов още малко...
Че те да не се женят, бе, смешки?
Обикновени модове! Имат право да заключват една тема, да трият пост и да го променят. Да правят също някоя тема важна и да я пускат като съобщение...
Хахаха + това не им дават нито 1 ст. Ставаш роб само за малко повече внимание![]()
Това не можеш сам да си го направиш.Трябва да се обърнеш към модовете или админа...Първоначално написано от vodolei4e_m
хах, заключвате и отново отключвате подобна тема.
куул(рок)
не разбираш, ама продължаваш да си плямпаш глупоститеПървоначално написано от SWASTICA
и не усещаш как ти се смее целия форум
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Е, в Девин е готино![]()